sobota, 25 apríl 2015 20:41

Futbalový víkend načali v sobotu ôsmimi gólmi starší žiaci Rožňavy v zápase s Kechnecom

Napísal(a) MG OD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

futbal dresy 1aFutbalovú sobotu načali starší žiaci Rožňavy, ktorí nastúpili proti Kechnecu. Výrazný výsledok hovorí o jednoznačnom víťazstve domácich. K víťaznému ťaženiu sa pridali aj mladší žiaci Rožňavy, ktorí síce zvíťazili polovičným výsledkom než ich starší kamaráti, ale tiež dokázali využiť domáce prostredie na zisk troch bodov. Kolo tentoraz nevyšlo ich rovesníkom z DOVAJ-a, ktorého starší žiaci podľahli Popradu 0:4 a mladším sa podarilo s Popradčanmi znížiť rozdiel gólov v neprospech seba o gól po tesnej prehre 1:2.
Vzorne bojovali o body aj dospelí hráči Rožňavy. Nabudení predchádzajúcimi výsledkami nedopustili, aby sa stretnutie s Rudňanmi skončilo v ich neprospech. Hostili síce mužstvo, ktoré nepatrí medzi hornú polovičku, ale futbal je guľatý. Zodpovedná hra Rožňavy sa prejavila i v skóre. Nad Rudňanmi zvíťazili rozdielom triedy 4:1. 

Domáci sa dopracovali takto k 14 bodom, ktoré získali v jarnej časti súťaže. V siedmich majstrovských zápasoch tohto obdobia dosiahli okrem spomínaných bodov i slušné skóre 13:5. Patria k nim 4 víťazstvá, dve remízy a jedna prehra. O týždeň sa stretnú s Kalšou, s ktorom doma prehrali vysoko 0:5. 

IV. liga 23. kolo: Rožňava - Rudňany 4:1 (2:0), G: Milata 2,

Kovács, F. Pollák - Jarábek, ŽK: 0 - Šteiner, R: Havrila - Kakaščík, Mati, D: 150.

V 19. kole V. ligy skupiny K-G sa v sobotu hral iba jeden zápas. Hostia z Ďurkova, ktorí sa držali na štvrtom mieste prišli na Gemer do Gemerskej Hôrky iba ôsmi. Nie žeby si trúfali v Hôrke získať čo len bod, ale aj také sa v dnešnom futbale stáva. Za 16 minút však bolo o všetkom rozhodnuté. Aj keď sa diváci, ktorých prišlo pomerne veľmi slušne, tešili, videli toho okrem gólov zo zápasu veľmi málo. Rozhodcovia dokonca zápas ukončil predčasne, pretože stav hráčov Ďurkova klesol pod 7.
V. liga 19. kolo: Gem. Hôrka - Ďurkov 4:0 (4:0), G: Ferdinand 2, A. Lippai, Levente Bacso, R: Džima - Novotný, Bobko, D: 150.

Futbalové dianie v okresných súťažiach sa rozrástol v sobotu zápasmi dorastencov zapojených do súťaže I. triedy. Hádam sa neurazia, keď tentoraz dáme najprv slovo ich starším hráčom v kategórii dospelých. V najvyššej okresnej súťaži sa odohral iba jeden zápas na Silickej planine. Domáci Dlhoveskí si v tomto ročníku držia dobrú fazónu a navyše doma ešte neprehrali. Mali síce súpera zo spodnej časti tabuľky, ale možno i preto zo strany domácich museli vynaložiť viac úsilia, ako asi chceli, čo sa prejavilo na ich počte žltých kariet. Hostia si za stavu 1:0 pre domácich nevyužili na strelenie gólu ani pokutový kop, ktorý Vido zahodil a tak aj ďalší gól patril domácim. I. trieda - 18. kolo: Dlhá Ves - Vyšná Slaná 2:0 (1:0), G: A. Orvos, Makkai, ŽK: Makkai, Kövesdi, Beke - Zabrel, R: Uharček - Baczúk, D: 60.

V druhej najvyššej okresnej súťaži II. triede sa takisto odohral iba jeden zápas. Plešivec cestoval do neďalekej Krásnohorskej Dlhej Lúky, kde ich čakala jej rezerva. Ujali sa v zápase síce gólom Havrlenta, ale dva góly za sebou pomohli domácim dostať sa do vedenia. Posledné slovo však patrilo hosťom a tak sa súperi rozišli remízou dva ku dvom. 
II. trieda - 14. kolo: Krh. Dlhá Lúka B - Plešivec 2:2 (2:1), G: R. Klárik (11m), Grecmacher - Havrlent, Volčko, ŽK: Ľ. Gyenes - Štefanik, R. Kovacs, L. Dusza, R: Drenko - V. Gallo, J. Gyenes, D: 50. Prvý a posledný gól zápasu dali hostia. 

Ďalšie výsledky:

DORAST III. liga 18. kolo: Hrhov - Ťahanovce 4:2 (3:0), G: A. Szirotnyák 2, Gécs, Szakács - Bodnár, Macko, ŽK: bez kariet, R: Haviarik, D: . Drnava - Krh. Podhradie 2:2 (1:2), G: Šoltés, Bakoš - Genči, Mlynárik, ŽK: R. Szucs, Korszinszki, T. Jozsa - R. Jakab, R: Béreš, D: 35.

ŽIACI - II. liga  - 18. kolo - starší žiaci: Rožňava - Kechnec 8:0 (2:0), G: Harabin a Štefan po 3, Horváth, Doboš, ŽK: Harabin - Horváth, Sinovický, R: Gonos, D: 30. Poprad - DOVAJ 4:0 (3:0), G: Volák 3, Piljan, ŽK: bez kariet: R: Tóth, D: 30. Mladší žiaci: Rožňava - Kechnec 4:0 (2:0), G: Vápeník 2, Tamáš, Miklós, ŽK: bez kariet, R: Gonos, 20. Poprad - DOVAJ 2:1 (1:1), G: Surmaj, Rodák - Domik, ŽK: bez kariet, R: Tóth, D: 30.

DORAST I. trieda 8. kolo: Rožňavské Bystré - Krásnohorská Dlhá Lúka 5:0 (2:0), G: Šimko (11m), Viola, Kubej, Koncz, Uhrín (11m), ŽK: 0 - Rusňák, R: Haviarik, D: 40. Jablonov n/T - Gemerská Hôrka 2:4 (0:2), G: Šmajda 2 - V. Balázs a Kökény po 2, ŽK: bez kariet, R: Iglai, D: 30. Plešivec - Gem. Poloma 0:11 (0:11), G: P. Boroš 3, R. Árvay, Š. Kušnier, A. Rochl  po 2, Jasanka, Laven (vlastný), ŽK: bez kariet, R: L. Gyenes, D: 20. Rožňava - Dobšiná 10:0 (7:0), G: A. Krak 4, P. Repel, M. Mitrík, F. Tomášik, Z. Répáši, A. Karalo, M. Zatroch, ŽK: 0 - Plačko, R: J. Gyenes, D: 20.

Futbalové derby horného Gemera sa v nedeľu odohralo v Dobšinej

Lorant Klinko z Krásnohorskej Dlhej Lúky, Ladislav Lörincz z Rakovnice a Levente - Bacso z béčka Gemerskej Hôrky našli na ihrisku štvorgóly 

K rozbehnutému majstrovskému futbalu zo soboty sa na hornom Gemeri pridali naši zástupcovia v V. lige. Pozornosť sa však upierala do Dobšinej, kde sa stretli domáci s najlepšie stojacím mužstvom tabuľky z nášho regiónu, ktorým je momentálne Krásnohorské Podhradie. Aj keď domáci boli odhodlaní získať so zdatným súperom tri body, nakoniec sa museli skloniť pred víťazstvom hostí. Z ostatných zápasov prekvapila remíza Dediniek doma s vedúcou Rudnou a vysoká prehra Bohúňova v Krásnohorskej Dlhej Lúke, ktorá si ešte aj dnes spomína na prehru s Vlachovom. V druhej triede je prekvapením prehra Nižnoslancov v Kružnej aj keď tesne 1:2. Najvyššie víťazstvo kola v tejto súťaži dosiahli Rakovničania so slabým Kečovom, ktoré zdolali vysoko 9:1.

V. liga - 19. kolo: Betliar - Turňa n/B 1:1 (0:0), G: Fafrák - Ilavský, ŽK: Cirbus - Kardoš, Kováč, R: Beluško - Kačmár, Choma, D: 40. V tomto kole sa stretli dve najhoršie stojace mužstvá v tabuľke. Prvý gól vsietili však hostia, aby o 15 min. na to vyrovnali domáci. Zápas sledovala iba hŕstka verných divákov, ktorí očakávali pre domácich zisk troch bodov. Kokšov-Bakša - Gem. Poloma 3:0 (2:0), G: I. Stoľár 3, ŽK: 0 - M. Ďuríček, R: Godžak - Miklóš ml., Kostráb, D: 100. Pád hráčov Gemerskej Polomy pokračoval aj v zápase v Kokšov-Bakši. Proti sebe nastúpili dve susediace mužstvá z tabuľky, ale prehra hostí o triedu hovorí za všetko. Po polčase sa z hry vytratil i kapitán mužstva Miloš Gallo-Barnák. Zápas sa strelecky vydaril domácemu Ivanovi Stoľárovi, ktorý zaznamenal hetrik a sám pochoval snahy Polomčanov na zisk čo len bodu. Dobšiná - Krásnohorské Podhradie 1:3 (0:1), G: J. Hutník - M. Almáši 2, Jurini, ŽK: J. Barnák - Kozák, Jurini, R: Jančár - Jakubčo, Kriak, D: 100.

I. TRIEDA - 18. kolo: Krásnohorská Dlhá Lúka - Bohúňovo 8:0 (4:0), G: R. Klinko 4, Zsilla 2, Čižmár, Gorgei, ŽK: Hegedus - Dókus, R: Drenko - Nemčko, Šimčák, D: 100. Najvyššie víťazstvo v tomto kole. Už v 2. min. zavelil Ronald Klinko, najlepší domáci strelec, do útoku a desiatka hráčov hostí z Bohúňova si takmer desiatku gólov stihla odviesť z ihriska favorita. Góly do siete bezmocného Dókusa padali od druhej minúty až do predposlednej minúty zápasu a tak stovka divákov najmä s gólmi bola spokojná. Ťažko povedať, či spokojní boli i diváci z Bohúňova s ich množstvom. Isté je, že druhý najlepší strelec v súťaži Klinko sa nebezpečne doťahuje na vedúceho strelca Jozefa Rencsoka z Drnavy, ktorý na jar ešte nevsietil ani gól. Rožňavské Bystré - Drnava 4:1 (2:0), G: J. Urban ml. 3, Minčík, ŽK: Jar. Gallo - P. Búlik, J. Gorgei, R: Molnár - Poťmák, D: 110.  Domáci Baníci z 10. miesta sa streli s ďalším baníckym súperom z 2. miesta tabuľky, ktorý vlastne predstavoval popredný celok súťaže Drnavu. Rozdiel v postavení mužstiev na hre však nebolo vidieť vôbec. Pomerne slušná hra chválilka skôr domácich, než hostí, ktorí buď bojujú so zranením hráčov, alebo sú pracovne mimo republiky. Aj preto nastupujú často oslabení. I napriek tomu domáci boli na ihrisku suverénmi. Darilo sa im herne, len so streľbou občas zaváhali a to aj vo vyložených situáciách. Výsledok je preto pre hostí pomerne dosť zmierlivý. Tohto roku sa v zostave Drnavy neobjavil ich najlepší strelec Rencsok, ktorý je stále zranený. Vlachovo - Honce 2:0 (1:0) G: Kožár, Rup, ŽK: 0 - Varga, R: L. Gyenes - Pažitka, D: 40. Hostia prišli do Vlachova s malou dušičkou, keď na zápas sa ich zišlo iba deväť. Nemali veľké oči a dlho bojovali o bod. Vždy im k tomu chýbal kúsok šťastia, keď obidva góly padli do ich siete vždy na konci polčasov. Aj keď domáci nepremenili pokutový kop, tri body doma im tentoraz zostali.  Dedinky - Rudná 2:2 (0:2). G: J. Novák, Revay -  Čapo, Štefán, ŽK: Kalkahus, T. Novák, Sýkora - Molčan, Óvary, Dávid, Kontra, ČK: Grančák, R: V. Gallo - T. Gyenes, R. Farkaš, D: 80. Zápas dvoch rozdielnych polčasov, množstvom kariet i jednej červenej. Teda zápas ako remeň. Domáci svoj prvý zápas na domácej pôde chceli s lídrom súťaže rozhodnúť pre seba. Dlho sa im to nedarilo, ale s bodom i tak môžu byť spokojní. Pomohol im k tomu pokutový kop za stavu 1:2. Už v tom čase im od 39. min. chýbal vylúčený Grančák, čo im sťažovalo celú situáciu. 

V druhej triede sa lídrovi súťaže akosi priťažieva. Najmä preto, že v troch zápasoch na jar utŕžili v tomto kole už druhú prehru, kým za celú jeseň prehral iba raz. Tak vytvárajú Nižnoslanci priestor pre druhých Pačanov, ktorí zaostávajú za nimi iba bod, keď k dobru majú ešte jeden zápas. Rakovnica sa po nedeli najviac usmievala, keď zaznamenala s Kečovom najvyššiu výhru kola 9:1. II. TRIEDA 14. kolo: Čoltovo - Jovice 3:2 (2:2), G: K. Karasz 2, Džobák - A. Polyák, Gebe (11m), ŽK: Lázok - Gebe, R: Poťmák - T. Gyenes, D: 20. Víťazný gól domácich padol až v 89. min., keď predtým prehrávali 1:2. Je to ich iba druhé víťazstvo v tomto ročníku. Kružná - Nižná Slaná 2:1 (2:0) G: Varga (11m), J. Kamenský - Keršák, ŽK: Varga, Sendi - Urban, Kolesár, Prónai, Nemec, R: J. Gyenes - Martinko, D: 50. Vedúci celok stratil v Kružnej ďalšie tri body v boji o prvú priečku tabuľky. Domácim patril prvý polčas, v ktorom hostia "získali" od rozhodcu iba tri žlté karty. V druhom polčase stihli Nižnoslanci už len skorigovať výsledok a to bolo málo. V nedeľu ich preverí ich najväčší súper a až potom sa uvidí, kto na čo má. Rakovnica - Kečovo 9:1 (:), G: L. Lorincz 4, I. Lorincz 3, L. Fabian, Máťaš - N. Rezes, ŽK: Rabas - 0, R: Šalamon - Baczúk, D: 30. Sedem gólov bratov Lörinczovcov. Tak by sa mohol dať titulok na zápas v Rakovnici. Hostia z Kečova stačili byť domácim rovnocenným súperom iba prvých 20 minút, keď dali výrovnájavúci gól na 1:1. Potom patrilo ihrisko už len domácim a tí si skóre hodne vylepšili. Gem. Hôrka B - Brzotín 6:1 (1:1).G: Levente Bacso 4, Szkokan, L. Vajda - Vavrek, ŽK: bez kariet, R: Iglai - Mikulec, D: 70. Hostia sa usilovali najmä v l. polčase, keď dokázali vyrovnať a udržať taký výsledok do prestávky. Potom sa ukázal predovšetkým Levente Bacso, ktorému patril II. polčas, vsietil štyri góly a patril tak medzi najlepších hráčov zápasu. Jeden gól hostí zaznamenal Ondrej Vavrek. 

DORAST I. TRIEDA: Rožňava - Dobšiná 10:0.

T A B U Ľ K Y

 

 VÝSLEDKY: Rožňava - Rudňany 4:1, Šaca - Poproč 9:1, Veľké Kapušany - Kalša 0:0, Krompachy - Sobrance 2:1, Veľký Horeš - Spišské Vlachy 5:0, Strážske - Medzev 2:3, Čaňa - Veľký Folkmar 3:0, Kráľovský Chlmec - Michaľany 1:1.    VÝSLEDKY: Gem. Hôrka - Ďurkov 4:0, Geča 73 - Ťahanovce 3:1, Betliar - Turňa n/B 1:1, Sokoľany - Čečejovce 3:0, Kokšov-Bakša - Gemerská Poloma 3:0, Malá Ida - Košická Nová Ves 0:1, Dobšiná - Krásnohorské Podhradie 1:3.    VÝSLEDKY: Košice-Krásna - Geča 5:1, Malá Ida - Poproč 2:1, Roma Moldava n/B - Svinica 9:0, Valaliky - Šaca 3:2, Hrhov - Ťahanovce 4:2, Drnava - Krásnohorské Podhradie 2:2, Medzev - Čaňa 2:2.

IV. LIGA PO 23. KOLE:

1. Šaca 23 17  2   4 56:11 53
2. Veľký Horeš 23 16  5   2 51:10 53
3. Krompachy 23 13  5   5 42:20 44
4. Sobrance 23 13  2   8 48:33 41
5. Kalša 23 12  4   7 61:35 40
6. Veľký Folkmar 23 11  5   7 43:29 38
7. SP MFK Rožňava 23 10  6   7 37:26 36
8. Spišské Vlachy 23  9  6   8 32:28 33
9. Veľké Kapušany 23  9  6   8 25:27 33
10. Medzev 23 10  3  10 35:40 33
11. Čaňa 23  8  3  12 28:41 27
12. Michaľany 23  7  6  10 20:38 27
13. Rudňany 22  4  6  12 21:38 15
14. Strážske 23  4  3  16 18:58 15
15. Kráľovský Chlmec 23  3  3  17 18:57 12
16. Poproč 22  2  5  15 18:62 11
  

V. LIGA SKUPINA K-G PO 19. KOLE:

1. Geča 73 19 15  2  2 53:18 47
2. Sokoľany 19 11  4  4 42:15 37
3. Krásn. Podhradie 19 11  2  6 40:31 35
4. Košická Nová Ves 19 11  0  8 43:28 33
5. Gem. Hôrka 19 10  3  6 40:29 33
6. Ďurkov 19 10  1  8 45:30 31
7. Ťahanovce 19 10  1  8 46:37 31
8. Kokšov-Bakša 19  9  2  8 42:30 29
9. Malá Ida 19  9  2  8 33:28 29
10. Gem. Poloma 19  8  2  9 29:36 26
11. Dobšiná 19  7  1 11 38:41 22
12. Čečejovce 19  4  5 10 27:39 17
13. Turňa 19  2  3 14 25:65  9
14. Betliar 19  1  2 16 17:93  5
               
               
 
  

DORAST - III. LIGA SKUPINA K-G PO 19. KOLE:

1. Čaňa 19  16  1  2 94:23 49
2. Šaca 19  12  1  6 62:32 37
3. Medzev 19  11  2  6 46:39 35
4. Poproč 19  10  3  6 57:31 33
5. Krásnoh. Podhradie 19  10  1  8 50:26 31
6. Malá Ida 19  10  1  8 52:40 31
7. Hrhov 19   8  2  9 37:54 26
8. Košice-Krásna 19   8  1 10 50:43 25
9. Ťahanovce 19   8  1 10 34:43 25
10. Valaliky 19   7  2 10 46:70 23
11. Roma Moldava n/B 19  10  1  8 55:41 22
12. Geča 73 19   5  1 13 32:66 16
13. Drnava 19   4  3 12 26:79 15
14. Svinica 19   4  0 15 26:80 12
               
               
 

 

 VÝSLEDKY: Dlhá Ves - Vyšná Slaná 2:0, Rožňavské Bystré - Drnava 4:1, Vlachovo - Honce 2:0, Dedinky - Rudná 2:2, Krásnohorská Dlhá Lúka - Bohúňovo 8:0, Hrhov - Jablonov n/T 1:1.    VÝSLEDKY: Krásnohorská Dlhá Lúka B - Plešivec 2:2, Čoltovo - Jovice 3:2, Kružná - Nižná Slaná 2:1, Rakovnica - Kečovo 9:1.    VÝSLEDKY: Jablonov n/Turňou - Gemerská Hôrka 2:4, Rožňavské Bystré - Krásnohorská Dlhá Lúka 5:0, Plešivec - Gem. Poloma 0:11, Rožňava - Dobšiná 10:0.

DOSPELÍ I. TRIEDA PO 18. KOLE:

1. Rudná 15 10  3  2 44:29 33
2. Drnava 15 10  1  4 60:28 31
3. Krh. Dlhá Lúka 16  9  4  3 51:19 31
4. Dlhá Ves 16  9  4  3 37:25 31
5. Bohúňovo 15  7  2  6 23:23 23
6. Jablonov n/T 15  5  5  5 20:27 20
7. Hrhov 15  5  4  6 30:34 19
8. Dedinky 15  5  3  7 25:43 18
9. Rožň. Bystré 15  5  2  8 36:36 17
10. Honce 15  4  3  8 33:37 15
11. Vlachovo 16  3  1 12 13:51 10
12. Vyšná Slaná 14  3  0 11 23:43  9
  Štítnik            
  Lipovník             
  

 DOSPELÍ II. TRIEDA PO 14. KOLE:

1. Nižná Slaná 13 10  0  3 38:14 30
2. Pača 12  9  2  1 43:11 29
3. Gem. Hôrka 13  8  2  3 43:16 26
4. Kružná 12  8  2  3 32:21 24
5. Rakovnica 13  6  2  5 34:26 20
6. Plešivec 13  6  1  6 28:21 19
7. Jovice 13  5  3  5 37:32 18
8. Krh. Dlhá Lúka B 13  5  1  7 38:40 16
9. Kečovo 13  3  1  9 20:47 10
10. Čoltovo 13  2  0 11 18:77  6
11. Brzotín 12  1  2  9 15:41  5
               
               
               
  

DORAST - I. TRIEDA PO 8. KOLE:

1. Rožňava 8  7  0  1  48:10 21
2. Gem. Poloma 8  5  0  3  32:13 15
3. Plešivec 8  5  0  3  28:27 15
4. Jablonov n/T 8  4  1  3  16:20 13
5. Gem. Hôrka 8  3  0  5  14:27  9
6. Dobšiná 8  2  2  4  14:29  8
7. Rožňavské Bystré 8  2  1  5  14:27  7
8. Kr. Dlhá Lúka 8  2  0  6  17:30  6
               
               
               
               
               
               
 

rencsok jozef 1aNAJLEPŠÍ STRELCI: 29 gólov - J. Rencsok (Drnava), 16 - R. Klinko (Krh. Dlhá Lúka), 14 - N. Kovesdi (Dlhá Ves), 13 - J. Čižmár (Krh. Dlhá Ves), O. Vysoký (Rudná), 12 - O. Varga (Honce), J. Urban (Rožň. Bystré), F. Čapo (Rudná), 7 - M. Putnocký (Dedinky), M. Mázik (Drnava), G. Veverica (Hrhov), atď...

 

valko dusan 1a.jpgNAJLEŠÍ STRELCI: 14 gólov - D. Valko (Nižná Slaná),13 - A. Gorgei (Krh. Dlhá Lúka B), Vl. Zsóri (Gem. Hôrka B), 12 - O. Šomšák (Pača), 11 - K. Kárasz (Čoltovo), 10 - O. Kerekeš (), 9 - G. Keršák (Nižná Slaná), T. Viola (Rakovnica), ...

 

 

 Výsledky 19. kola: Rožňava - Kechnec 8:0, Borša - KAC Jednota Košice A 1:0, Veľké Kapušany - Kráľovský Chlmec 6:0, BENCOL Košice - Šaca 9:1, Buzica - GALAKTIK 0:3, Geča 73 - Čierna nad Tisou 6:1, Čaňa - Lokomotíva Košice 3:1. Výsledky 19. kola: Poprad - DOVAJ 4:0, Svit - Lendak 1:1, Ľubica - Spišská Belá 0:0, Nová Ľubovňa - Plavnica 0:4, Kežmarok - Spišské Podhradie 2:1, Smižany - Stará Ľubovňa 0:4, Krompachy - Levoča 2:0. Výsledky 19. kola: Rožňava - Kechnec 4:0 , Borša - KAC Jednota Košice A 1:16, Veľké Kapušany - Kráľovský Chlmec 2:0, BEBECOL Košice - Šaca 7:1, Buzica - GALAKTIK 2:5, Geča 73 - Čierna nad Tisou 0:3, Čaňa - Lokomotíva Košice 1:0 . Výsledky 19. kola: Poprad - DOVAJ 2:1, Svit - Lendak 3:1, Ľubica - Spišská Belá 2:2. Nová Ľubovňa - Plavnica 3:4, Kežmarok - Spišské Podhradie 1:5, Smižany - Stará Ľubovňa 1:11, Krompachy - Levoča 2:5.

II. LIGA STARŠÍ ŽIACI Sk. A

1. Rožňava 19 15 2 2 80:16 47
2. GALAKTIK 19 15 2 2 81:22 47
3. KAC Jednota  19 14 3 2 68:11 45
4. Lok. Košice 19 12 3 4 55:27 39
5. Čaňa 19 12 1 6 69:33 37
6. Borša 19 10 2 7 63:39 32
7. Čierna n/T 19 9 0 10 44:51 27
8. BENECOL  19 9 0 10 44:52 27
9. V. Kapušany 19 8 2 9 34:36 26
10. Buzica 19 6 2 11 34:45 20
11. Geča 73 19 6 1 12 51:51 19
12. Kechnec 19 5 2 12 40:70 17
13. Kr. Chlmec 19 2 0 17 9:126 6
14. Šaca 19 0 0 19 9:102 0

II. LIGA STARŠÍ ŽIACI Sk. C

1. St. Ľubovňa 18 17 1 0 81:8 52
2. Sp. Belá 19 15 1 3 61:12 46
3. Poprad 19 14 2 3 75:20 44
4. Plavnica 19 12 3 4 60:19 39
5. S. Podhradie 19 9 2 7 44:26 29
6. Kežmarok 19 9 1 9 60:39 28
7. Ľubica 19 8 4 7 27:36 28
8. Levoča 19 8 2 9 54:53 26
9. Krompachy 19 5 6 8 23:31 21
10. Lendak 19 5 3 11 21:51 18
11. N. Ľubovňa 19 4 5 10 25:53 17
12. Svit 19 4 4 11 25:63 16
13. Smižany 19 2 3 14 19:84 9
14. DOVAJ 19 1 1 17 9:89 4

II. LIGA MLADŠÍ ŽIACI Sk. A

1. Buzica 19 16 0 3 80:24 48
2. KAC Jednota 19 14 3 2 82:15 45
3. Čaňa 19 12 5 2 63:15 41
4. Rožňava 19 12 2 5 69:19 38
5. GALAKTIK 19 12 1 6 73:23 37
6. Lok. Košice 18 11 3 4 48:17 36
7. Čierna n/T 19 11 2 6 58:24 35
8. Kechnec 19 6 4 9 40:59 22
9. BENECOL 19 6 3 10 44:50 21
10. V. Kapušany 19 6 2 11 47:53 20
11. Kr. Chlmec 19 5 2 12 45:54 17
12. Geča 73 19 2 3 14 20:96 9
13. Šaca 19 2 2 15 17:97 8
14. Borša 19 2 0 17 19:158 6

II. LIGA MLADŠÍ ŽIACI Sk. C

1. S. Podhradie 18 18 0 0 133:13 54
2. St. Ľubnovňa 18 14 0 4 93:26 42
3. Kežmarok 19 13 0 6 63:41 39
4. Levoča 19 11 2 6 60:34 35
5. DOVAJ 19 10 3 6 55:35 33
6. Poprad 19 10 3 6 55:39 33
7. Ľubica 19 8 7 4 26:34 31
8. Plavnica 19 10 0 9 43:47 30
9. Svit 19 7 2 10 27:41 23
10. N. Ľubovňa 19 6 2 11 37:54 20
11. Sp. Belá 19 5 3 11 25:65 18
12. Lendak 19 4 3 12 32:74 15
13. Smižany 19 1 3 15 16:94 6
14. Krompachy 19 0 2 17 14:82 2

Obsadenie R a DZ OBFZ Rožňava

1. trieda 19. kolo 3.5.2015 o 16:30


Hrhov - Rožň. Bystré (J.Gyenes, Baczúk, Bodnár)
Vyš. Slaná - Kr. Dlhá Lúka (Macko, A.Farkaš, Šmelko)
Bohúňovo - Dedinky (Poťmák, T.Gyenes, F. Drenko)
Rudná - Vlachovo (Galík,R.Drenko, V.Gallo, Vysoký) 10:30
Honce - Drnava (Uharček, Pažitka, Nagy)

 

2.trieda 15.kolo 3.5.2015 o 16:30 hod

Ml.Brzotín - Čoltovo (Molnár, Zsebik, Kovács)
Jovice - Rakovnica (Nemčko, R.Farkaš, Hadar)
Kečovo - Kr. Dlhá Lúka "B" (Iglai, Mikulec, Bobrik)
Plešivec - Kružná (V.Gallo, Martinko, Máté)
Niž. Slaná - Pača (L.Gyenes, Šimčák, Béreš st,)

 

St. dorast 9.kolo 2.5.2015 14:00 hod

Rož. Bystré - Plešivec (Šalamon)
Kr. Dlhá Lúka - Rožňava (Poťmák) 13:00
Dobšiná - Jablonov (L.Gyenes) 13:00
Gem. Hôrka - Gem.Poloma (V.Gallo) 10:30

 

St.žiaci 9.kolo 2.5.2015 o 14:00 hod

Slavošovce - Betliar (Haviarik) 14:00

Bohúňovo - Dobšiná (Pažitka) nedeľa 10:30

Drnava - Kr. Dlhá Lúka (Béreš ml.) nedeľa 10:00

Dohrávka 16. kola I. triedy: Dedinky - Drnava 1:0 (0:0), G. Putnocký, ŽK: J. Barnák - M. Mázik, R: Poťmák - Pažitka, Mikulec, D: 70. Prvýkrát tohto roku sa v zostave Drnavy objavil najlepší strelec súťaže Jozef Rencsok. Domáci sa týmto víťazstvom dostali na 6. miesto v tabuľke pred Jablonov n/T, Hrhov a Rožňavské Bystré. Drnava horším skóre klesla na tretiu priečku s rovnakým počtom bodov ako majú aj druhá Krh. Dlhá Lúka a štvrtá Dlhá Ves. Všetky tri mužstvá získali po 31 bodov.

MG OD

 

Čítať 2337 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!