nedeľa, 01 september 2019 19:51

Druhý a zatiaľ najcennejší skalp rakovnických futbalistov - výhra 5:3 nad Bystranmi Doporučený

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Posledný augustový deň sa až príliš dobre predstavil futbalovým fanúšikom, ale tiež hráčom aj na hornom Gemeri. AJ keď dvaja jeho zástupcovia hrajú v ligách, ktoré riadi VsFZ, ani tentoraz im však nepomohlo nielen počasie, ale ani výsledkovo im to nevyšlo podľa predstáv. Najmä nie Rožňavčanom, ktorí zvonku prinášajú iba góly. Aj teraz to bolo až šesť a tie im zhoršujú situáciu v tabuľke, v ktorej im patrí predposledné miesto. O niečo lepšie stoja Krásnohorčania, ktorí kotvia na 11. mieste po nedeľňajšej prehre 0:2 v Kokšov-Bakši.

Tretie kolo 6. ligy prinieslo niekoľko prekvapení. O to najväčšie sa postarali Rakovničania, ktorí ako nováčik nastúpili proti susednému Bystrému prvýkrát v tejto súťaži. Napriek tomu, že polčas prehrávali 0:3, podarilo sa im v druhom polčase súperovi vsietiť PÄŤ gólov a získať tri cenné body, ale tiež i veľké sebavedomie. 

Rakovničanov napodobnili aj futbalisti z Gemerskej Hôrky, ktorí si tentoraz vychutnali víťazstvo 6:0 v Pači. Takisto sa im podarilo za polčas päťkrát skórovať.

Čo nás mrzí, je udelenie 4 červených kariet hráčom, ktorí sa v tomto kole dopustili väčších priestupkov. A tí takisto vedia, čo ich čaká od disciplinárnej komisie.

Nejde mi do hlavy, prečo riadiaci orgán rozhodol tak, ako je to uvedené v Úradnej správe č. 3/2019-2020 v súvislosti s neodohranými zápasmi 1. kola 7. ligy, keď v neodohranom zápase v Kružnej, kde mal nastúpiť celok rezervy MFK Rožňava, potrestal kontumačne domáci celok, ktorý navyše má zaplatiť poplatky nielen pre ObFZ Rožňava, ale aj pre hosťujúce mužstvo, ktoré takisto nebolo na ihrisku, ako domáci. Svedčí o tom záznam na webstránke futbalnet.sk, ktorý neuvádza prítomné ani jedno mužstvo. Zaujímavé: celok, ktorý nenastúpil na zápas, získal rozhodnutím DK ObFZ Rožňava 50 Eur.

D O S P E L Í

V. liga Košicko-gemerská dospelí VsFZ 5. KOLO

FC Lokomotíva Košice - MFK Rožňava 6:0 (4:0). G: F. Korček 3 (2 z PK), V. V. Beliš 2, M. Šemrák. ŽK: 0 – J. Korfanta. R: M. Godžak - M. Filipák, M. Končar, DS: J. Sadiv. Div.: 100.

ROŽŇAVA: L. Šalamon (C ) - J. Korfanta, J. Figúr, P. Sappanoš, A. Ragán (61´ R. Ďurský), O. Vysoký, S. Ďuríček, M. Chochol, M. Ikri, M. Horvát, D. Grulyo.

Hostia z Rožňavy pokračujú zatiaľ v nevýrazných výkonoch a nestačia na hru svojho súpera. Ukazuje sa, že futbal v tejto súťaži si žiada už pripravenejších hráčov než sú v nižších súťažiach, kde väčšina mužstiev na hornom Gemeri ani netrénuje!

 

TJ Kokšov-Bakša - FK Krásnohorské Podhradie 4:0 (2:0). G: R. Behun 2, M. Stoľár, I. Stoľár. ŽK: J. Kerekeš - D. Džačár, J.Kovács. R: M. Kurtak – J. Dušek, M. Fotta, DS: A. Koščo. Div.: 60. 

PODHRADIE: J. Salai - Š. Kun, I. Oravec, N. Luko (47´ T. Hajdúk), J. Erdofalvi (C ), J. Kovács, T. Kadoš, J. Benedik, J. Rencsok, M. Seman (70´ I. Bošela), M. Smrek (78´ P. Kovács). 

O tento zápas prejavili diváci malý záujem. Podľa zápisu rozhodcov sa z víťazstva domácich potešilo sotva 60 prítomných fanúšikov. Zrejme ani ich mužstvá dolnej polovice tabuľky priveľmi do hľadiska nelákajú. Bol to nakoniec zápas, v ktorom sa o góly pričinili iba domáci hráči. Favoritov zápasu tak potvrdili domáci hráči, ktorí si ziskom troch bodov držia v tabuľke druhé miesto. 

V.liga košicko-gemerská dospelí VsFZ

 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Družstevník Perín 5 4 1 0 14:6 13
2 TJ Kokšov - Bakša 5 4 0 1 12:8 12
3 FC LOKOMOTÍVA KOŠICE 5 3 0 2 15:9 9
4 TJ Družstevník Čečejovce 5 3 0 2 17:12 9
5 OFK Slovan Poproč 5 3 0 2 10:7 9
6 TJ Dvorníky - Včeláre 5 2 2 1 14:10 8
7 TJ Družstevník Budimír 4 2 1 1 10:7 7
8 TJ MARATÓN Seňa 4 2 1 1 8:6 7
9 FK Košická Nová Ves 5 2 1 2 7:10 7
10 TJ HORNÁD Ždaňa 5 2 0 3 12:12 6
11 FK Krásnohorské Podhradie 5 1 2 2 6:10 5
12 TJ Družstevník Malá Ida 5 1 1 3 17:14 4
13 MFK Rožňava 5 0 1 4 4:15 1
14 FK Stavmont Kysak 5 0 0 5 5:25 0

 

6. liga DOUBLE STAR BET dospelí - 3.KOLO

 

udaje 3 6 ligy1aSokol Pača - FK Gemerská Hôrka 0:6 (0:1), G: Cs. Varady 4, E. Csupori, P. Ferenc. ŽK: bez kariet, R: M. Uharček - J. Gyenes, DS: P. Béreš, Div.: 50.

PAČA: M. Zagiba – I. Demján (46´ J. Mikolaj), M. Lopata, G. Ongyik, J. Liška (65´ M. Cmorik), J. Bocko, J. Rusnyák, R. Bubenčík, Ľ. Lukáč, Ľ. Gajdoš (C ), M. Tóth.

HORKA: J. Šálek - M. Lukáč, Š. Tóth (C ), D. Valent (46´ Á. Gyurán), Att. Gergely, E. Csupori, P. Ferenc (74´ D. Kokény), Sz. Gergely, J. Lokos (65´ G. Šušán), M. Šmíro, Cs. Várady.

Hostia, ktorí ešte v prvej polovici roka súťažili v 7. lige s domácimi hráčmi, poriadne zaskočili súpera z Pače. Bez problémov im strelili šesť gólov a poľahky získali i tri body do tabuľky. Zdá sa, že Pačanom veľmi chýba brankár, ktorého miesto po tragickej nehode pred novým ročníkom nevedia stále nahradiť.

Tatran Betliar – OFK Vyšná Slaná 4:1 (1:1). G: L. Lorincz, M. Marciš, R. Fabián, M. Arvay – A. Gallo, ŽK: D. Szilardi, I. Lorinc – G. Keršák, P. Zabrel, ČK: M. Roth – P. Zabrel, R: J. Kamenský - R. Farkaš, P. Gonos, DS: F. Drenko. Div.: 100,

BETLIAR: L. Fabian (57´ Ľ. Šofranko) – L. Poťmák, S. Cirbus, I. Lorinc, R. Fabián (88´ B. Szilardi), M. Arvay, M. Róth, M. Oravec, M. Marciš (C ), D. Szilardi (76´ Ľ. Arvay), L. Lorincz (57´ M. Ďuriček).

SLANÁ: R. Lindák - F. Gallo, G. Keršák, Š. Domik, P. Zabrel, B. Kuzma (C ), D. Kalis, A. Gallo, J. Gallo, J. Barnák, M. Gallo (55´ M. Fifik).

Zápas, ktorý hádam najviac v tomto kole priťahoval divácku verejnosť. Doterajšie zápasy vždy sa skončili tesne, alebo v prospech Vyšnoslancov. Napriek tomu, že bol zápas rušný, pokazili ho dve červené karty pre jedného z domácich a jedného z hosťujúcich hráčov a 4 žlté. V tomto kole víťazstvo posunulo Betliarčanov na čelo tabuľky. Uvidíme dokedy.

Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka - ŠK Baník Štítnik 2:1 (0:1). G: J. Čižmár (PK), J. Péči - Š. Karalo, ŽK: J. Čižmár - M. Gábor, M. Gallo. R: J. Szor – M. Šimčák, J. Kerekes, Div.: 100.

DLHÁ LÚKA: M. Manko – K. Albert (C ), Á. Kerekes, R. Pásztor, J. Čižmár, N. Barczi, M. Lovas, Ľ. Gyenes, P. Klárik, T. Zagiba (46´ A. Rigó), O. Kerekes (46´ J. Péči).

ŠTÍTNIK: M. Čipka - Š. Karalo, D. Gábor, M. Puškáš (74´ J. Žiga), M. Škvareniak, A. Gábor, M. Gallo (C ), M. Gábor, A. Milko, J. Bakeš, D. Tolnai.

V tomto zápase sa takmer udialo veľké prekvapenie. Hostia, ktorí sa po letných prestupoch veľmi oslabili, boli tentoraz na ihrisku lídra viac ako rovnocenným súperom. Už na začiatku stretnutia sa ujali vedenia gólom Karalu. O víťazstve domácich nakoniec rozhodla 90. minúta, kedy striedajúci Péči gólom domácim zachránil tri body. Teraz sa ukázalo, čo znamená pre domácich Ľ. Héger, doteraz najlepší strelec súťaže.

Baník Drnava – MFK Dobšiná 5:1 (3:0). G: K. Šoltés 2 (1 z PK), R. Kovács, B. Šoltés, I. Gallo (vlastný) - Jer. Barnák, I. Gallo (PK), ŽK: , R: P. Béreš - D. Poťmák, L. Marton. DS: J. Bobrík. Div.: 60.

DRNAVA: G. Józsa - P. Búlik (C ), E. Polyák, N. Vozár, J. Barczi (80´ R. Fabian), D. Tisza, Ja. Maliňák (67´ M. Mázik), B. Šoltés (46´ D. Fodor), R. Szilágyi, K. Šoltés, R. Kovács (85´ A. Polyák).

DOBŠINÁ: M. Ogurčák - M. Majerčák, P. Revay (15´ M. Gál), Jer. Barnák (C ), A. Bašták (67´ P. Repáš), M. Tokarčík, S. Ogurčák, I. Gallo, J. Hutník (76´ J. Polanecký), P. Hutník, R. Gotthardt.

Dobšinčania stále hľadajú optimálnu zostavu, aby sa konečne odlepili zo spodných priečok tabuľky. Nedarí sa im ani v tomto smere, aj keď sa do mužstva vrátil obávaný strelec Jerguš Barnák z Vyšnej Slanej. Domáci takúto situáciu vedia využiť i strelecky. Spoliehajú sa pri tom na druhého najlepšieho strelca vlaňajšieho ročníka Kiliana Šoltésa, ktorý aj teraz vsietil Dobšinčanom dva góly.

OTJ Honce – FK Plešivec 2:1 (0:1). G: J. Pástor, J. Sklenár - A. Polyák, ŽK: F. Čapó - Š. Jankóšik, S. Kovács, ČK: S. Kovács, R: R. Klinko – J. Molnár, DS: O. Vysoký. Div.: 50.

HONCE: D. Forgáč - J. Sklenár, P. Boroš, R. Madarász, J. Pástor (C ), S. Dzureň, F. Čapó, Dušan Forgáč,

M. Gallo, M. Molnár, V. Tokoly.

PLEŠIVEC: M. Štefánik - Z. Halász, T. Čech, Att. Prónyai, K. Illés, D. Bodnár (C ), A. Polyák, Š. Jankóšik, A. Szaniszló, R. Kováč, S. Kovács.

Hončania po vysoke prehre v Bystrom si tentoraz chceli vylepšiť reparát pred svojimi fanúšikmi, ale dlho sa im to so súperom z Plešivca nedarilo. Strelecky sa zlepšili v druhom polčase, a tak sa i bojovnosťou podarilo zvrátiť výsledok z prvého polčasu. Najväččí podiel na tom mali domáci strelci Pástor a Sklenár.

rakovnica bystre 2

Baník Rakovnica - Baník Rožňavské Bystré 5:3 (0:3). G: O. Vavrek 3, S. Grančák, Ľ. Karalo – R. Rochl 2, Ján Rochl, ŽK: L. Gábor, I. Čižmár, S. Grančák - Š. Dorkin. R: L. Gyenes – V. Babik, DS: L. Šalamon. Div.: 50.

RAKOVNICA: G. Rusnák - P. Szollos, L. Fabián (C ), P. Brdár, Ľ. Karalo (85´ P. Jágerský), L. Gábor, O. Vavrek, M. Štefan, I. Čižmár, M. Džara (75´ J. Gábor), S. Grančák.

BYSTRÉ: T. Kandalík - J. Tomi (45´ F. Znak, 61´ P. Minčík), A. Rochl, Š. Dorkin (C ), T. Kuchta, P. Milko (45´ J. Lipták-Giba), Jaro Gonos, Jak. Rochl, R. Rochl, A. Hanzlík, Ján Rochl.

Dlho pred zápasom sa o tomto stretnutí viedli zaujímavé riešenia i výsledky. Stretli sa v ňom najbližší susedia obcí, ktorých delí hádam ani nie kilometer. Aj keď sa nováčik súťaže tešil na svojho suseda z Bystrého, zrejme nečakal, čo sa stane po prvom polčase, ktorý skončil pre Bystranov 3:0. Hostia zrejme začali podceňovať domácich hráčov Rakovnice a spravili niekoľko osudných chýb, ktoré domáci ľahko potrestali. Jedna z nich bola, keď tréner hostí do druhého polčasu vymenil hráča z obrany, ktorého nástupca nevydržal veľmi teplé počasie a musel odstúpiť. A čuduj sa svete, nahradil ho najstarší hráč hostí (45-ročný, ináč svedomitý hráč), ktorý takisto nezvládol svoju hru. Pritom na lavičke sedelo niekoľko mladších a dobrých hráčov. Kaučovanie mužstva hostí absolútne prepadlo. Nechať si ujsť trojgólový náskok proti nováčikov, hoci aj na jeho ihrisku, je nepochopiteľné! Domáci sa prejavili ako bojovný celok a na menšom ihrisku boli celkovo lepší, než skúsení hostia.

strelci 6 3 koloFK Hrhov – ZK Dlhá Ves 2:2 (0:2). G: R. Grosmann (PK), P. Ribár - P. Peprik, P. Mičinsky, ŽK: ,ČK: G. Pomaj (PL) R: P. Galík - G. Rási, DS: Š. Bodnár. Div.: 50.

HRHOV: F. Halász - T. Zsigrai (C ), R. Grosmann, An. Herczeg, M. Žiga, P. Kónya, Z. Uveges (81´ J. Štefan), G. Šmajda, E. Mackovják (81´ R. Mikulec), Att. Herczeg, M. Rybár (46´ P. Ribár).

DLHÁ VES: G. Pomaj – G. Beke, M. Lorinc, M. Makkai (65´ T. Šegyo), V. Kováč, M. Dusza (C ), P. Mičinsky, D. Zsóri, Att. Mezei, Att. Orvos, P. Peprik.

Takmer podobný vývoj zápasu, ako na ihrisku v Rakovnici. Domáci síce nevyhrali ešte ani jeden zápas tohto ročníka, keď hrali dvakrát vonku. Ukazovalo sa, že bodovať nebudú ani v tomto “majstráku” s Dlhovešťanmi. Polčas prehrávali 0:2. Mladé mužstvo domácich v druhom polčase skvalitnilo hru, čo malo za následok vyrovnanie stavu zápasu na 2:2 a druhý bod do tabuľky pre Hrhov.

Základná časť

 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Tatran Betliar 3 3 0 0 14:4 9
2 TJ Jednota Krasnohorská Dlhá Lúka 3 3 0 0 9:4 9
3 TJ Zlatý Klas Dlhá Ves 3 2 1 0 12:5 7
4 OFK Vyšná Slaná 3 2 0 1 10:5 6
5 TJ Baník Rožňavské Bystré 3 2 0 1 11:8 6
6 TJ Baník Rakovnica 3 2 0 1 8:11 6
7 FK Baník Drnava 3 1 1 1 10:7 4
8 FK Gemerská Hôrka 3 1 1 1 9:10 4
9   OTJ Honce 3 1 0 2 6:10 3
10 TJ Sokol Pača 3 1 0 2 4:8 3
11 FK Hrhov 3 0 2 1 7:8 2
12 FK Plešivec 3 0 1 2 6:10 1
13 MFK Dobšiná 3 0 0 3 3:9 0
14   ŠK BANÍK ŠTÍTNIK 3 0 0 3 3:13 0
 

7. liga DOUBLE STAR BET dospelí - 2. KOLO

 

udaje 2 kola 7aTJ Družba Čoltovo - FK Baník Štítnik 4:2 (1:0). G: E. Horváth 2, A. Ferto, M. Kékeši - M. Szepesi-Peprik, E. Viola. ŽK: S. Varadi – M. Szepesi-Peprik. R: J. Monár - J. Šofranko, J. Gyenes, DS: Š. Bodnár. Div.: 25.

ČOLTOVO: Cs. Jonáš - E. Jonás, J. Rippanc, Sz. Lakatoš, O. Mihálik, L. Gazsi (56´ Sz. Jónáš), A. Ferzo, A. Pongó, G. Váradi (46´ M. Kékeši), S. Varadi, E. Horváth.

FK ŠTÍTNIK: L. Krištof - D. Viola, M. Krištof, O. Novák, R. Horváth (69´ E. Viola), J. Szepesi-Peprik, E. Viola, R. Viola (C ), L. Dudáš, M. Szepesi-Peprik, T. Viola.

MFK Rožňava B - Mladosť Lipovník 4:0 (2:0). G: O. Sanisló 2, Z. Molčan, Z. Breuer. ŽK: bez kariet, R: D. Poťmák - P. Galík, J. Šofranko, O. Vysoký. Div.: 80.

ROŽŇAVA B: A. Koteleš - R. Greško, Z. Molčan (C ), Att. Gyombér, Z. Breuer, O. Sanisló, D. Orbán (46´ L. Rabas), P. Fabián, L. Drobňák, T. Leštách, J. Horváth.

strelcipo kole7 ligyLIPOVNÍK: T. Józsa - P. Luspaj, M. Demko, T. Korsinszki, A. Korszinszki, F. Emodi, Att. Gorgei (C ), L. Emodi (40´ Z. Lipták), T. Répási (69´ P. Gorgei), D. Bollo, R. Szucs.

Prvýkrát po zlúčení mužstva domácich s MFK Rožňava hrali na ihrisku v Rudnej v 7. lige pred slušnou návštevou divákov pomerne solídny zápas s hosťami z Lipovníka. Strelecky to hosťom nevyšlo, zato domáci strelili až štyri góly. Aj pätica rozhodcov v teplom počasí ocenila obojstrannú hru bez žltej karty.

Mladosť Jovice – FK Krásnohorské Podhradie B  3:0 kont. Hostia neprišli. R: M. Šimčák - V. Babik, L. Gyenes, DS: L. Šalamon. Div.: 50.

JOVICE: T. Parada – M. Doboš (C ), M. Podracký, J. Fazekaš, G. Lindák, D. Barczi, O. Tokolyi, R. Polyak, R. Genči, S. Székely, R. Szendi.

Tabuľka 7. ligy po 2. kole
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Mladosť Jovice 2 1 1 0 4:1 4
2 TJ Družba Čoltovo 2 1 1 0 5:3 4
3 ŠK Polom Gemerská Poloma 1 1 0 0 12:1 3
4 MFK Rožňava B 1 1 0 0 4:0 3
5 FK Krásnohorské Podhradie B 2 1 0 1 3:3 3
6 TJ Mladosť Brzotín 1 0 0 1 0:3 0
7   Futbalový klub FK Mladosť 1 0 0 1 0:4 0
8   FK Baník Štítnik 2 0 0 2 3:16 0

 D O R A S T

III. liga-SD-U19-sk.Východ-VsFZ - 7. KOLO

 

MFK Rožňava - Slavoj Trebišov 0:4 (0:3). G: T. Leštach (vlastný), R. Škodi, J. Boberský, V. Rusnák. ŽK: T. Miškovič, J. Horvát - M. Ižo. R: R. Drenko – S. Haviarik. Div.: 23.

ROŽŇAVA: K. Koch – J. Horvát, A. Hajduk, T. Leštách, O. Miklóš (46´ D. Beke), K. Šikur, T. Miškovič, A. Mihók, M. Ikri, D. Grulyo, A. Ragán (C ).

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Jednota Košice - Slovan Stropkov 1:3, MFK Stará Ľubovňa - 1 MFK Kežmarok 1:5, Janočko Academy - 1.SF Svidník, FK Košická N Ves - MFK Vranov n/Topľou 2:3, MFK Snina - MFK Slovan Sabinov 3:2. Sokol Ľubotice - MŠK Slavoj Spišská Belá - preložené na 11.9.2019 o 15.00.

III.liga SD-U19 sk.Východ - VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 SLAVOJ Trebišov 6 5 0 1 28:8 15
2 TJ Sokol Ľubotice 5 5 0 0 21:2 15
3 MŠK Tesla Stropkov 6 5 0 1 21:8 15
4 MFK Snina 7 4 0 3 13:9 12
5 1.FK Svidník 6 4 0 2 16:13 12
6 MŠK Slavoj Spišská Belá 6 4 0 2 12:10 12
7 FK Košická Nová Ves 5 3 0 2 8:6 9
8 MFK Vranov nad Topľou 7 3 0 4 20:20 9
9 1. MFK Kežmarok 6 3 0 3 16:16 9
10 MFK Slovan Giraltovce 6 2 0 4 15:11 6
11 MFK Stará Ľubovňa 6 2 0 4 9:18 6
12 MFK Slovan Sabinov 4 1 1 2 10:10 4
13 KAC Jednota Košice 7 1 1 5 8:32 4
14 MFK Rožňava 6 1 0 5 8:18 3
15 Janočko Academy 7 1 0 6 8:32 3
 

IV. liga-SD-U19-sk.KG-VsFZ – 3. KOLO

Slovan Poproč - Polom Gemerská Poloma 2:1 (2:1). G: J. D. Michalko, M. Harcarik – A. Labuda. ŽK: F. Jasaň - M. Tokarčík, M. Seman. R: J. Farkaš. Div.: 100.

POLOMA: M. Bubenčík - L. Polanecký (C ), J. S. Želinský (C ), M. Gábor, G. Krčmár (80´ P. Holmok), M. Tokarčík, P. Slavkovský, D. Rybár, O. Červenák, A. Labuda, M. Seman.

Baník Drnava – Tatra Sokoľany 3:0 (3:0). G: A. Polyák 2, J. Bernáth. ŽK: 0 – R. Lacko. R: L. Marton. Div.: 40.

DRNAVA: A. Ďurán - M. Kováč (C ), A. Anna, A. Víglaský, K. Kovács, P. Gavlák, J. Bernáth, A. Šimko, P. Bernát (60´ P. Pilát), A. Parada (75´ A. Vozár), A. Polyák.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Cementár Turňa n/B - Čečejovce 2:1, Spartak Medzev – BENECOL Košice 4:1, 

IV.liga-SD-U19-sk.KG-VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
K
+/-
FP
1 TJ Cementár Turňa nad Bodvou 3 3 0 0 13:4 9 12 3 0
2 TJ Družstevník Čečejovce 3 2 0 1 31:3 6 11 0 0
3 OFK Slovan Poproč 3 2 0 1 17:3 6 10 0 0
4 FK Geča 73 2 2 0 0 5:2 6 9 3 0
5 FK Baník Drnava 3 1 1 1 6:12 4 8 -2 0
6 MFK Spartak Medzev 2 1 0 1 5:4 3 7 0 0
7 FK Kechnec 2 0 1 1 2:9 1 6 -2 0
8 ŠKO Veľká Ida(odstúpené) 0 0 0 0 0:0 0 5 0 0
9 FK Vyšná Myšľa(odstúpené) 0 0 0 0 0:0 0 4 0 0
10 ŠK Polom Gemerská Poloma 2 0 0 2 4:6 0 3 0 0
11 FA BENECOL KOŠICE 2 0 0 2 1:18 0 2 -3 0
12 FK TATRA Sokoľany 2 0 0 2 0:23 0 1 0 0
 
Ž I A C I 

II. liga-SŽ-U15-sk.A-VsFZ 3. KOLO

MFK Rožňava - ŠK Strážske 5:1 (0:0). G: J. Fedor 3, N. Makkay - K. Chorcholič. ŽK: F. Chochol - K. Chorcholič, S. Letko. R: R. Drenko. Div.: 28.
ROŽŇAVA: P. Varga (43´ V. Šimon) - N. Podracký, Ch. Fabián, N. Makkay, J. Fedor, M. Ligart, F. Chochol, P. Škvareniak, J. Horvát (C ), T. Šujanský, M. Vávrová (41´ V. Šimun).
 
OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Družstevník Trhovište - Junior Šaca 10:2, GALAKTIK Košice - FA Buzica 10:0, BENECOL Košice - Junior Košice 0:6, Jednota Košice - FK Košická N Ves 6:3, Janočko Academy - FK Čaňa 12:0.
II.liga-SŽ-U15-sk.A-VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 FK GALAKTIK 3 3 0 0 40:0 9
2 Janočko Academy 3 3 0 0 39:2 9
3 TJ FK Družstevník Trhovište 2 2 0 0 14:4 6
4 MFK Rožňava 3 2 0 1 13:4 6
5 KAC Jednota Košice 3 2 0 1 8:9 6
6 FA Buzica 2 1 0 1 14:10 3
7 FK Junior Košice 3 1 0 2 8:20 3
8 FK Junior ŠACA 3 1 0 2 5:26 3
9 FA BENECOL KOŠICE 1 0 0 1 0:6 0
10 FK Košická Nová Ves 2 0 0 2 4:17 0
11 ŠK Strážske 3 0 0 3 2:23 0
12 FK Čaňa 2 0 0 2 0:26 0
 

II.liga-MŽ-U13-sk.A-VsFZ 3. KOLO

 

MFK Rožňava - ŠK Strážske 14:0 (5:0). G: F. Polyák 4, M. Šeďo a R. Král po 3,  D. Kubica 2, R. Farkaš, R. Polyák. ŽK: bez kariet. R: R. Drenko. Div.: 25.

ROŽŇAVA: K. Horňak - F. Polyák (C ), D. Šelmeci (34´ R. Farkaš), S. Chochol, M. Minčík, R. Kral, D. Kubica, Š. Šimon, M. Šeďo, R. Polyák, P. Rogos. 

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Družstevník Trhovište - Junior Šaca 5:0, GALAKTIK Košice - FA Buzica 1:1, BENECOL Košice - Junior Košice 2:3, Jednota Košice - FK Košická N Ves 5:2, Janočko Academy - FK Čaňa 8:1.

II.liga-MŽ-U13-sk.A-VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 Janočko Academy 3 3 0 0 29:1 9
2 MFK Rožňava 3 3 0 0 18:0 9
3 FK GALAKTIK 3 2 1 0 17:2 7
4 KAC Jednota Košice 3 2 0 1 10:6 6
5 FK Junior Košice 3 2 0 1 7:7 6
6 FA Buzica 2 1 1 0 4:3 4
7 TJ FK Družstevník Trhovište 2 1 0 1 6:3 3
8 FA BENECOL KOŠICE 1 0 0 1 2:3 0
9 FK Junior ŠACA 3 0 0 3 2:9 0
10 FK Čaňa 2 0 0 2 1:20 0
11 FK Košická Nová Ves 2 0 0 2 2:23 0
12 ŠK Strážske 3 0 0 3 1:22 0
 MG od
 
Čítať 1450 krát Naposledy zmenené piatok, 06 september 2019 14:01

2 komentáre

  • Odkaz na komentáre OD streda, 04 september 2019 19:09 Napísal(a) OD

    Prosím Vás, striedanie počas zápasu nie je Váš problém. Za ten zodpovedá aj v tomto prípade tréner.

  • Odkaz na komentáre Mincik@centrum.sk pondelok, 02 september 2019 08:35 Napísal(a)

    Prepačte ale okrem mna na lavičke už bol iba jeden nahradnik a ten bol po zranení

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!