nedeľa, 18 august 2013 11:20

Dni obce v Bohúňove sa vydarili, len ich futbalisti smútili po zápase s Hrhovom

Napísal(a) L. Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Po vzájomnej dohode si futbalisti Hrhova a Bohúňova vymenili v 2. kole I. triedy domáce ihrisko, lebo v Bohúňove sa konali Dni obce. Tie sa vydarili perfektne, na druhej strane domáci futbalisti smútili, pretože prehrali a treba pripomenúť, že zaslúžene. Už po otvorení hry hostia prevzali taktovku a ukázali, kto bude pánom na ihrisku!  Domácich to zaskočilo  a nevedeli hrať svoju nátlakovú hru. V prvom polčase sa pohybovali na hracej ako začiatočníci. Ani raz priamo neohrozili brankára hostí. Hostia sa ujali vedenia po rozumnom prelobovaní brankára hráčom č.10 Grulyom v 17. min. Mali naďalej hru pod kontrolou, ale šance už nevyužili.

Do druhého polčasu domáci prestriedali a teraz oni prevzali taktovku. Darmo dobíjali bránku hostí, keď ich brankár mal svoj deň. V 64. min im vyšiel rýchly protiútok a Dunka ľahko zasunul loptu do siete, 0:2. O 6 minút po rohovom kope domáci hráč vyskočil najvyššie a krásnou hlavičkou nedal šancu brankárovi, 1:2. O dve minuty domáci mali výhodu pokutového kopu, ale Csíkovu strelu brankár hostí vyrazil  tak, že aktér dorazil

loptu do siete. 2:2. Hostia sa spamätali a v 70. min. po obrovskej chybe, ktorú využil Bodnár bolo 2:3. V 86. min. znovu ten istý hráč prestrelil brankára a stanovil výsledok stretnutia na 2:4. Pred rekordnou návštevou, ktorá predstavovala okolo 250 divákov rozhodoval Iglai, ktorý vylúčil domáceho hráča a hosťom udelil 5 žltých kariet !!!.Vedúci domáceho mužstva pán Kulík na margo povedal: „Pred týždňom po veľmi dobrom výkone sme porazili silný Jablonov a dnes  radšej nekomentujem.Úbohosť.“ Tréner hostí pán Csorba: „Pred stretnutím som tipoval, že prehráme, ale moji hráči zahrali veľmi dobre. V druhom polčase sme mali útlm, ale po chybe domácich nakoniec máme tri body, ktoré nám do ďalších zápasov dodali novú energiu.

Ladislav Székely

 

Čítať 1873 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:13

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!