×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2011/17
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2011/17
Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 29 august 2013 21:30

Bystranský Koncz bol v zápase s Jablonovčanmi neprekonateľný

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rožňavské Bystré – Jablonov nad Turňou 3:0 (0:0). 29.8.2013 - 4. kolo I. triedy - Hostia prekvapili od úvodnej minúty rýchlou hrou a aktívnou streľbou. V prvej 20-minútovke vyslali na Koncza dva nepríjemné strely, ktoré musel vyrážať. V 21. minúte vystrelil prvýkrát na bránu hostí Urban z poza 16-ky a brankár mu loptu vytlačil na roh. V 25. minúte hostia vyslali ďalšiu tvrdú strelu na bránu domácich. Bystrania mali náznak šance v 35. minúte, keď Lompart zblízka trafil len do náručia brankára. Päť minút pred koncom Koncz vyrazil veľmi dobre kopnutý priamy kop.
V druhom polčase príchodom Tomka Bystrania ožili. Zlepšili pohyb, zvýšili bojovnosť a začali mať častejšie loptu na svojich kopačkách. Aj tak však prvú šancu mali v 2. polčase hostia. Koncz však bol dnes neprekonateľný. V 60. minúte priamy kop Urbana brankár len s námahou vyrazil. O minútu na to mal gól na hlave Urban, no netrafil dobre loptu centrovanú Tomkom. Z ľavej strany vnikol v 66. minúte do 16-ky Lompart, no brankár mu jeho úmysel vystihol. O dve minúty neskôr vnikol do 16-ky po pravej strane Lipták, kde

bol aj faulovaný. Dorkin sa z pokutového kopu nezmýlil a dal prvý gól Bystranov.1:0.

O streľbu sa naďalej starali Tomko a Jaro Gallo. V 83. minúte hostia ešte raz nepríjemne vystrelili na Koncza, no bolo to málo platné. V 84. minúte potiahol po pravej strane loptu Tomko takmer až k základnej čiare a jeho center pred bránu si sám brankár na radosť Bystranov, zasunul do siete. 2:0. Záverečné slovo mal Jaro Gallo v 86. minúte, keď jeho nakopnutú loptu zo 40 metrov do priestoru brány brankárovi podobným spôsobom prepadla cez ruky, ako pri centri Tomka. 3:0.
Pred 80 divákmi rozhodoval Rási.
Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz, Kuchta, Fábian, Jaro Gallo, Demjan, Lipták, Lompart, Dorkin, Krága, Urban ml., Minčík. Striedali: Tomko, Galata, Očkaík. Tréner: Ľ. Gallo.
Text a foto Miloš Leng

 

FOTOREPORTÁŽ Z FUTBALU!

Čítať 1899 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:11