Vytlačiť túto stránku
piatok, 12 máj 2023 09:24

Štvrtý ročník Behu revúckym chotárom prilákal 324 pretekárov z radov detí i dospelých Doporučený

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Štvrtý ročník pretekov Beh revúckym chotárom máme za sebou. Pretekov sa zúčastnilo 124 dospelých a do 200 detských pretekárov. Napriek nepriazni počasia a ťažkým podmienkam na trati bola nálada úžasná. Veríme, že sa preteky páčili, či už dospelým, ale aj deťom. Teší nás, že sme opäť mohli pomôcť aj opusteným psíkom z revúckych útulkov a že sa nám podarilo vyzbierať pár eur na nákup granúl. Tak, ako aj v minulých ročníkoch, aj v tomto boli súčasťou behu aj Detské bežecké preteky.
V prípade, že máte záujem o výsledky pretekov v dospelých kategóriách, môžete si ich pozrieť na https://my.raceresult.com/233023/results

Organizovanie pretekov takého rozsahu, ako je Beh revúckym chotárom nie je možné bez pomoci dobrovoľníkov a sponzorov. Takže by sme sa chceli poďakovať všetkým, čo nám pomáhali.

Či sú to učitelia, pracovníci a žiaci zo ZŠ J. A. Komenského, rodičia súčasných a bývalých žiakov, študenti a študentky z Evanjelického gymnázia v Tisovci a ďalší dobrovoľníci, obci Mokrá Lúka, p. Jozefovi Lopušekovi a MsKS Revúca za poskytnutie prístreškov a sponzorom Slovenská sporiteľňa, a. s. a Zeppelin Banská Bystrica, ktorí nám pomohli finančne. A samozrejme, veľká vďaka patrí nášmu hlavnému sponzorovi SMZ, a. s. Jelšava, ktorý nás podporuje už štyri roky a tento rok oslavuje 100. výročie založenia.

Ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie podujatie.

 

Atletický klub Iskra pri ZŠ

Čítať 327 krát Naposledy zmenené pondelok, 15 máj 2023 18:26