streda, 27 december 2017 19:59

Všetci, ktorí mali chuť prežiť noc v škole si priniesli spacáky, karimatky, nafukovačky a dobrú náladu Doporučený

Napísal(a) Mgr. M. Pirochová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Všetko to začalo v piatok 15.12.2017 o 18,00 hod. Všetci tí, ktorí mali chuť prežiť noc v škole si priniesli spacáky, karimatky, nafukovačky a dobrú náladu. Najprv si žiaci so svojimi učiteľmi upravili triedy na „spálne“, potom nasledovala poriadna večera a hybaj na súťaže. Tento ročník pripravili súťaže žiaci 9. ročníka a naozaj sa im vydarili. Všetci sa na nich poriadne vybláznili. V nočnej škole sa žiaci rozutekali po tmavých chodbách a premiestňovali sa z triedy do triedy za bodmi týchto stanovíšť:

„Hod na cieľ", „Disco tanec“, „Dobrú chuť“, „Hop- hop“, „Pyramída“, „Fúkaj“, „Traf šilt“ a „Presná muška“. Najviac sa darilo žiakom 8. ročníka, ktorí si vybojovali prvé miesto, na druhom mieste skončili žiaci 7. ročníka a pekné tretie miesto získali šiestaci. Gratulácie však patria všetkým, lebo všetci boli úžasní.

Neskôr, po vyhodnotení súťaží, nasledovalo tajuplné hľadanie pokladu v útrobách školy. Žiaci boli tento rok rýchlejší ako vlani, našla ho naša deviatačka Vladka Kucháriková, ktorá ho darovala našim najmladším spáčom - štvrtákom.

Od 00:00 hod. prebiehali športové turnaje v telocvični: vybíjaná, volejbal, a stolný tenis. Postupne sa deťúrence vytrácali do svojich „spální“, tí najvytrvalejší vydržali do 2:30 hod. Potom nasledovala pre všetkých večierka a kľud vydržal do rána 6:10 hod., kedy nám naša pani zástupkyňa pripravila v školskom rozhlase budíček. Čakalo nás balenie a upratanie tried, tá časť programu, ktorá deti baví najmenej, lebo chcú ešte raz prežiť noc plnú aktivít v škole.

Všetci žiaci a učitelia, ktorí to v nočnej škole vydržali, sú ráno víťazmi a patrí im poďakovanie. Poďakovanie patrí aj rodičom, nielen tým, ktorí s nami noc prežili, ale aj tým, ktorí nám svoje deti na noc zverili.

Sme radi, že v našej škole máme takéto akcie, a že si ich dokážu pripraviť aj naši usilovní žiaci. Tento ročník nočnej školy zorganizovala Žiacka školská rada, za čo jej v mene celej školy ĎAKUJEME.
Mgr. M. Pirochová,
Základná škola Ivana Branislava Zocha,
Revúca

 

Čítať 3563 krát Naposledy zmenené piatok, 29 december 2017 11:06

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!