×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/drnava/9
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/drnava/9
sobota, 08 október 2011 23:08

Drnavskí mladíci potvrdili svoju skvelú formu a vyhrali svoj piaty zápas v rade Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
DRNAVA - Poproč 3:1 (1:0), góly: Maliňák, Šoltés (z 11 m), J. Kovács - Lackáň. Ofenzívny futbal z oboch strán priniesol vo IV. dorasteneckej lige veľmi zaujímavý zápas. Drnava v ňom chcela potvrdiť svoju skvelú formu, keďže sa chystali vyhrať svoj piaty zápas v rade. Súperom bol dorast z Poproča, ktorý doteraz inkasoval veľmi veľa gólov a bol medzi poslednými v tabuľke. Zápas rozhodoval Uharček a divákov prišlo len veľmi málo kvôli veľkej zime.
Zápas sa začal, ako tradične, možnosťami na oboch stranách. Prvá vážnejšia strela však hneď skončila gólom. Maliňák prešiel cez dvoch hráčov a z 20 metrov trafil do rohu brány. 1:0. Hostia mohli okamžite
odpovedať, no skvelý brankár domácich kryl všetko. Vyznamenal sa aj stopér N. Kovács, ktorý svojím telom zablokoval minimálne 5 striel, ktoré mierili na bránu. Na druhej strane mali domáci obrovské možnosti. Vozár zblízka hlavičkoval do brankára a na dorážku nabehol Šoltés, ktorý tiež mieril len do ochrancu svätyne hostí. Hostia boli nebezpeční, ale s prvým polčasom už nič nezrobili. Polčas 1:0.
Celkovo v druhom polčase boli lepší hostia, no domáci ovládli úvod druhej štyridsaťpäťminútovky. V 50. min. po faule na Herczega nariadil rozhodca Uharček penaltu. Šoltés si postavil loptu a s istotou premenil. 2:0. Neprešli ani tri minúty a bolo to už 3:0. Čelovský dlhým nákopom zacentroval na J. Kovácsa a ten hlavou usmernil loptu do siete. Po treťom góle domáci prestali hrať. Hostia sa dostávali do nebezpečných brejkov, ale sa im nedarilo. V 81. min. sa však predsa len dočkali čestného úspechu, keď Lackáň aj s obrovským šťastím dostal loptu do drnavskej brány. Konečný hvizd! Drnava poskočila o ďalšie dve miesta a je už na 5. mieste!!!
FKD

Viacej:
http://fkbanikdrnava.webnode.sk/products/drnava-poproc-3-1-1-0-/
{jcomments on}
Čítať 2132 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!