×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/5kolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/5kolo
Vytlačiť túto stránku
sobota, 03 september 2011 22:09

Bystrania aj napriek absencii niekoľkých hráčov základnej zostavy mohli v Slavošovciach niečo uhrať, ale... Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Slavošovce – Rožňavské Bystré 4:1 (2:0). Mimoriadne tvrdý terén a horúce popoludnie sa podpísali  na kvalitu hry obidvoch mužstiev v zápase 5. kola I. triedy. Domáce Slavošovce sa však aktívnym úvodom dostali už v 5. minúte do vedenia po dobre umiestnenej strele Herchla z hranice 16-ky. 1:0. Domáci využili v 15. minúte aj nedôsledné bránenie Bystrého a po dobrej finálnej prihrávke zvýšili na 2:0. Hra potom bola opticky vyrovnaná a hlavne veľmi nepresná z obidvoch strán. Bystrania mohli znížiť po strele Urbana a tiež po dobrej akcii, ktorú zle zakončil Minčík.
Druhý polčas začali lepšie hostia z Bystrého a po nezištnej prihrávke

Jána Galla v 55. minúte Minčík chladnokrvne zakončil na 2:1. Aj napriek absencii niektorých hráčov základnej zostavy (Čapó, Valent, Leng) tu mohli Bystrania niečo uhrať. Naopak, pridali domáci hráči a o 10 minút neskôr zvýšili po zaváhaní brankára na 3:1. Domáci ešte stihli dovtedy nastreliť tyčku. Všetko mohlo byť inak, keby v 35. minúte II. polčasu využil tutovku Urban st., ktorú mu pripravil jeho syn Urban ml.. Domáci však po dobrom centri a peknom zakončení hlavou Vargu uzavreli skóre zápasu na 4:1.
Pred hŕstkou divákov rozhodoval K. Chomjak, asistent Šalamon.
Zostava Rožňavské Bystrého: Koncz - Ján Gallo, Jaro Gallo, Hajdu, Kuchta, Dorkin, Ján Gallo II., Valko, Rusnyák, Urban ml., Minčík. Striedali: Urban st., Ujházi.
Text i fotografie: Miloš Leng

{gallery}futbal/2012/5kolo{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2556 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10