×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/priprava
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/priprava
piatok, 09 marec 2012 13:45

Futbalisti TJ Baník Rožňavské Bystré boli v rámci prípravy na sústredení pod Vysokými Tatrami Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Futbalisti TJ Baník Rožňavské Bystré si zbilancovali predošlý rok 2011 na výročnej členskej schôdzi dňa 21.1.2012. Tu sa tiež sformoval súčasný výbor, ktorý momentálne pracuje v zložení: predseda TJ - Miloš Leng, tajomník a tréner: Ľubo Gallo, vedúci a hlásateľ: Ján Gallo, členovia výboru: Ján Molnár, Marek Ďurský, Csaba Koncz.
Tréner Ľubo Gallo nám k tomu povedal: ,,S prípravou na jarnú časť 2012 sme však začali už o týždeň skôr, čiže 15. januára 2012. Tréningový cyklus prebiehal v týždni nasledovne: nedeľa – ihrisko, streda - malé umelé ihrisko v Štítniku, piatok - telocvičňa v Rožňave.
Do prvého prípravného zápasu, ktorý sme odohrali 25. februára t.r., sme

absolvovali 15 tréningových jednotiek. Účasť hráčov bola veľmi dobrá a  tvoria aj dobrý kolektív. Prvý prípravný zápas sme odohrali s účastníkom I.tr ObFZ Rimavská Sobota: REVÚČKA - ROŽŇAVSKÉ BYSTRÉ 1:2.
Dňa 2.marca sme odcestovali na sústredenie pod Vysoké Tatry na 3 dni do Veľkého Slavkova. Sústredenia sa zúčastnilo 12 hráčov: Ujházi, J. Urban st., J. Urban ml., Kuchta, Dorkin, Ján Gallo, Ján Gallo farár, Jaro Gallo, Ján Gonos, Leng, Valent, Minčík, traja chýbali pre pracovné  povinnosti a jeden pre chorobu. Hneď 2. marca sme odohrali prípravný zápas s dorastencami POPRAD-STRÁŽE, ktorý sme vyhrali 4:2. Najciteľnejšie nám chýbal brankár, čo sa prejavilo v druhom zápase o deň neskôr s účastníkom I. tr. ObFZ Poprad  BATIZOVCE - ROŽŇAVSKÉ BYSTRÉ 5:3. Sústredenie splnilo moje očakávanie a všetci zainteresovaní boli spokojní tiež. Do začiatku jarnej časti, ktorú začíname 1. apríla, budeme naďalej trénovať v stredu a piatok, no a v sobotu alebo nedeľu chceme hrávať prípravné zápasy. V jarnej časti chceme nadviazať na posledný domáci zápas, naďalej zlepšovať našu hru, aby sme hlavne na naše domáce ihrisko, pritiahli čím viac fanúšikov.“
Miloš Leng 

{gallery}futbal/2012/priprava{/gallery}
{jcomments on}

 

Čítať 2750 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!