Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 14 júl 2022 10:47

Prvé dve kolá VIESSMANN pohára v letnom biatlone 2022 majú Revúčania za sebou Doporučený

Napísal(a) KB Magnezit Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
V kategórii Dorastenci A si stupne víťazov vybojoval Ján Levčák, ktorý sa v sobotňajších rýchlostných pretekoch umiestnil na 3. mieste. V nedeľňajšom vytrvalostnom preteku vďaka najlepšej streľbe vo svojej kategórii nedal súperom šancu a preteky vyhral. V kategórii Dorastenci A si stupne víťazov vybojoval Ján Levčák, ktorý sa v sobotňajších rýchlostných pretekoch umiestnil na 3. mieste. V nedeľňajšom vytrvalostnom preteku vďaka najlepšej streľbe vo svojej kategórii nedal súperom šancu a preteky vyhral. Foto: KB Magnezit Revúca

Prvé kolo VIESSMANN pohára v letnom biatlone pre dorastencov a dospelých v obci Predajná sa konalo v dňoch 11. – 12.6.2022. Naše mesto a Klub biatlonu Magnezit Revúca reprezentovali dvaja pretekári. V kategórii Dorastenci A si stupne víťazov vybojoval Ján Levčák, ktorý sa v sobotňajších rýchlostných pretekoch umiestnil na 3. mieste. V nedeľňajšom vytrvalostnom preteku vďaka najlepšej streľbe vo svojej kategórii nedal súperom šancu a preteky vyhral.
V kategórii Dorastenci B sa v sobotňajších rýchlostných pretekoch predstavil aj náš druhý pretekár Róbert Biž a obsadil 9. miesto.
Na stupne víťazov sa v kategóriách pre dorastencov postavili aj naši bývalí pretekári Tamarka Molentová (obidva dni 2. miesto), Markus Sklenárik (1. miesto, 2. miesto) a Veronika Šteczová (3. miesto). Náš klub sa veľmi teší z ich úspechov a naďalej im drží palce v ich úspešnej športovej budúcnosti.

ra biatlon Janko 3 miesto Predajna18. a 19. 6. 2022 v Ružomberku odštartovalo svoje prvé tohtoročné letné preteky aj žiactvo. Náš klub reprezentovali títo pretekári: Martin Beláň, Michal Ondrik, Ninka Jankovičová, Michal Biž, Dominik Haľák, Veronika Haľáková. Vo svojich prvých letných pretekoch všetci siahli na dno svojich síl a so cťou bojovali za seba a svoj klub.

Žiaci majú za sebou aj 2. kolo VIESSMANN pohára v letnom biatlone 2022. To sa konalo 2. – 3. 7. 2022 v Čiernom Balogu. Tu si už náš najmladší pretekár Martin Beláň vybojoval cenné ra biatlon Martin 2. miesto Cierny Balogkovy. V rýchlostnom preteku v kategórii Žiaci A obsadil 2. miesto. Rovnako úspešný bol aj na nasledujúci deň vo vytrvalostnom preteku. Ostatní pretekári sa tiež zlepšili a na ťažkom teréne lyžiarskeho svahu sa medzi konkurenciou nestratili.

Blahoželáme našim úspešným biatlonistom a ďakujeme za reprezentáciu nášho klubu – KB Magnezit Revúca. Pre nás sú víťazmi všetci, pretože trénujú, bojujú, nevzdávajú sa, navzájom si fandia a povzbudzujú sa počas pretekov.

Poďakovanie patrí aj našim trénerom Dušanovi Chrapánovi a Mgr. Martinke Chrapánovej za prípravu našich pretekárov.

KB Magnezit Revúca

 

Čítať 746 krát Naposledy zmenené štvrtok, 14 júl 2022 14:54