Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 31 máj 2012 11:13

Dedinčania na postup potrebujú vyhrať ešte dva zápasy. Alebo kvôli futbalu vypustia po nedeli priehradu? Doporučený

Napísal(a) M. Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Štítnik B - Dedinky 5:2 (2:1). Góly hostí: Franko, Poliak. Zostava Dediniek trpí zraneniami, absenciou pracujúcich hráčov, v neposlednom rade poniektorí aj odignorovali predsezónne sľuby a vízie. Zápas v Štítniku sa hral na nepokosenom ihrisku s neoznačenými čiarami. Plocha pripomínala hlinenú roľu, nevhodnú ani na korčuľovanie. Osobne by som nemal chuť hrať futbal na takom trávniku každé dva týždne, ale to už je na iných. O výkone rozhodcu písať nebudem, aj preto komentár až tak neskoro. Ak vám rozhodca povie na jasný faul, že "to je jedno", tak to už stojí za úvahu aj v II. triede. A ešte vám dá aj žltú kartu, keď sa ho opýtate, ako to môže byť jedno? 

Zápas bol vyrovnaný do 70. minúty za stavu 2:2. Domáci mali mierne navrch počas celého zápasu. Hostia skórovali po štandardkách. V priebehu 5. minút domáci rozhodli 3 gólmi z penalty, z rohu a po úniku útočníka. Dedinky si nevypracovali počas celého zápasu vyloženú šancu. Všetky góly domácich padli po hrubých chybách hráčov hostí, ktorí nastúpili do rozbehnutého záveru sezóny. Brankári nemali svoj deň, štyri zlepené góly to podčiarkujú.
Lídra čaká kľúčový zápas už túto nedeľu doma s Nižnou Slanou. Dve víťazstvá potrebujú pionieri spod Geráv na postup. Veria si a postup si nenechajú odplávať!
M. Franko

{jcomments on}

 

Čítať 2153 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:12