nedeľa, 29 apríl 2012 23:44

Dva rozdielne polčasy v najslabšom zápase Dediniek proti Kečovu v sezóne Doporučený

Napísal(a) M. Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Kečovo - Dedinky 1:2 (0:2) - góly hostí T. Novák. Zostava Dedinky: M. Ogurčák - B. Revay, Sýkora, I. Tokoly ml., Franko - P. Revay, Putnocký, Poliak, Majerčák, Novák, I. Tokoly st. Letný podvečer si hráči Dediniek zapamätajú hlavne z 85.minúty zápasu, kedy výkon rozhodcu vyvrcholil nezmyselnou červenou kartou pre hosťujúceho kapitána, ktorý napomínal svojho spoluhráča, aby nekecal a sledoval hru! Ale pekne po poriadku.
Ešte sa ani poriadne nezačal hrať zápas 15. kola II. triedy a už sa rútil po chybnej rozohrávke domácich T. Novák na bránu Kečova, aby v 30. sekunde zápasu otvoril skóre. Hostia dobre kombinovali v strede poľa a

pozorne bránili. Vytvorili si mierny tlak, no na druhý gól museli čakať až do 45. minúty, kedy po sérii nahrávok zvýšil skóre opäť Novák strelou k tyči. Hostia nepremenili minimálne ešte 3 sľubne vyzerajúce šance.
Do druhého polčasu nastúpilo úplne iné mužstvo Dediniek. Nepochopiteľne prestali hráči aktívne napádať a nevedeli si poriadne prihrať. Asi v 50. minúte vyšla domácim akcia, kde po skrumáži vsietili gól a znížili stav. To už Kečovčania vycítili šancu a prakticky celý druhý polčas "dusili" hosťujúcu obranu. Hrozili najmä prudkými centrovanými loptami do 16-tky z krajov ihriska. Do toho vstúpilo aj nepochopiteľné rozhodovanie arbitra. Prehliadal očividné fauly domácich, prerušoval hru v čase, keď sa hostia rútili 2x samostatne na bránku domácich. Držanie rúk, lakte do obličiek, strkanie do chrbta a šľapáky boli argumentované tým, že obe mužstva hrajú rovnako. Hostia stratili chuť a radosť z hry a viac komunikovali s rozhodcom ako sa venovali hre, veď každý máme svoje hranice trpezlivosti. Hrdinom zápasu sa jednoznačne stal brankár hostí M. Ogurčák, ktorý zneškodnil 3 vyložené šance domácich. V závere prišli Dedinky o vylúčeného kapitána Tokolyho, ktorého rozhodca posielal do Plešivca preliečiť si nervy. Úroveň niektorých rozhodcov fakt stojí za komentár. V závere ešte arbiter daroval Kečovčanom priamy kop po čistom zákroku zadáka hostí, ale ani to nepomohlo domácim vsietiť gól. Hostia ustáli 12-tich hráčov v poli a vybojovali si 3 body. Na záver môžeme konštatovať, že hoci druhý polčas hostí bol asi najslabší v tomto ročníku a z Kečova sa body ľahko nenosia, tentokrát však všetky body predsa len putujú na sever okresu!

M. Franko

{jcomments on} 

Čítať 2041 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:15

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!