Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 06 november 2011 18:06

Drnava zakončila jesennú časť I. triedy jednoznačným víťazstvom vo Vlachove Doporučený

Napísal(a) FKBD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vlachovo - DRNAVA 0:4 (0:3). Góly: Orbán, Mázik, J. Kovács, T. Petro. Drnava zakončila 14. kolom jesennú časť I. triedy MO jednoznačným víťazstvom vo Vlachove. Vďaka prehre Betliarskych futbalistov v Jablonove n/T tak Baník prezimuje na 2. mieste. V dnešnom zápase Drnavčania ovládli úvody polčasov a v útoku nešťastní domáci ani znížiť nedokázali. Zápas rozhodoval Farkaš na čiare z Lévayim a Petrom. Počet divákov: 30.
Skóre hostia otvorili už v 2. min. Po výkope Zakhara sa domáci obrancovia nedohodli a využil to Orbán. Svoj nájazd na dvakrát pretlačil do brány. 0:1. V 9. min. to už bolo o dva góly. Mázik peknou

strelou k ľavej tyči zvyšoval na 0:2. Drnava bola futbalovejšia, Vlachovo sa k bráne Zakhara prakticky ani nedostalo. Drnavský J. Kovács hýril aktivitou na ľavej strane a po jeho dravom prieniku to už bolo 0:3. Peknou strelou obstrelil brankára. Smoliarom prvého polčasu bol Rencsok, ktorého domáci brankár neraz vychytal. Polčas 0:3.
Druhý polčas sa začal podobne ako ten prvý, gólom Drnavy. Na Mázikov roh si nabehol Petro a bolo to už 0:4. Rencsok nemal svoj deň, dnes nemal súdené skórovať. Ale nebol sám. Podobne sa darilo aj domácim, ktorí ovládli poslednú polhodinku zápasu. Mali viac sľubných šancí, no gólu sa nedočkali. Hostia poľavili a hneď to bolo badať. Vlachovo však svoj tlak využilo len na nastrelenie dvoch žrdí, ktoré mal dnes Zakhar pevne postavené. V druhom polčase sa už nič neudialo a tak zápas sa skončil suverénnym víťazstvom Drnavy.
FKBD

Ostatné výsledky zápasov I. triedy - 14. kolo:

Rožňavské  Bystré - Bohúňovo 5:3, Rudná - Slavošovce 5:2, Krásnohorská Dlhá Lúka - Brzotín 5:3, Jablonov n/T - Betliar 3:2, Hrhov - Vyšná Slaná 3:1.

NEÚPLNÁ TABUĽKA I. TRIEDY PO 14. KOLE:

 











{jcomments on}

Čítať 2301 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14