×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/slavos
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/slavos
nedeľa, 22 apríl 2012 22:06

Bystrania proti Slavošovciam podali najlepší výkon jarnej časti futbalovej súťaže Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rožňavské Bystré  - Slavošovce  4:2 (4:1). Góly : Čapó, Minčík, Urban ml., ( 11 ), Leng, za hostí 2x Varga.  Na dobre pripravenom ihrisku Bystrania nič nenechali na náhodu a od úvodných minút nedali hosťom zo Slavošoviec poriadne vydýchnuť. Bystranom v tomto zápase chýbal vylúčený Kuchta a zranený Dorkin. Už v 5. minúte sa rútil sám na brankára Urban ml., no jeho strela šla ponad bránu. V 7. minúte po centri Urbana ml., sa dostal k lopte Čapó, ktorý strelou z 13. metrov nedal Karalovi v bráne hostí šancu. 1:0. Bystrania pokračovali v nátlakovej hre, no ďalšie ich akcie končili nepresnými strelami. V 25. minúte odvážne prenikol stredom obrany Slavošoviec Minčík a strelou z 12 metrov pod

brvno zvýšil na 2:0. Hostia z ojedinelého protiútoku znížili Vargom na 2:1. V 44. minúte po faule na Lenga v 16-ke Urban ml. bezpečne premenil penaltu. 3:1. To ešte nebolo v 1. polčase všetko a po ďalšej dobrej útočnej akcii Bystranov zblízka dorážal do brány loptu Leng. 4:1.  
Po prestávke domáci pokračovali v nasadenom tempe. Koncepciu hry narušilo zranenie J. Galla, farára, ktorý po kontakte s hráčom Slavošoviec v blízkosti bočného zábradlia a následnom náraze na železnú rúru musel byť prevezený na ošetrenie do nemocnice. Valiace sa útoky na bránu hostí však neustávali, no tutovky Minčíka, Lenga, Rusza, žrď Urbana a ďalšie príležitosti ostali nevyužité. Hostia v závere zápase ešte stihli znížiť Vargom na 4:2. Bystrania podali v tomto zápase svoj najlepší jarný výkon a víťazstvo si jednoznačne zaslúžili. Pred 90 divákmi rozhodoval J. Gyenes.
Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz - Jaro Gallo, Ján Gallo, Valent, Krága, Čapó, Leng, Ján Gallo (farár), Urban ml., Minčík, Ruszó. Striedali: Galata, J. Urban st.
Miloš Leng
Foto: J. Urban st., J. Molnár, S. Lengová

{gallery}futbal/2012/slavos{/gallery}

Nasledujúce zápasy I. triedy - 19. kolo - 29.4.2012

Krásnohorská Dlhá Lúka - Rožňavské Bystré
Jablonov n/T - Vlachovo
Hrhov - Rudná
Betliar - Bohúňovo
FK Brzotín - Dlhá Ves
Drnava - Slavošovce


{jcomments on}

Čítať 2503 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!