nedeľa, 08 september 2019 19:07

Na futbale sa diskutovalo aj o 500 eurových pokutách! Doporučený

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Upútalo vás niečo výnimočné z víkendových výsledkov futbalových zápasov na hornom Gemeri? Mňa ani veľmi nie. Nakoniec sa v túto sobotu i v nedeľu na ihriskách i medzi fanúšikmi najviac debatovalo o tom, či a prečo sú také veľké tresty mužstiev, ktoré sa síce prihlásili do súťaží nového ročníka 2019-2020, ktoré riadi ObFZ Rožňava. Suma, o ktorej je uvedené v Úradnej správe ObFZ Rožňava č. 4  sa píše nasledovne: DK-13 Trestá ŠK Jablonov n. T. finančnou pokutou 500 € pre ObFZ Rožňava za odstúpenie zo 7. ligy DOUBLE STAR BET dospelých. DK-14 Trestá FK Apex Kružná finančnou pokutou 500 € pre ObFZ Rožňava za odstúpenie zo 7. ligy DOUBLE STAR BET dospelých. DK-15 Trestá MFK Dobšiná finančnou pokutou 500 € pre ObFZ Rožňava za odstúpenie z 5. ligy dorast. DK-16 Trestá ŠK Baník Štítnik finančnou pokutou 500 € pre ObFZ Rožňava za odstúpenie z 3. ligy žiaci. Mnohí uvažujú aj nahlas, ako je možné, alebo podľa čoho riadaci orgán "vyrúbal" takú "nekresťanskú" sumu nielen mužstvám dospelých, ale i žiackemu a dorasteneckému.

A kedy ju vôbec budú schopné zaplatiť? Som však tiež za to, aby sa v súťažiach postupovalo podľa pravidiel a spravodlivo. 

Teraz sa však venujme výsledkom zo soboty a nedele.

V 6. kole V. ligy K-G sa naši dvaja zástupcovia prejavovali rozdielne. Podhradčania tesne prehrali doma s Malou Idou a Rožňavčanom konečne vyšiel súper podľa chuti a prejavilo sa to aj na výsledku s ním. Ale čo ďalej? Je nejaký predpoklad zlepšenia hry obidvoch zástupcov? Tých 150 divákov, ktorí prišli na ihrisko v Rožňave, nehovorí veľmi presvedčivo.

Z ostatných zápasov nižších súťaží ma príjemne prekvapila remíza Pačanov, ktorí v zápase s Betliarom získali po bezgólovej remíze bod. Menej potešiteľné sú domáce prehry Gemerskej Hôrky v zápase s Dlhou Vsou i príliš vysoká prehra FK Štítnik s Baníkom Drnava (3:10). Snáď najviac bolí prehra Vyšnoslancov s tradičným rivalom (0:2) z Dlhej Lúky. To som ozaj nečakal, hoci výstražný prst bol pre nich už v Betliari. Radi by sme videli také výsledky, aké boli v Dobšinej, Rožňavskom Bystrom i v Plešivci.

Siedma liga je tohto roku akási okyptená. Každým kolo sa neodohrá niektorý z vyžrebovaných zápasov a dokonca sa stalo, že tri mužstvá už v 1. kole nenastúpili na zápas. V tomto kole sa nehral napríklad zápas Lipovník – Brzotín. Z tých, ktoré sa hrali v tomto kole, najviac zaujímal fanúšikov najmä zápas v Gemerskej Polome, kde nastúpili Rudňania v snahe získať tri body. Bola iba remíza, ale spokojnosť s hrou na obidvoch stranách.

Čo musím kritizovať, je množstvo červených kárt aj v tomto kole. Málo je takých zápasov, kde nemuseli rozhodcovia udeliť ani jednu žltú kartu. Potešme strelcov. Najlepším strelcom v 6. lige sa v tomto kole stal hráč Baníka Drnava R. Kovács, ktorý vsietil Štítniku 4 góly.
A teraz podrobnejšie.

D O S P E L Í

V. liga Košicko-gemerská 6. KOLO

FK Krásnohorské Podhradie – TJ Družstevník Malá Ida 0:1 (0:0). G: D. Nalevanko. ŽK: M. Seman – D. Sitár, D. Janočko, T. Nalevanko. R: V. Michalík - M. Havrila, M. Hopko, DS: J. Feckanin. Div.: 100.

PODHRADIE: J. Salai - Š. Kun, I. Oravec, N. Luko, J. Erdofalvi (C ), T. Kardoš. J. Benedik (59´ D. Vozár), J. Rencsok, M. Seman (76´ B. Harabin), M. Smrek (46´ M. Mészner), T. Hajdúk.

IDA: P. Krupa – P. Dragún, M. Haminda, D. Nalevanko, M. Seman, D. Sitár, I. Čabra (83´ D. Haluška), F. Pištej, D. Janočko, V. BaLog (C ), T. Nalevanko.

Nepodarilo sa nám zistiť, ako hodnotili Podhradčania tento svoj príbeh 6. kola V. ligy s mužstvom Malej Idy, keď nestrelili súperovi ani gól a doma zostali s jednogólovou prehrou. Aj keď domáci “spadli” zo IV. ligy, myslím si, že mohli podať proti súperovi lepší výkon a možno sa preukázať  ziskom aspoň bodu.

MFK Rožňava - FK Stamont Kysak 7:1 (4:1). G: M. Chochol 3, J. Korfanta, A. Ragán, O. Vysoký, J. Figúr F. Sokol, ŽK: bez kariet, R: M. Zubka – J. Mišenčík, E. Revák. DS: Š. Tarcala. Div.: 150.

ROŽŇAVA: L. Šalamon (C ) - J. Korfanta, J. Figúr, P. Sappanoš, A. Ragán (46´ D. Grulyo), O. Vysoký, M. Chochol (83´ D. Kakalejčík), Z. Breuer, P. Kontra (46´ T. Nemeth), O. Sanisló, R. Greško (J. Ivanič).

KYSAK: M. Varga – A. Kavka, M. Olejár (C ), S. Novák (44´ R. Jahňák), R. Varga (44´ P. Zvirinský), F. Sokol, V. Demko, V. Ružinský (44´ Ľ. Bičkoš), M. Oros, M. Pankievič (74´ M. Jánošík), A. Bodnar (44´ K. Čarný).

Do Rožňavy si po sedmičku gólov v 6. kole V. ligy prišiel súper z Kysaku. Tabuľka ním uzavierala poradie mužstiev a poskytla tak pre domáci celok príležitosť dostať sa s týmto mužstvom k trom bodom. Po veľkom úsilí hráčov Rožňavy sa to aj stalo, ba domáci si polepšili aj skóre. Obidva celky vydali v tomto meraní síl dvoch nováčikov veľa úsilia. Prejavilo sa to aj v tom, že hostia vystriedali až 5 hráčov, kým domáci iba o jedného menej. Strelecky najlepšie mieril domáci Chochol, ktorý si do tabuľky strelcov pripojil tri góly. Potešiteľná je i pätica domácich strelcov.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA:   Čečejovce - Perín 5:2, Seňa - Kokšov-Bakša 2:3, Košická N Ves - Budimír 0:4, Dvorníky-Včeláre - Lokomotíva Košice 0:2. Ždaňa - Poproč preložené.

V.liga košicko-gemerská dospelí VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Kokšov - Bakša 6 5 0 1 15:10 15
2 TJ Družstevník Budimír 6 4 1 1 18:8 13
3 TJ Družstevník Perín 6 4 1 1 16:11 13
4 TJ Družstevník Čečejovce 6 4 0 2 22:14 12
5 FC LOKOMOTÍVA KOŠICE 5 3 0 2 15:9 9
6 OFK Slovan Poproč 5 3 0 2 10:7 9
7 TJ Dvorníky - Včeláre 5 2 2 1 14:10 8
8 TJ Družstevník Malá Ida 6 2 1 3 18:14 7
9 TJ MARATÓN Seňa 6 2 1 3 11:13 7
10 FK Košická Nová Ves 6 2 1 3 7:14 7
11 TJ HORNÁD Ždaňa 5 2 0 3 12:12 6
12 FK Krásnohorské Podhradie 6 1 2 3 6:11 5
13 MFK Rožňava 6 1 1 4 11:16 4
14 FK Stavmont Kysak 6 0 0 6 6:32 0
 

6. liga DOUBLE STAR BET 4. KOLO

udaje 6 ligy 4 koloFK Plešivec - TJ Baník Rakovnica 6:1 (5:1). G: A. Prónyai 2, A. Szaniszló, K. Illés, R. Volčko, D. Bodnár - L. Gábor. ŽK: M. Fandák - P. Brdár, S. Grančák. R: J. Molnár - D. Poťmák, R. Klinko, DS: Š. Bodnár. Div.: 75.

PLEŠIVEC: M. Štefaník - Z. Halász, A. Balázs (76´ K. Horváth), T. Čech, A. Prónyai, K. Illés, D. Bodnár (C ), R. Volčko, Š. Jankošík, M. Fandák (72´ J. Fabian), A. Szaniszló (53´ Z. Laven).

RAKOVNICA: G. Rusnák - P. Szollos, L. Fabian (C ), P. Brdár, Ľ. Karalo, L. Gábor, S. Grančák, J. Červenák, J. Gábor, L. Gemerský, F. Viola.

Hostia z Rakovnice, ktorí prišli do Plešivca povzbudení domácim víťazstvom s Bystranmi, začali gólom už v 3. minúte L. Gábora a ujali sa ním vedenia. Potom však prevzali taktovku domáci hráči, ktorí si s nováčikom súťaže polepšili aj skóre.

FK Gemerská Hôrka - TJ Zlatý klas Dlhá Ves 0:4 (0:2). G: P. Peprik 2, P. Mičinsky, D. Novák, ŽK: 0 – P. Mičinsky, M. Dusza, ČK: Š. Tóth - 0, R: L. Gyenes – R. Farkaš, D. Poťmák, DS: L. Šalamon. Div.: 60

HORKA: J. Šálek - M. Lukáč, Š. Tóth (C ), D. Valent, A. Gergely, Sz. Gergely, M. Šmiro, Á. Gyurán, J. Szabari, M. Csupori, J. Lokos.

DLHÁ VES: Cs. Flander – G. Beke, M. Dusza (C ), M. Makkai, V. Kováč, P. Mičinsky, P. Peprik, M. Cvíba, M. Lorinc, V. Ferdinand, K. Segyo.

Nováčik súťaže FK Gemerská Hôrka nestačil na súpera z Dlhej Vsi a svojou hrou si nezaslúžil ani bod. Dokonca stratil po červenej karte pred koncom stretnutia aj svojho hráča za podrazenie súpera, ktorý bol v čistej gólovej šanci. Prekvapenie, ktoré “zapríčinili” Hôrčania pred týždňom v Pači, doma teda nepokračovalo.

Baník Rožňavské Bystré - FK Hrhov 6:2 (3:0). G: Š. Dorkin, Ján Rochl a P. Kubej, všetci po 2 – M. Žiga 2 (1 z PK), ŽK: 0 - G. Veverica, ČK: R. Grosmann (HR), R: P. Béreš - J. Kamenský, DS: O. Vysoký. Div.: 60.

BYSTRÉ: T. Kandalík - J. Tomi, A. Rochl, Jak. Rochl, T. Kuchta P. Kubej (74´ Cs. Koncz), Š. Dorkin (C ), Jaro Gonos (61´ P. Milko), Ró. Rochl, A. Hanzlík (74´ J. Harvan), Ján Rochl.

HRHOV: F. Halász ( 62´ A. Bartók)- G. Veverica (C ), T. Zsigrai, R. Hajdu, R. Grosmann, An. Herczeg (46´ R. Mikulec), Z. Uveges (62´ J. Štefán), G. Šmajda (62´ M. Rybár), E. Mackovják (46´ Att. Herczeg), M. Žiga, P. Ribár.

Na zápas sa domáci už lepšie pripravili na súpera, ako tomu bolo v Rakovnici. V tomto zápase už nepripustili, aby súper z Hrhova prišiel čo len k bodu. Bystrania viedli už 6:0, ale záver patril hosťom, ktorí aj napriek vylúčeniu svojho hráča znížili dvoma gólmi. Predtým však v druhom polčase došlo najmä na strane hostí k veľkému striedaniu, keď do zápasu nastúpilo až 5 ich nových hráčov. Zaujímavosťou je, že všetci strelci skórovali po dva razy.

MFK Dobšiná - OTJ Honce 4:1 (3:1). G: O. Leskovjanský, P. Hurník, Jer. Barnák, R. Gotthardt – F. Čapó, ŽK: bez kariet, R: P. Galík - M. Šimčák, DS: Š. Bodnár. Div.: 50.

DOBŠINÁ: M. Ogurčák - M. Majerčák, P. Revay (C ), Jer. Barnák, M. Tokarčík, S. Ogurčák (82´ M. Ogurčák), I. Gallo, P. Hutník, R. Gotthardt (89´ M. Poliak), M. Dudra, O. Leskovjanský.

HONCE: D. Forgáč - J. Sklenár, P. Boroš, R. Madarász, J. Pástor (C ), F. Čapó, Duš. Forgáč, M. Molnár (74´ M. Pástor), L. Varga, V. Tokoly, Mi. Boroš.

Dobšinčanom sa po dlhom čase podarilo v 4. kole na domácom ihrisku zvíťaziť a poskočiť aj v tabuľke o pár miest vyššie. Pod nimi je aj vďaka horšiemu skóre ich nedelňajší súper z Honiec.

ŠK Baník Štítnik - FK Baník Drnava 3:10 (1:5), G: A. Milko 2, Š. Karalo - R. Kovács 4, K. Šoltés 3, D. Babič, J. Maliňák, P. Gavlák, ŽK: M. Gábor - 0, R: J. Gyenes – J. Molnár, DS: F. Drenko, Div.: 70.

ŠTÍTNIK: M. Čipka - Š. Karalo, D. Gábor, A. Gábor, M. Gallo (C ), M. Gábor, A. Milko, P. Bene (15´ E. Ferenc), M. Škvareniak (35´ J. Žiga), M. Puškáš, D. Tolnai.

DRNAVA: G. Józsa - P. Búlik (C ), E. Polyák, N. Vozár, J. Barczi (88´ J. Bernáth), D. Tisza, J. Maliňák (82´ R. Fábian), D. Babič (46´ Z. Répási), R. Szilágyi (75´ P. Gavlák), R. Kovács, K. Šoltés.

Tri body, ktoré na začiatku súťaže stratili hostia z Drnavy, chcú čo najrýchlejšie získať od súperov. Štítničania im boli v tomto stretnutí vhodným súperom a domácich stihol s týmto mužstvom úplný debakel. Rozdiel 7 gólov je na domácom ihrisku priveľký. Z hostí sa blysol štvorgólový Róbert Kovács. Dobre mu sekundoval ich najlepší strelec z vlaňajška s 3 gólmi Kilian Šoltés.

OFK Vyšná Slaná - TJ Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka 0:2 (0:1). G: J. Péči, M. Lovas. ŽK: M. Fifik - Š. Bodnár, R: G. Rísi - T. Gyenes, DS: J. Bobrík. Div.:

SLANÁ: M. Pitoňák - G. Keršák - M. Bendik, F. Gallo, P. Rogos, B. Kuzma (C ), O. Liptai, D. Kalis, O. Kračún (55´ Š. Domik), A. Gallo, M. Fifik (70´ J. Barnák).

DLHÁ LÚKA: M. Manko – K. Albert, R. Dókus, Ľ. Gyenes, R. Pásztor (55´ A. Kerekeš), J. Čižmár, M. Lovas, Š. Bodnár (C ), P. Klárik (85´ O. Kerekes), A. Rigó, J. Péči (60´ N. Barczi).

strelci 6 4 koloSúperi sa veľmi dobre poznajú a ich súboje vždy boli pre fanúšikov zaujímavé. Doma však Vyšnoslanci málokedy tomuto súperovi “pustili” body. Je to už druhá prehra za sebou tohto mužstva a zdá sa, že nehrá zatiaľ v pohode. Dlholúčania boli dnes lepším celkom a priviezli si z vyšnoslanského ihriska aj 3 cenné body. Aj tie im pomohli obsadiť po tomto kole 1. miesto v tabuľke.

Sokol Pača - TJ Tatran Betliar 0:0. ŽK: I. Demján (PA), R: J. Szor – V. Babik, DS: J. Kerekes, Div.: 80.

PAČA: R. Nemec – I. Demján, M. Lopata (C ), M. Cmorík, R. Bubenčík, J. Bocko, J. Rusnyák, D. Gere, M. Szilágyi, Ľ. Gajdoš (56´ M. Tóth ), M. Zagiba.

BETLIAR: L. Fabian – D. Poťmák (46´ B. Silárdi), Ľ. Árvay (C ), S. Cirbus, I. Lorinc (85´ M. Marciš), T. Handlovič, R. Fabián, V. Mihalík, M. Ďuríček, M. Oravec, D. Szilardi (62´ Ľ. Šofranko).

futbal pača betliar 0 0

Pačania po debakli pred týždňom s Gemerskou Hôrkou sa zrejme zamerali na to, aby aj napriek silnému súperovi z Betliara sa prípad znovu nezopakoval. Pozornou hrou sa im podarilo neinkasovať gól a hoci ani im nesedela muška, získali s týmto súperom veľmi cenný bod. Hostia chceli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale ani výmenou troch hráčov v druhom polčase sa im to nepodarilo. Rozhodca vytiahol žltú kartu iba raz.

6. liga DOUBLE STAR BET dospelí
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka 4 4 0 0 11:4 12
2 TJ Zlatý Klas Dlhá Ves 4 3 1 0 16:5 10
3 TJ Tatran Betliar 4 3 1 0 14:4 10
4 TJ Baník Rožňavské Bystré 4 3 0 1 17:10 9
5 FK Baník Drnava 4 2 1 1 20:10 7
6 OFK Vyšná Slaná 4 2 0 2 10:7 6
7 TJ Baník Rakovnica 4 2 0 2 9:17 6
8 FK Plešivec 4 1 1 2 12:11 4
9 TJ Sokol Pača 4 1 1 2 4:8 4
10 FK Gemerská Hôrka 4 1 1 2 9:14 4
11 MFK Dobšiná 4 1 0 3 7:10 3
12   OTJ Honce 4 1 0 3 7:14 3
13 FK Hrhov 4 0 2 2 9:14 2
14   ŠK BANÍK ŠTÍTNIK 4 0 0 4 6:23 0
 

udaje 3 kola 77. liga DOUBLE STAR BET

ŠK Polom Gemerská Poloma – TJ Sokol Rudná 3:3 (0:1). G: Mil. Gallo 2 (1 z PK), P. Lipták - S. Ďuríček 2 (oba z PK), R. Die. ŽK: L. Jasenka, Mar. Gallo – L. Dávid. R: P. Béreš - P. Galík, J. Szor, DS: J. Bobrík. Div.: 100.

POLOMA: M. Šály - Ľ. Hatvaník, M. Schvarz (C ), L. Jasenka, J. Lišuch, Mil. Gallo, M. Dorčák (46´ L. Boňko), L. Urban, P. Lipták, B. Milko, Mar. Gallo.

RUDNÁ: R. Szollos – S. Ďuriček, J. Horvát, Att. Gyombér, R. Ďurský, P. Kontra, L. Drobňák (38´ R. Die), D. Orbán, L. Dávid, J. Figúr, P. Sappanoš.

Úroveň majstrovského futbalu 3. kola 7. ligy v tomto stretnutí bola na naše pomery lepšia ako siedmoligová. Pričinili sa o to obidve mužstvá, ktoré v tomto ročníku majú zálusk postúpiť do vyššej ligy. Najprv držali opraty v rukách hostia, ktorí postupne zvyšovali náskok pred domácimi až na 3:1. V 

závere takmer všetko stratili, lebo domáci dvomi gólmi Miloša Gallu zrovnali stav stretnutia na 3:3. Spravodlivá remíza zaujala vyše 100 divákov, ktorí prišli aj z okolia Gemerskej Polomy.

strelcipo3 kole7 ligy 

FK Krásnohorské Podhradie B - Družba Čoltovo 2:0 (2:0). G: J. Benedik, K. Horváth. ŽK: P. Darvaš – Cs. Jonáš. S. Varadi. R: J. Šofranko - M. Ďuríček, V. Babik. DS: J. Kerekes. Div.: 30.

PODHRADIE B: J. Gulykáš - J. Gergei (46´ T. Darvaš), Joz. Gulykás (C ), J. Hovorka, M. Tolvaj, J. Benedik, D. Freivolt (6´ K. Horváth), Cs. Kiss (46´ D. Žiga), P. Darvaš, Š. Tolvaj, Š. Darvaš.

ČOLTOVO: Cs. Jonáš - E. Jonás, Sz. Lakatoš, O. Mihálik, L. Gazsi, A. Ferto, A. Pongó, Sz. Jonáš, S. Sivicek, L. Jonáš (C ), S. Varadi.

 

FK Mladosť Lipovník - TJ Mladosť Brzotín : (). G: , ŽK: , R: M. Šimčák - T. Gyenes, V. Babík, DS: F. Drenko, Div.: 50.

LIPOVNÍK: Š. Dányi - A. Korszinski, T. Korsinszki, F. Emodi, A. Gorgei (C ), L. Emodi, D. Bollo, R. Szucs ml., D. Kardos, O. Farkaš, R. Szucs st.

 

7. liga DOUBLE STAR BET dospelí
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 FK Krásnohorské Podhradie B 3 2 0 1 5:3 6
2 ŠK Polom Gemerská Poloma 2 1 1 0 15:4 4
3 MFK Rožňava B 2 1 1 0 7:3 4
4 TJ Mladosť Jovice 2 1 1 0 4:1 4
5 TJ Družba Čoltovo 3 1 1 1 5:5 4
6 TJ Mladosť Brzotín 1 0 0 1 0:3 0
7   Futbalový klub FK Mladosť 1 0 0 1 0:4 0
8   FK Baník Štítnik 2 0 0 2 3:16 0
 

DORASTENCI

III.liga-SD-U19-sk.Východ-VsFZ 8. kolo

Odložený zápas 11.9.2019 15.00

1. FK Svidník - MFK Rožňava 4:1 (2:0). G: V. Haňak 2, L. Hirčko, S. Gajdoš - D. Beke. ŽK: bez kariet. R: T. Pacák - M. Končar. Div.: 50.

SVIDNÍK: R. Horochonič - M. Petraník, A. Košč (C ), D. Horbaj, L. Bartoš, F. Savčák (58´ M. Tomečko), V. Veprík, S. Gajdoš (75´ J. Adamečko), L. Hirčko (52´ K. Hudák), V. Haňak, P. Kočan (E. Oráčko).

ROŽŇAVA: D. Oravecz - O. Miklóš, T. Leštách, A. Hajduk, K. Šikur, Á. Tamas, D. Beke, A. Ragán (C ), M. Ikri, A. Mihók, D. Grulyo.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: MFK Giraltovce - Sokol Ľubotice 1:1, Slavoj Trebišov - Slavoj Spišská Belá 3:1, Slovan Sabinov - Janočko Academy 9:0, 1.MFK Kežmarok - MFK Snina 1:2, FK Košická N Ves - Jednota Košice 1:3, MŠK Tesla Stropkov - MFK Stará Ľubovňa 5:1.

III.liga SD-U19 sk.Východ - VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 SLAVOJ Trebišov 7 6 0 1 31:9 18
2 MŠK Tesla Stropkov 7 6 0 1 26:9 18
3 TJ Sokol Ľubotice 8 5 2 1 24:6 17
4 1.FK Svidník 7 5 0 2 20:14 15
5 MFK Snina 8 5 0 3 15:10 15
6 MŠK Slavoj Spišská Belá 8 4 1 3 14:14 13
7 MFK Slovan Sabinov 6 3 1 2 23:12 10
8 MFK Vranov nad Topľou 7 3 0 4 20:20 9
9 FK Košická Nová Ves 6 3 0 3 9:9 9
10 1. MFK Kežmarok 7 3 0 4 17:18 9
11 MFK Slovan Giraltovce 7 2 1 4 16:12 7
12 KAC Jednota Košice 8 2 1 5 11:33 7
13 MFK Rožňava 8 2 0 6 11:23 6
14 MFK Stará Ľubovňa 8 2 0 6 12:27 6
15 Janočko Academy 8 1 0 7 8:41 3

IV. liga-SD-U19-sk.KG-VsFZ 4.KOLO

ŠK Polom Gemerská Poloma – MFK Spartak Medzev 2:1 (1:0). G: G, Krčmár, M. Gábor (PK) Z. Klempár. ŽK: M. Tokarčík, L. Polanecký - Z. Klempár,T. Stráma. ČK: M. Bubenčík - 0. R: S. Haviarik. Div.: 45.

POLOMA: M. Bubenčík - L. Polanecký (C ), J.S. Želinský, M. Gábor, G. Krčmár (89´ M. Benedikty), M. Tokarčík, P. Slavkovský, D. Rybár, O. Červenák, A. Labuda, M. Seman.

MEDZEV: M. Vitéz - F. Hovanec, T. Stráma (C ), T. Teľman, O. Viszlay, R. Horváth, Z. Klempár, P. Bugyi, M. Tóth, F. Rakacký, K. Dzurik.

Prvý majstrovský dorastenecký futbal odohrali Polomčania na domácej pôde a hneď skončil víťazne, ale tiež s červenou kartou. Pozeral pekný počet divákov, ktorí ocenili zisk aj prvých troch bodov do súťaže.

FK Baník Drnava – TJ Cementár Turňa n/B 1:2 (0:1). G: A. Spišák - L. Rigó, V. Horváth, ŽK: bez kariet, R: P. Gonos. Div.: 20.

DRNAVA: A. Ďurán - M. Kováč (C ), A. Víglaský, K. Kovács, A. Polyák, P. Gavlák, J. Bernáth, A. Parada (46´ A. Šimko), P. Pilát (A. Anna), A. Spišák, D. Jánosdeák.

TURŇA: S. Žiga - V. Zsiga, D. Kónya, R. Greskovics, M. Péči, L. Rigó, O. Tóth-Hajdu, V. Horváth, S. Budai (C ), L. Kónya, M. Budai (75´ L. Dunka).

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA:  Sokoľany - Geča 1:3, Kechnec - Poproč 2:1, Drnava - Turňa n/B 1:2.

IV. liga-SD-U19-sk.KG-VsFZ

 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Cementár Turňa nad Bodvou 4 4 0 0 15:5 12
2 FK Geča 73 3 3 0 0 8:3 9
3 TJ Družstevník Čečejovce 3 2 0 1 31:3 6
4 OFK Slovan Poproč 4 2 0 2 18:5 6
5 FK Kechnec 3 1 1 1 4:10 4
6 FK Baník Drnava 4 1 1 2 7:14 4
7 MFK Spartak Medzev 3 1 0 2 6:6 3
8 ŠK Polom Gemerská Poloma 3 1 0 2 6:7 3
9 ŠKO Veľká Ida(odstúpené) 0 0 0 0 0:0 0
10 FK Vyšná Myšľa(odstúpené) 0 0 0 0 0:0 0
11 FA BENECOL KOŠICE 2 0 0 2 1:18 0
12 FK TATRA Sokoľany 3 0 0 3 1:26 0

5. liga dorast 2. KOLO

FK Krásnohorské Podhradie – TJ Zlatý klas Dlhá Ves 11:0 (7:0). G: L. Horváth 3, O. Pápezsik a J. Horváth po 2, M. Bakoš, D. Mikula, D. Kótai, T. Béke. ŽK: bez kariet. R: M. Ďuríček. Div.: 20.

PODHRADIE: S. Gunár - D. Kótai, J. Horváth, O. Pápezsik (60´ N. Darvaš), G. Žiga, P. Lenkei (50´ L. Horváth), D. Mikula, L. Horváth, T. Béke, M. Bakoš (C ), P. Stuller.

DLHÁ VES: B. Barkai – T. Segyo, L. Molnár, Á. Rusó (C ), F. Repka, D. Fábián, F. Kakalejčík, O. Greško, A. Čobády, G. Tomi, Z. Farkas.

 

Ž I A C I

II. liga-SŽ-U15-sk.A-VsFZ 4.KOLO

FK Košická Nová Ves – MFK Rožňava 3:2 (1:1). G: T. Milko, T. Palkovič, N. Podracký (vlastný) - J. Fedor, M. Ligart. ŽK: bez kariet. R: V. Tóth. Div.: 30.

NOVÁ VES: Th.N. Ďurán - J. Beliš (C ), Š. Pistrák, M. Palkovič, Th. Palkovič, T. Milko, S. Čorba, R. Ujházi (70´ P. Herman), T. Olšinár, O. Križalkovič (61´ S. Roško).

ROŽŇAVA: P. Varga – N. Podracký, Ch. Fabian, N. Makkay (45´ S. Šimun), J. Fedor, M. Ligart (C ), J. Horvát, D. Šelmeci, S. Chochol (56´ V. Šimon), D. Klučik (36´ F. Chochol), M. Sviežený.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA:  Šaca - Strážske 1:0, Junior Košice - Janočko Academy 1:14, Buzica - BENECOL Košice 15:2, Trhovište - Galaktik 2:6, Čaňa - Jednota Košice 0:0.

II. liga-MŽ-U15-sk.A-VsFZ 4.KOLO

FK Košická Nová Ves – MFK Rožňava 0:13 (0:6). G: F. Polyák 4, S. Petergáč 3, M. Šeďo 2, R. Polyák, M. Minčík, F. Rusnák, M. Mikolaj. ŽK: bez kariet. R: V. Tóth. Div.: 30.

NOVÁ VES: M. Bodnár - T. Vagaský, Š. Dziak (C ), K. Horváthová, F. Pavlovský, J. Halász, R. Štefaník, G. Koteles, M. Janigár, L. Bérešová, V. Béreš.

ROŽŇAVA: K. Horňak - F. Polyák (C ), M. Minčík (34´ F. Rusnák), D. Kubica, M. Šeďo, R. Polyák, P. Rogos, M. Mikolaj, S. Petergáč, M. Mlynár, D. Dókus.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA:  Šaca - Strážske 10:0, Junior Košice - Janočko Academy 4:9, Buzica - BENECOL Košice 12:0, Trhovište - Galaktik 0:3, Čaňa - Jednota Košice 5:0. 

 

3. liga žiaci ObFZ Rožňava 2.KOLO

MFK Rožňava B – MFK Dobšiná 6:3 (1:0). G: J. Fedor 3, M. Vávrová, D. Klučik, M. Podolinský (vlastný) - S. Čonka 3. ŽK: bez kariet. R: J. Gyenes. Div.: 30.

ROŽŇAVA B: K. Horňak (36´ N. Makkay) - V. Šimon, J. Fedor, N. Podracký, M. Vávrová, M. Ligart, P. Škvareniak, D. Klučik (C ), J. Horvát, S. Chochol, D. Šelmeci.

DOBŠINÁ: P. Varga – S. Čonka (C ), P. Dunajský, T. Filický, M. Kašpar (52´ R. Kotlár), Š. Krága, M. Podoliský, O. Lončák (36´ P. Dunka), K. Holmok, S. Lévay,D. Filicky.

Dvaja hráči z každého mužstva prejavili skvelé strelecké schopnosti a po 3 góloch zaťažili kontá brankárov. Gól pridalo i jediné dievča, ktoré hrá v kádri medzi rožňavskými chlapcami.

FK Hrhov – TJ Papiereň Slavošovce 2:2 (0:1). G: S. Žiga, D. Oláh - E. Gažik, O. Boldi. ŽK: bez kariet. R: D. Poťmák. Div.: 60.

HRHOV: R. Balogh – D. Józsa (C ), D. Die, D. Olah, D. Grbálik, Z. Grbálik, Á. Jánosdeák, A. Stromp, S. Žiga, M. Szanyi, J. Rudňanský.

SLAVOŠOVCE: M. Karalo – J. Radič, M. Radič (C ), J. Tomi, S. Nosál, M. Hanzel, E. Gažik, P. Hajdu, Ľ. Viola (62´ K. Tomi), J. Vido, O. Boldi.

Prekvapujúca remiza v zápase, v ktorom doteraz vždy dominovali Slavošovčania.

ŠK BEMIFO – FK Plešivec 1:22 (1:12). G: S. Albert – A. Lovas 9, E. Lalik a Š. Pásztor po 4, L. Ambruž 3, K. Bernáth, M. Viola.

BEMIFO: S. Sedlák - Š. Gebe, K. Szirotnyák, B. A. Korvélyi (C ), S. Bubenčík, D. Porubán, L. Szaszák (12´ S. Albert), P. Bernáth (35´ Á. Kovács), T. Katona (28´ A. Gallo), R. Šoltés, K. Katonová (28´ G. Orosz).

PLEŠIVEC: J. Kárász - A. Lovas, K. Garaj, D. Szabari (36´ D. Ferko), D. Beke (C ), E. Lalik, L. Ambruž (36´ M. Viola), O. Hurák, K. Bernáth, Š. Pásztor, D. Ferko.

Pochvalu si zaslúži 14-ročný žiak Albert Lovas z FK Plešivec, ktorý v tomto jednostrannom zápase súperovi sám vsietil 9 gólov.

3. liga žiaci ObFZ Rožňava po 2.kole
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 FK Hrhov 2 1 1 0 8:4 4
2 FK Plešivec 2 1 0 1 24:7 3
3 FK Krásnohorské Podhradie 1 1 0 0 11:0 3
4 MFK Rožňava B 1 1 0 0 6:3 3
5 TJ Papiereň Slavošovce 1 0 1 0 2:2 1
6   ŠK BANÍK ŠTÍTNIK(odstúpené) 0 0 0 0 0:0 0
7 MFK Dobšiná 1 0 0 1 3:6 0
8 FK Baník Drnava 1 0 0 1 0:11 0
9   Športový klub BEMIFO 1 0 0 1 1:22 0
 

( MG od)

 

Čítať 1265 krát Naposledy zmenené streda, 11 september 2019 18:14

1 komentár

  • Odkaz na komentáre Vluki nedeľa, 08 september 2019 21:49 Napísal(a) Vluki

    poznámka k zápasu V.Slaná - Krh.Dl.Luka . Hostia neboli vôbec lepším celkom, ale šťastnejším.. Dvakrát vystrelili na bránu a dali dva góly. Domáci zahodili kopec príležítostí. Chýbalo im kúsok štastia v koncovke.

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!