×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/dss/sport
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/dss/sport
pondelok, 22 júl 2013 11:59

FK Brzotín neprišiel do Jovíc na 33. ročník futbalového turnaja organizovaného na počesť zosnulých športovcov

Napísal(a) L. Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vo viacerých obciach rožňavského okresu sa počas uplynulého víkendu uskutočnili futbalové turnaje, z ktorých niektoré majú už dlhoročnú tradíciu. Jedným z nich bol aj pod Silickou planinou v Joviciach. Napísal nám o ňom v krátkosti pán Ladislav Székely, ktorý rád chodí do okolia Rožňavy na podobné podujatia. V krátkosti o turnaji uviedol: "Obec Jovice a jej športový klub uskutočnili 21. júla 2013 už 33. ročník futbalového turnaja na počesť zosnulých športovcov z obce L. Molnára a M. Kalinovej.

Športová udalosť sa začala na miestnom cintoríne kladením vencov na hroby spomínaných športovcov. Následne sa všetci presunuli na miestne ihrisko.

Po vyžrebovaní privítal športovcov čerstvý oslávenec a bývalý hráč Jovíc, tajomník a tréner v jednej osobe pán Attila Albert (Šiki). Prvé stretnutie žreb prisúdil veľkých rivalov: futbalistov z Jovíc a Kružnej. Jovičania tento súboj vyhrali hladko 6:2.

Na druhé stretnutie mali nastúpiť hráči Brzotína a Pače, ale na veľké a nepríjemné prekvapenie hráči Brzotína neprišli!!! A tak druhé stretnutie hrali hráči z Kružnej a Pače. Kružná vyhrala len 1:0. V záverečnom zápase hráči Pače zdolali domácich Jovičanov 5:3. O skóre tak pohár ostal doma v Joviciach.

Hráči po

stretnutí dostali chutný guláš, počas ktorého bola žrebovaná bohatá tombola. Každý si prišiel na svoje, lebo akcia bola pripravená na výbornú." My dodávame: Škoda, že prísľub brzotínskych futbalistov v účasti na turnaji nemal žiadnu váhu.
Text a foto Ladislav Székely

{jcomments on}

 

Čítať 2031 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:16

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!