Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 23 október 2011 18:21

Diváci videli v Drnave s Jablonovom rušný zápas, ktorý nedohral jeden hráč hostí Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA - Jablonov n/T 3:1 (0:1). Góly: Búlik 2, Petro – Kerekes. V 12. kole I. triedy Drnava hostila na svojom trávniku Jablonovčanov, ktorí v minulom kole poumývali dlážku so Slavošovcami. Hostia aj do Drnavy prišli po body, a zo začiatku sa im aj darilo, no futbalovejší Drnavčania otočili stav zápasu v poslednej polhodinke a udržali sa na 1. mieste. Bol to nervôzny zápas, po ktorom sa hostia pokúšali napadnúť aj rozhodcov, J. Gyenesa a S. Galla. Bol to nechutný koniec tohoto dramatického zápasu. Kuriozitou zápasu bolo, že proti sebe nastúpili bratia Szöcsovci. Pochádzajú zo Silickej Jablonice, najmladší z nich Róbert hosťuje v Drnave a dnes proti sebe nastúpili Róbert a František.

Ich tretí brat Tomáš sa do hry nedostal. Zápas si prišlo pozrieť asi 120 fanúšikov.
Domáci začali náporom, ktorý však gólový úspech nepriniesol. Hostia sa v 1. polčase dostali ku bráne len sporadicky, no hneď to skončilo gólom. Na roh si skvele nabehol Kerekes a otvoril z voleja skóre zápasu. 0:1. Šok pre domácich. Domáci sa dlho nevedeli prebrať z úderu hostí. Maliňák mal sľubnú šancu, no jeho strela bola nedôrazná. J. Kovács mal na nohe tiež gólovú strelu, ale brankár Jablonova sa stihol presunúť na ľavú stranu a zachránil. Zakhar nemal veľa práce v 1. polčase, no nebyť neho, stav stretnutia by určite narástol pre hostí. Viac zruchu sa už do prvého polčasu neušlo, na všetko sme si museli počkať do 2. polčasu.
V druhom polčase Drnava chcela a išla dôrazne za výsledkom, no hostia kontrovali rýchlymi protiútokmi. Po jednom z nich stál F. Szöcs zoči-voči brankárovi, no Zakhar opäť raz podržal Drnavu. Na druhej strane sa pokúšal Mázik, no nedarilo sa ani jemu. Zranený Rencsok na lavičke sa už na to nedokázal pozerať a pýtal sa do hry. Predtým však ešte domáci udreli. Po rohu Mázika vypálil R. Szöcs, lopta sa opät odrazila k Mázikovi a ten sa kľučkou predral do šestnástky, a bol faulovaný. Samozrejme hosťom sa to nepáčilo, ale bola to jednoznačná penalta. Loptu si postavil Búlik a razantnou strelou vyrovnal. 1:1. Hostia neustále rečnili, na čo doplatil stopér hostí, ktorý bol vylúčený. Desať minút pred koncom Drnava udrela opäť. Na Mázikov roh, podobne ako pri góle Jablonovčanov, si nabehol Búlik a otočil stav. 2:1! Hostia však neskladali zbrane, po faule J. Kovácsa mali možnosť zahrávať priamy kop z dobrej pozície. Hrdina Drnavy, Zakhar však loptu vytlačil na brvno a Drnava vyrazila do protiútoku. Lopta sa dstala na Rencsoka, ten centrom našiel Orbána, ktorý pripravil priestor Petrovi a nekompromisne stanovil výsledok zápasu. 3:1! Po zápase sa hostia pokúšali napadnúť rozhodcov, no šarvátka bola našťastie včas zažehnaná.
FKD 

Ostatné výsledky 12. kola:

Bohúňovo - Rudná 3:3
Dlhá Ves - Vlachovo 4:1
Slavošovce - Krh. Dlhá Lúka 0:2
Drnava - Jablonov 3:1
Brzotín - Hrhov 3:0
Betliar - Vyšná Slaná 3:1
Rožňavské Bystré malo voľno

TABUĽKA I. TRIEDY PO 12. KOLE
















Zápasy I. triedy 13. kolo 30.10.2011 o 14.00 hod.:

Vyšná Slaná - Rožňavské Bystré
Hrhov - Betliar
Jablonov n/T - Brzotín
Krh. Dlhá Lúka - Drnava
Vlachovo - Slavošovce 
Rudná - Dlhá Ves
Bohúňovo má voľno

{jcomments on}

Čítať 2299 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:13