Vytlačiť túto stránku
pondelok, 31 október 2011 13:44

Cenné víťazstvo Jovíc nad vedúcim mužstvom tabuľky II. triedy Rožňavou B Doporučený

Napísal(a) JO
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

JOVICE - SP MFK Rožňava "B" 4:2 (1:2). Góly: L. Gebe, T. Gebe, R. Klárik, J. Spišák - Gallo, Šofranko. R: Farkaš R. AR1:  Molnár, AR2: Lucza. V nedeľu 30.10.2011 o 14.00 privítalo mužstvo Jovíc lídra súťaže II. triedy, mužstvo Rožňavy "B". Papierovým favoritom boli hostia, ale domáci vycítili svoju šancu, pretože bolo známe, že mužstvo Rožňavy hrá v Medzeve, a tak nebudú mať hostia k dispozícii všetkých svojich hráčov. Zápas sa však nezačal pre domácich najlepšie. Hostia kopali rohový kop a úplne nekrytý Gallo hlavou otvoril skóre stretnutia. 0:1. Domáci však mali miernu prevahu. Po jednej akcii nastrelil Gebe brvno hosťujúcej brány, takže stav sa nemenil. Neskôr hostia zahrávali priamy kop,


lopta smerovala k bližšej tyči, ale domáci obranca nezareagoval a Šofranko nemal so zakončením žiaden problém 0:2. Nakoniec sa usmialo šťastie aj na domácich, a tí v závere polčasu strelili kontaktný gól. 1:2.
Druhý polčas však už bol v réžii domáceho mužstva, ktoré neustále búšilo do súpera. Hostia pohrozili len Šofrankom, ale jeho hlavičku brankár domácich vyrazil. Potom však domáci rozkrútili svoj gólostroj. Najprv vyrovnal L. Gebe, neskôr vedenie pre domácich vybojoval Klárik a poistku zabezpečil T. Gebe. Hostia v závere ešte pohrozili, keď strelu hosťujúceho hráča musel brankár domácich vyrážať na rohový kop a v úplnom závere stretnutia skončila strela z priameho kopu len v náručí domáceho brankára. Po konečnom hvizde zavládla v tábore domácich obrovská radosť z cenného víťazstva. Treba však podotknúť, že hostia hrali s okliešteným kádrom, čo domáci využili vo svoj prospech a zaslúžene vyhrali.
Zostava Jovíc: Sopócy - Lovaš, Nagy (C), Plošnica, Tomi, Albert, Klárik, Czinka, T. Gebe, Lindák, Spišák.

{jcomments on} 

Čítať 2200 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:11