piatok, 25 október 2019 12:15

Jesenná aktivita futbalových prípraviek Doporučený

Napísal(a) mfk
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Prvý turnaj mladšej prípravky
Na futbalovom štadióne MFK Rožňava sa 21.9.2019 uskutočnil turnaj Talent Trophy 2019 v kategórii 2011 a mladší. Turnaja sa zúčastnilo šesť družstiev: FK Hnúšťa, MFK Rozňava1, Junior Košice, MFK Revúca, FK Čaňa, Sajovolgye Fosiculi. Tréner Marián Lenko naň nominoval týchto hráčov – Jakub Nagypal, Filip Hamar, Makroczy Matúš, Tomáš Pavko, Richard Sklenárik, Timotej Belica, Rastislav Haviar, Ján Haliak, Patrik Chomčo, Lukáš Roháč, Dávid Ivančo, Lenka Hudecová. Pre väčšinu hráčov to bol úplne prvý turnaj v živote. S bilanciou dve výhry a tri prehry skončili naši futbalisti na štvrtom mieste. Prajeme našim najmenším veľa chuti a šikovnosti do ďalšieho futbalového obdobia.

rv pripra mladsi ziaci jesen 1   rv pripra turnaj v RV 2   rv pripra turnaj v RV 6   rv pripra turnaj v RV 7

 

Mladší žiaci – jesenná časť
Jesenná časť novej sezóny 2019/2020 bola pre mladších žiakov plná očakávaní. Došlo ku ročníkovej obmene, a chlapcov v ročníku 2007/2008 ostalo málo. Podľa nového nariadenia sa v tejto sezóne hrá systémom 8+1. A práve iba 9 chlapcov má momentálne Mfk Revúca v tejto kategórii. Vladimír Ďurán, Marek Hrivnák, Martin Gomori, Daniel Szilagyi, Matúš Medve, Matúš Furman, Dominik Hanuštiak, Dominik Šuhaj, René Štuller. Tréneri Zolo Gomori a Lukáš Kožička museli siahnuť po mladších ročníkoch. Vybrali si zo staršej prípravky hráčov: Dušan Junior Lipták, Patrik Húsenica, Matej Hudec, Dávid Kováč a Ján Zubák. Počiatočné obavy, či sa títo menší hráči presadia, sa ukázali ako neopodstatnené. Mladší chlapci nebojácne a aj futbalovo dokážu držať krok so súpermi na ihrisku. Všetci chlapci v tejto kategórii sa zápas od zápasu zlepšujú vo svojom hernom prejave a svojimi doterajšími výkonmi si zabezpečili miesto v hornej časti tabuľky.

rv priprava turnaj jesen RV 1   rv priprava turnaj jesen RV 3   rv priprava turnaj jesen RV 4   rv priprava turnaj jesen RV 5

 

Z turnaja sme brali prvé miesto
Dna 5.10. sa uskutočnil v Rožňave turnaj v kategórii 2009 a mladší pod názvom Futbalový festival mládeže. Turnaja sa zúčastnili Mfk Rožňava, FK Spišské Bystré, Sajovolgye Focisuli, Juventus Academy Mfk Revuca. Turnaj sa kvôli celodennej daždivej predpovedi počasia odohral v hale. Naši tréneri poslali do Rožňavy týchto hráčov: Filip Hamar, Dávid Kováč, Tobias Kvetko, Fabián Horváth, Matej Benkóczky, Patrik Bledý Tomáš Olekšák, Matej Hudec, Sasha Artamanov, Ján Zubák. Menším sklamaním bola neúčasť Juventusu Košice, a tak ho nahradila Mfk Rožňava 2. Hráči z Revúcej potešili divákov ako svojou hrou, tak suverénnym víťazstvom. Najviac asi tešila výhra nad spoluhráčmi z Maďarska, ktorá bola vôbec prvá vo vzájomnej konfrontácii. Navyše z nášho družstva vyhlásili aj najlepšieho hráča turnaja. Stal sa nim Matej Hudec.

 

 

Čítať 2245 krát Naposledy zmenené sobota, 26 október 2019 09:38

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!