streda, 06 júl 2011 13:36

Drnavčania si vyhliadli pre I. triedu vo futbale dve posily - Rencsoka do útoku a Kardosa do obrany Doporučený

Napísal(a) F. Emödi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Jozef Rencsok v žltom drese pri streľbe na bránu. Foto: Karol CsobádiPo poslednom zápase II. triedy v uplynulom ročníku proti Rožňavskobystranom sa objavil na pozápasových oslavách aj Jozef Rencsok (na obrázku K. Csobádiho pri streľbe), momentálne hráč Brzotína. Povráva sa a Drnavačania tiež veria tomu, že budú môcť rátať s pomocou Rencsoka, ktorý tesne pred nedeľňajším zápasom povedal svoje osudové áno svojej milej Kataríne. O nových správach ohľadom tohto prestupu vás budeme informovať okamžite. Boli by sme radi, keby to už bolo čo najskôr. Jozef po možnom prestupe by neprišiel hrať na neznáme miesto, pretože jeho život je spojený z Drnavou a v mužstve by mohol opäť raz hrať so svojimi kamarátmi, ako sú M. Mázik, P. Búlik, alebo D. Zakhar.

Možno aj oni dokážu presvedčiť tohto kanoniera, aby prišiel posilniť Baník.
Okrem Rencsoka by Drnava rada videla v budúcej sezóne vo svojom kádre aj Róberta Kardosa. Tento hráč v minulej sezóne obliekal dres drnavského dorastu a ku koncu sezóny dostal možnosť aj pri dospelých, kde presvedčil výkonom najmä proti svojmu materskému klubu - Hrhovu. Róbert podával stabilné výkony v doraste, bol jeden z najlepších v predošlej sezóne a i vďaka nemu skončil dorast na 5. mieste v V. lige.
Boli by sme radi, keby sme mohli písať už o ich istom prestupe, no dúfame, že v priebehu najbližších dní sa táto situácia pohne a že sa pohne tým pozitívnym smerom pre Drnavu.
F. Emödi

(Zdroj: fkbanikdrnava.webnode.sk)

{jcomments on}

Čítať 2236 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!