×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/12kolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/12kolo
Vytlačiť túto stránku
streda, 01 august 2012 17:31

Bystrania by radi v novom futbalovom ročníku nadviazali na minulú sezónu Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Už len niekoľko dní nás delí od začiatku nového ročníka OFM v našom okrese Rožňava. V krátkej letnej prestávke sa aj futbalisti TJ Baník Rožňavské Bystré - účastník I. triedy, pokúšali vylepšiť čo-to na svojej hre. V tomto období odohrali 3 prípravné zápasy, z toho 2 na domácom turnaji v Rožň. Bystrom. Výsledky prípravných zápasov: R. Bystré - Rakovnica 3:3, R. Bystré - Rudná 1:2, R. Bystré - Nižná Slaná  4:1.
Okrem týchto zápasov mužstvo pod vedením trénera Ľubomíra Galla 2x v týždni trénovalo. Do kádra sa vrátil po ročnom hosťovaní z Rakovnice Ján Tomko, na ročné hosťovanie príde Ján Gonos z Betliara a Peter Šimon z Gemerskej Polomy. Hosťovanie u nás sme predĺžili aj Ferovi

Čapovi z Rakovnice. Tieto transfery je však nutné ešte dotiahnuť do úplného konca, keďže od 1.7.2012 platí nový prestupový poriadok, prechádza sa na elektronický systém registrácie hráčov a ďalších úkonov súvisiacich s futbalom v rámci celého Slovenska. Naďalej nemôžeme rátať s Jánom Gallom - farárom, ktorý po ťažkom zranení kolena a niekoľkých operáciách sa zatiaľ len zotavuje.
Do novej sezóny 2012/2013 vstúpi tím Rožňavského Bystrého v tomto zložení: predseda TJ: Miloš Leng, tajomník a tréner: Ľubomír Gallo, vedúci mužstva: Ján Gallo.
Hráči: Cs. Koncz, T. Kuchta, Ján Gallo, Jaro Gallo, V. Valent, R. Krága, Š. Dorkin, M. Leng, Š. Rusnyák, F. Čapó, P. Šimon, P. Minčík, Ján Urban st., J. Urban ml., J. Tomko, Ján Gonos , O. Ujházi, P. Bernát.
Bystrania by radi nadviazali na minulú sezónu. Chceli by sa pohybovať v hornej časti tabuľky a  zlepšiť svoj herný prejav, aby pritiahli na svoje ihrisko ešte viac divákov ako doteraz. Už túto nedeľu Bystrania cestujú na svoj prvý majstrovský zápas k nováčikovi súťaže, na Dedinky.
Rožňavské Bystré bude mať zastúpenie aj v súťaži starších žiakov, ktorí pod vedením trénerov Cs. Koncza a M. Ďurského vstúpia do súťaže začiatkom septembra.
Miloš Leng

Baník Rožňavské Bystré - Vyžrebovanie - jeseň 2012

{jcomments on}

 

Čítať 2188 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10