Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 28 apríl 2013 20:09

Futbalisti Slavošoviec vyrobili v 19. kole ďalšie huncútstvo Doporučený

Napísal(a) MG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Posledný aprílový víkend priniesol v majstrovských futbalových zápasoch I. triedy znovu veľké prekvapenie. Slavošovce, ktoré v predchádzajúcom zápase vonku „zdiskreditovali“ futbalistov Drnavy na ich vlastnej pôde, vyrobili v 19. kole ďalšie huncútstvo. Ľahko podľahli na domácom ihrisku futbalistom Krásnohorskej Dlhej Lúky vysoko 1:5. Raz sláva, raz ukrižuj! Asi tak volali fanúškovia na futbalistov Papierní. Čo sa dá robiť? Súťaž sa na jar rozbieha iba pomaly a všetko sa akosi ináč

prejavuje i v prírode. Iba Betliarčania tiahnu naprieč horným Gemerom ako žoldnieri spod kaštieľa. Uvidíme, kde dopochodujú bez straty kytičky. Zatiaľ sú na jar najlepším mužstvom súťaže. Ostatné zápasy 18. kola dopadli podľa predpokladov. Dôveru však u fanúšikov strácajú Drnavčania. Alebo ...?

Výsledky I. triedy 19. kolo:
Hrhov - Rožň. Bystré 0:0 Jablonov n/T - Vlachovo 7:2, Brzotín - Betliar 1:5, Vyš. Slaná - Dlhá Ves 3:1, Rudná - Drnava 3:3, Slavošovce - Krh. Dlhá Lúka 1:5, Bohúňovo - Dedinky 1:1.

Priebežná tabuľka I. triedy po 19. kole:                                                                   Odvetné zápasy:

 

 

 

 

 

 

 

 

Honce si čoraz smelšie vykračujú za postupom do vyššej triedy

V II. triede vraj neprišli na zápas 19. kola Štítnik – Ml. Brzotín delegovaní rozhodcovia. Čo je na tom pravdy, sa dozvieme z riadiaceho orgánu. V ostatných zápasoch sa pochlapili hostia, ktorí si zo súperových ihrísk vybojovali 13 bodov. Okrem zápasu Gem. Hôrka B – Plešivec vo všetkých ostatných bodovali iba hostia. Darilo sa najmä Hončanom, ktorí zvíťazili na Pači vysoko sedem ku nule, keď všetky góly zazanamenal R. Kuzma z Honiec. Či bol niekto niekedy lepší v tejto súťaži, spoločne nazrime do archívov. I tak je to skvelý výkon tohto hráča, ktorý po odchode z 5-to ligového MFK Rožňava v najnižšej okresnej súťaži strieľa súperom góly jedna radosť.

Výsledky II. triedy 19. kolo:

Štítnik - Ml. Brzotín ? , Kečovo - Krh. Dl.Lúka"B" 1:4, Jovice - Čoltovo 1:2, Kružná - Niž. Slaná 0:3, Pača-Honce 0:7, Gem. Hôrka"B" - Plešivec 0:0.

Priebežná tabuľka II. triedy:                                                       ODVETA:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dohrávky:

15. kolo I. trieda 1.5. 2013 15.30

FK Brzotín – Rožň. Bystré
Vyšná Slaná – Jablonov n/T
Bohúňovo – Hrhov
Rudná – Vlachovo
Slavošovce – Betliar
Krh. Dlhá Lúka – Dlhá Ves
Drnava – Dedinky

15. kolo II. trieda 1.5. 2013 15.30

Jovice – Štítnik
Pača – Ml. Brzotín
Gem. Hôrka B – Krh. Dlhá Lúka B
Plešivec – Čoltovo
Honce – Nižná Slaná

 

{jcomments on}

 

Čítať 2073 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17