×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/slavos/14
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/19
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/slavos/14
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/19
Vytlačiť túto stránku
pondelok, 13 jún 2011 17:21

Dve kolá pred koncom súťaže si Drnava zabezpečila postup do I. triedy vo futbale. Gratulujeme! Doporučený

Napísal(a) Florián Emodi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA - Kečovo 8:0 (3:0), góly: Mázik 3, Fábián 2, T. Petro, Slávkay, J. Kovács. Dve kolá pred koncom futbalovej súťaže II. triedy si Drnava už zabezpečila 1. miesto. Po neistom začiatku, ale presvedčujúcom výsledku sa tak Drnava tešila už z istého celkového prvého miesta,  a tak si zabezpečila aj postup do I.triedy. Od prvého kola boli hráči Baníku na čele tabuľky. Ani raz toto miesto neprepustili nikomu a už ani neprepustia. Drnava ťahala neskutočnú sériu víťazných zápasov, ktorá sa ukončila až na jar v Dedinkách, a tak je ich víťazstvo zaslúžené. Prehrali iba raz, aj to na domácom ihrisku so Slavošovcami. Vráťme sa však ku zápasu s Kečovom.


Vraví sa, že posledný krok býva ten najťažší, a Drnava sa aj dlho trápila. Hostia mohli otvoriť skóre po štvrťhodine hry, no Zakhar mal opäť svôj deň. Diváci, ktorí slušne naplnili tribúny štadióna čakali na prvý gól do 21. minúty. Drnava sa snažila loptu dotlačiť až pred bránu, no neviedlo to ku úspechu a tak J. Kovács sa rozhodol vypáliť z diaľky a z 25 metrov nechytateľne trafil do šibenice. 1:0. Kečovo stále kúsalo a nebyť Zakhara v bráne, stav mohol byť opačný. Pred polčasom sa Drnava dočkala druhého i tretieho gólu a tým poslali Kečovo na kolená. Najprv kanonier Mázik sa pokúsil napodobniť J. Kovácsa, jeho strela mierila tiež do vinkla - 2:0. O 120 sekúnd neskôr sa Mázik zahral na nahrávača, keď vyčaroval loptu na Fábiána, ktorý poslal Drnavu do trojgólového vedenia. Polčas 3:0.
Do druhého polčasu chystala Drnava zmeny v zostave, no chceli si predtým ešte rýchlo zaistiť väčší náskok. Nečakali dlho na to, keďže Emödi ponúkol Fabiánovi šancu, ktorá sa musí premieňať. 4:0. Gólu sa dočkal aj Slávkay, keď jeho slabučkú strelu brankár nešťastne pustil do sieťky popod rukami. 5:0. Nešťastník Petro, ktorý predtým dvakrát trafil brvno Kečovskej brány sa dočkal po hodine hry. Skvelú kombináciu s Emödim zakončil strelou medzi nohy brankára. 6:0. Vtedy už boli na ihrisku hráči, ako Kömlei, Garaj, či G.Petro. Kečovo si vypracovalo dobré šance aj v druhom polčase, no fantastický Zakhar odchytal ďalší skvelý zápas. Posledné slovo, presnejšie slová, mal Mázik. Najprv strelou z rohu šestnástky napálil loptu do pravého rohu brány. 7:0. Hetrik zavŕšil po ďalšej skvelej nahrávke Emödiho. 8:0. Na konci sa už hra začala kúskovať a po konečnom hvizde sa mohlo otvárať šampanské. Po zápase sa začali menšie oslavy, no veľká oslava tohotu úspechu bude až po posledenom zápase 26.6.2011.
Zostava "Majstrovskej" Drnavy: Zakhar - J. Kovács, R. Kovács, Búlik, Krága (67. min. Kömlei) - Slávkay (64. min. Garaj), T. Petro, Mázik, Emödi - Šoltés, Fábián ( 75. min. G. Petro).
Florián Emődi

Čítať 2229 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:15