nedeľa, 04 september 2011 20:32

Dlhovešťania dohrávali v Drnave iba desiati a gólovo i bodovo vyšli naprázdno Doporučený

Napísal(a) BD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Drnava - Dlhá Ves 4:0 (1:0), góly: J. Kovács, Rencsok, Orbán, Mázik. Keď sa človek pozrie na výsledok povie si, že to musel byť jednoznačný zápas, no až do 75. minúty bolo všetko otvorené. Domáci hrali dosť nervózne, a hostia mali nebezpečné brejky. Zápas viedla trojica Drenko - Lévay - A. Farkaš a hostia boli dosť nespokojní s ich výkonom, keďže dohrávali v desiatich a veľakrát ich nachytali domáci v ofsajdovom postavení. Na zápas sa prišla pozrieť asi stovka fanúšikov.


Zápas začali obe mužstvá s nepresnosťami na kopačkách. Rencsok mohol hneď v 5. min. otvoriť skóre, no z ťažkej pozície už nevedel prelobovať Pavlínyiho, brankára hostí. Hostia hrali v strede polčasu nebezpečnejšie ako Drnavčania, mali aj nebezpečné protiútoky, no Zakhara vážnejšie nezamestnali. Mali možnosť zahrávať viacero štandartiek, no všetky leteli veľmi ďaleko od brány. Drnava ovládla poslednú desaťminutovku a padol aj prvý gól. Po Mázikovej štandartke sa presadil mladík J. Kovács. 1:0. Ten sa presadil aj vo včerajšom zápase za dorast. No dnes to bol výstavný kúsok, keď z voleja nechytateľne vypálil, Pavlínyi nedokázal ani zareagovať. Polčas 1:0.
Drnava zatlačila hostí aj v druhom polčase. Dlho sa nedokázali Drnavčania presadiť, no po 60. min. sa to začalo podobať zápasu z minulého týždňa s Bohúňova. Množstvo šancí, no nie a nie pridať druhý, upokojujúci gól. V 64. min prišiel kľúčový moment zápasu, keď hosťujúci obranca zastavil akciu Rencsoka len tak, že sa dotkol rukou lopty a nasledovala okamžite červená. Aj keď sa Dlhá Ves ešte snažila, nič už nedosiahli. Najprv ešte Mázik mieril len do tyče, ale v poslednej pätnásťminutovke domáci začali sypať góly.
Na 2:0 zvyšoval Rencsok, keď Orbán mu skvele prichystal streleckú parketu. O pár minút neskôr sa presadil gólovo aj Orbán, ktorý vsietil podobný gól, ako včera za dorast J. Kovács, tvrdou strelou k tyči. 3:0. A bodku za zápasom dal Mázik, ktorý vypálil neskutočnú ranu do šibenice, skvele chytajúci brankár Pavlínyi, opäť nemal žiadnu šancu. 4:0. Koniec.
Zostava Drnavy: Zakhar - Búlik, Bukovič, Krága, T. Petro, Mázik, R. Kovács, J. Kovács, Slávkay, Orbán, Rencsok. Striedali: Emödi, G. Petro a Bakoš.
Zostava Dlhej Vsi: Pavlínyi - Dusza, Segyo, Labina, Beke, Lőrincz, V. Ferdinand, P. Ferdinand, Blatník, Makkai, Zsóri. Striedali: Orel a Novák.
BD

{jcomments on}

Čítať 2238 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:13

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!