×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/sachy/betliar
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/sachy/betliar
Vytlačiť túto stránku
utorok, 10 január 2012 10:02

Oldřich Wenke z Rožňavy zvíťazil na šachovom turnaji v Betliari Doporučený

Napísal(a) Ľubomír Zatroch
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Víťaz turnaja Oldřich Wenke z Rožňavy (v pravo) hrá s hlavným organizátorom podujatia - Ing. Miroslavom Ciberajom z BetliaraNetradične, na sviatok Troch kráľov - 6. januára 2011, sa v Kultúrnom dome v Betliari odohral 12. ročník šachového turnaja. Turnaj finančne podporila Obec Betliar. Zúčastnilo sa na ňom 29 šachistov z celého Gemera. Takmer všetci hráči už majú skúsenosti aj z Gemerskej ligy. Čo však teší ešte viac – zúčastnilo sa ho veľa mladých šachistov. Pre niektorých to bol možno prvý šachový turnaj.
Hralo sa švajčiarskym systémom 2 x 15 min. na 9 kôl. Súťaž bola vyrovnaná najmä v strede tabuľky, keď rozdiel medzi 6. a 17. miestom bol iba 1 bod. O prvé a druhé miesto sa delili Oldřich Wenke a Vojtech Ištók. Celkovým víťazom tohto turnaja sa stal Oldřich Wenke z Rožňavy,

ktorý zároveň zvíťazil aj v záverečnom bleskovom turnaji. Hlavným rozhodcom bol Ján Rogos st., ktorý nemusel riešiť vážnejšie nezhody. K hladkému priebehu súťaže prispela aj výpočtová technika, ktorú obsluhoval Ján Rogos ml. Hlavným sponzorom vecných cien bola firma Brantner Gemer s.r.o., ktorá venovala hráčom pekné a praktické ceny.
Najbližšie sa šachisti zídu v Tornali na Gemerskej šachovej lige a do Betliara sa vrátia na ďalší zápas Gemerskej ligy na konci februára t.r.












Ľubomír Zatroch

{gallery}sport/sachy/betliar{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 3059 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:34