Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 02 jún 2013 20:12

Dvadsiate štvrté kolo I. triedy vo futbale jednozančne patrilo Slavošovciam Doporučený

Napísal(a) mg
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

altDvadsiate štvrté kolo I. triedy vo futbale jednozančne patrilo Slavošovciam. Aspoň čo sa týka výsledku. V zápase s posledným v tabuľke FK Brzotín padlo síce desať gólov, ale až 9 do brány hosťujúceho mužstva. Zrejme to bude mať nepriaznivý vplyv na odohratie posledných kôl súťažného ročníka a zdá sa, že lampáš tomuto mužstvu bude svietiť na konci tabuľky do konca. Prekvapením sú dve remízy, ale najmä tá v Dlhej Vsi, kde hostia z Betliara stratili na jar prvý bod, aj to

s mužstvom iba tápajúcim v dolnej polovičke tabuľky. Podobne si delili body Bohúňovčania v Rožňavskom Bystrom, kde si väčšinou balili od domácich domov poriadne gólové nádielky. Prekvapením je aj vysoká prehra Jablonovčanov v Dlhej Lúke, najmä keď sa im na jar výnimočne darilo, o čom hovorí aj získaných 19 bodov a v jarnej tabuľke si držia tretie miesto za vedúcim Betliarom a za terajším súperom. Cenné tri body získali na domácej pôde aj Rudňania s dobre hrajúcimi Vyšnoslancami a dotiahli sa tak medzi prvých sedem mužstiev tabuľky. Zo spodnej časti tabuľky si potvrdili dobrú formu Dedinčania doma s Vlachovčanmi, ktorí o zápase rozhodli už v prvom počase. Až po polhodine hry začali padať góly. Najprv domáci vyhrávali už 3:0, ale hosťom sa podarilo pred polčasom znížiť gólom do šatne. V druhom sa už hralo iba na udržanie výsledku, domáci poľavili a hosťom sa sem-tam ukázala i šanca, ale ju na skórovanie už nevyužili. V jeseni sa súperi rozlišli remízou 1:1. 

 

Výsledky 24. kola: Rožňavské Bystré – Bohúňovo 2:2, Rudná – Vyšná Slaná 2:1, Krásnohorská Dlhá Lúka – Jablonov n/Turnou, Drnava – Hrhov 4:2, Dedinky – Vlachovo 3:1, Dlhá Ves – Betliar 2:2.

TABUĽKA I. TRIEDY PO 23. ODOHRANÝCH KOLÁCH:

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments on}

 

Čítať 1941 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:15