Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 02 október 2011 10:58

Drnavskí dorastenci v štvrtej lige ťahajú šnúru štyroch po sebe víťazných zápasov Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Veľká Ida - Drnava 2:4 (1:2), góly hostí Šoltés 4. V sobotu 1. októbra 2011 cestovali drnavskí dorastenci do Veľkej Idy, k mužstvu, ktoré je zatiaľ v IV. lige bez víťazstva. Drnava sa nemohla spoliehať na troch Kovácsovcov: Patrika, Norberta a Jána, keďže všetci sú odcestovaní. Drnave tak chýbal najlepší strelec Ján Kovács, ktorý zaznamenal zatiaľ 9 gólov. Drnavčania sa len ťažko pozbierali na tento zápas, no oplatilo sa prísť. Šoltés s Čelovským sa postarali o víťazstvo Drnavy vo veľkom štýle. Šoltés zaznamenal všetky góly, a Čelovský mu nahral na 3. Na tom by ešte nebolo nič zvláštne, no Čelovský hral v dnešnom zápase stopéra a z 3 odkopov od brány zaznamenal 3 asistencie. Zápas rozhodoval


Djordjevič. Drnava začala zápas aktívnejšie. Hostia znamenali od začiatku väčšiu hrozbu na bránu, domáci sa len z diaľky pokúšali, no nepresne. V 10. min. sa skvele predral cez obranu Šoltés a tvrdou strelou otvoril skóre. 0:1. Na druhej strane zvonila konštrukcia brány Drnavy, no lopta napokon letela od brvna nad. Dlho, dlho sa v 1. polčase nič neudialo, avšak prišli posledné minúty polčasu, ktoré priniesli veľa rozruchu. Najprv po odkope Čelovského sa dostal do nájazdu Šoltés a zvýšil na 0:2. Po rozohraní sa však domáci dostali k priamemu kopu kvôli zbytočnému faulu Szűcsa a znížili minútu pred koncom na 1:2. Polčas.
Úvod druhého polčasu hostia zaspali, a domácim pomáhal aj rozhodca Djordjevič. Všetky sporné lopty rozhodca udelil domácim, no tí sa dlho nevedeli presadiť. Na druhej strane sa predieral cez obranu Šoltés a obranca rukou zastavil akciu Drnavy. Píšťalka opäť ostala nemá a z protiútoku sa domáci dočkali vyrovnania. 2:2. Toto už hostia nestrávili a Emödi s Maliňákom a Šoltésom vyleteli na rozhodcu. Hostia mali pocit, že rozhodca manipuluje zápas a to oprávnene. Ďalej to pokračovalo aj po vyrovnávajúcom góle, no Drnava odpovedala tým najlepším spôsobom. Šoltés pri svojom prieniku bol dvakrát faulovaný v pokutovom území, no udržal sa na nohách a vsietil gól na 2:3. Obrovská radosť na strane Drnavy. A aby to nebolo dosť, Šoltés dal aj svoj štvrtý gól, keď fantasticky prešprintoval všetkých obrancov a  špičkou kopačky preloboval vybiehajúceho brankára. 2:4. V poslednej minúte ešte domáci
skórovali, no z obrovského ofsajdu. Konečný hvizd, dôležité 3 body z ihriska súpera. DRNAVA ŤAHÁ ŠNÚRU 4 VÍŤAZNÝCH ZÁPASOV V RADE A UŽ SA PREŠMYKLI DO HORNEJ ČASTI TABUĽKY!!!
Len tak do zátvorky (rozhodca sa po zápase ospravedlnil Drnavčanom).
FKD

Výsledky 9. kola:

V. Ida – Drnava 2:4, Góly: Martin, Hricó - Šoltés 4; Valaliky – V. Opátske  1:0, gólBuzoga;
Krásna – Jasov 6:2, góly: Pastor  2, Kucka, Berezňák, Ondrejčo, Belenyesi - Žiga J., Sabol;
Medzev – K. Bakša 2:0, góly: Čierny, Radvai; Kechnec – Bidovce 6:3, góly: Fečo 2, Majoroš 2, Kababík, Darjamin – Minarčík, Čisovský, Forgač.


{jcomments on}

Čítať 2300 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14