piatok, 24 november 2017 13:22

Športovci ZŠ Komenského uspeli v druhom kole súťaže „Bavme deti športom“

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Detská atletika má čoraz viac priaznivcov v Základnej škole J. A. Komenského v Revúcej a aj v našom Banskobystrickom kraji. Druhého kola postupovej súťaže „Bavme deti športom“ sa zúčastnilo až 192 detí v 24 družstvách. Atletický oddiel ISKRA Revúca pri ZŠ J. A. Komenského reprezentovali dve družstvá - A a B a darilo sa obom skvelo. Pretekári vo veľmi silnej konkurencii zabojovali a družstvo A získalo vynikajúce druhé miesto a družstvo B zabojovalo a skončilo na výbornom piatom mieste.

Ďakujeme za reprezentáciu nášho oddielu, našej školy a nášho mesta všetkým súťažiacim - Sofii Simanovej, Viktórii Šuhajovej, Saške Hižnayovej, Miške Hudecovej, Saške Štempelovej, Melánke Mračnovej, Sabínke Rojákovej, Tamarke Chlebušovej, Peťke Hudecovej, Martinovi Simanovi, Miškovi Bižovi, Dominikovi Šuhajovi, Leovi Kapustovi, Tobiasovi Palečekovi, Jurkovi Šturmankinovi, Tomáškovi Galovičovi a Maťkovi Gomorimu.

Sme veľmi radi, že popri skvelých študijných výsledkoch dosahujú žiaci Základnej školy J. A. Komenského aj skvelé športové úspechy a že sa nám podarilo nájsť v našej škole športu dôstojné miesto.
Ďakujeme a blahoželáme.

 

Čítať 1341 krát Naposledy zmenené pondelok, 27 november 2017 10:12

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!