Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 02 august 2020 14:31

Futbalový štadión na hornom Gemeri oživili v novom ročníku zatiaľ iba v Krásnohorskom Podhradí Doporučený

Napísal(a) MG - od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Prvý gól futbalistov Krásnohorského Podhradia v novom ročníku IV. ligy JUH vsietil v 48. minúte 1. kola zápasu FK Krásnohorské Podhradie – Družstevník Cejkov z priameho kopu spoza šestnástky Tomáš Hajdúk a postaral sa o vyrovnanie na 1:1. Prvý gól futbalistov Krásnohorského Podhradia v novom ročníku IV. ligy JUH vsietil v 48. minúte 1. kola zápasu FK Krásnohorské Podhradie – Družstevník Cejkov z priameho kopu spoza šestnástky Tomáš Hajdúk a postaral sa o vyrovnanie na 1:1. Foto: z videa V. Vávrovej

IV. LIGA JUH - 1. KOLO 1.8.2020 o 16.30 hod.

FK Krásnohorské Podhradie – Družstevník Cejkov 3:2 (0:1). G: J. Rencsok 2, T. Hajdúk 1 – E. Lukáč, P. Balint. ŽK: J. Fatľa, J. Rencsok – J. Paľovčík. R: L. Bucko – I. Pohanka, S. Horváth. DS: J. Michna. Div.: 200.

PODHRADIE: J. Salai – I. Oravec (85´M. Seman), M. Mészner (C), J. Fatľa, N. Luko (55´ P. Boroš), M. Boroš (73´ J. Benedik), A. Vaško, T. Hajdúk, R. Fabián, T. Revúcky (73´ A. Ragán), J. Rencsok. Tréner: P. Džačár.

CEJKOV: D. Fitere, Jozef Vajda, E. Takáč (19´ S. Michalko), Ján Vajda, E. Barna, J. Blanár (70´ N. Tóth), M. Kaňský, E. Lukáč, J. Paľovčík, R. Himaľ, P. Balint (C). Tréner: J. Kročko.

khp hajduk tomasDomáce mužstvo spod Krásnohorského hradu využilo voľno, ktoré zapríčinil tohto roku koronavírus i letnú prestávku, ale najmä možnosť, udelenú VsFZ mužstvám z nižších súťaží, aby doplnili počet súťažiacich mužstiev IV. ligy. Využili to z nášho regiónu iba FK Krásnohorské Podhradie, ktoré v uplynulom ročníku bolo na 9. mieste V. ligy sk. K-G. Tak sa v 1. kole stretli s hosťujúcim mužstvom z Cejkova na domácej pôde. Pravdaže sa v 1. polčase prejavil rozdiel v ponímaní hry obidvoch mužstiev. Hostia dokonca v 38. min. 1. polčasu aj viedli gólom E. Lukáčom. Domáci však využili dobrý nástup do 2. polčasu a hneď v jeho úvode vyrovnali stav na 1:1 strelou Tomáša Hajdúka (obr.) z priameho kopu. Do konca zápasu prispel dvomi gólmi Jozef Rencsok. Hostia potom už len znížili na konečný stav 3:2. O dobrý vstup do súťaže IV. ligy prispel aj nováčik v mužstve Krh. Podhradia Roland Fabián, ktorý prestúpil z Tatrana Betliar ako ich najlepší strelec.

FK Krásnohorské Podhradie pred 1. kolom súťaže IV. ligy Juh absolvovalo s Lokomotívou Košice 25.7.2020 pohárový zápas. Hostia z Podhradia v súboj prehrali 0:3 a zo Slovnaft Cupu vypadli. Patrili však medzi mužstvá najviac postihnuté žltými kartami – 6. Boli zároveň jediným mužstvom, ktoré sa z horného Gemera do pohárovej súťaže v 52. ročníku Slovenského pohára prihlásili.

OSTATNÉ VÝSLEDKY 1. KOLA IV. LIGY JUH:

MFK Ťahanovce -

1.ŠK Tatran Spišské Vlachy

      2:3 (2:1).

MFK Spartak Medzev

-

TJ Kráľovský Chlmec

  3:0 (3:0).

OŠK Pavlovce n/U

-

ŠK Strážske

  2:1 (1:0)

FK Čaňa -

FK Geča

  2:0 (1:0)

FK Kechnec -

OŠK Rudňany

  0:1 (0:0)

FK - Košická Nová Ves -

FK Tatra Sokoľany

  1:2 (0:0)

MFK Veľké Kapušany -

AFK Topoľany

  0:5 (0:3)
 

2. KOLO IV. LIGY JUH 5.8.2020 o 16.30 

MFK Ťahanovce - AFK Topoľany 

FK Tatra Sokoľany - MFK Veľké Kapušany 

OŠK Rudňany - FK Košická Nová Ves

FK Geča - FK Kechnec 

ŠK Strážske - FK Čaňa

Družstevník Cejkov - MFK Spartak Medzev

1.ŠK Tatran Spišské Vlachy - FK Krásnohorské Podhradie

 

(MG - od)

Čítať 1090 krát Naposledy zmenené pondelok, 03 august 2020 03:12