nedeľa, 10 december 2017 20:39

Celoslovenským finále v Detskom cezpoľnom behu testovali šamorínsku trať určenú na Majstrovstvá Európy dospelých v krose

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Na sobotu 9. decembra 2017 určite tak skoro nezabudneme. Družstvo zmiešanej štafety Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej v zložení Nina Natália Vavreková, Lucia Ďurišková, Martin Siman a Milan Smolko sa zúčastnilo celoslovenského finále v Detskom cezpoľnom behu v Šamoríne v úžasnom športovom areáli X-bionic® sphere po postupe v krajskom kole.

Do finále postúpilo 24 štafiet z celého Slovenka. Podmienky boli veľmi drsné, silný nárazový vietor a zima potrápili všetkých súťažiacich. Bežalo sa 4 x 1500 m, čiže trať, ktorú 10. decembra podstúpili aj športovci z celej Európy na Majstrovstvách Európy v krose. Všetci bežci museli zdolať prekážky v podobe kmeňov stromov, vodnú priekopu, výbehy do kopca a zbehy i beh po piesku. Naša štafeta skončiIa na 13. mieste a i keď sme nezopakovali bronzový úspech zo šamorínskej Detskej P - S - K-y v júni tohto roka, sme hrdí na našich športovcov, ktorí sa tento rok prebojovali už do tretej celoslovenskej súťaže v rámci projektu Detská atletika.  
Ďakujeme našim športovcom a ich trénerom za úspešnú reprezentáciu atletického klubu, Základnej školy J. A. Komenského a nášho mesta Revúca v roku 2017. Prajeme im veľa športových úspechov aj v roku 2018.

 

Čítať 1847 krát Naposledy zmenené piatok, 15 december 2017 12:47

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!