Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 27 október 2013 12:57

Gemerská Poloma podľahla Turni n/B rozdielom triedy

Napísal(a) Bc. Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Turňa nad Bodvou – Gemerská Poloma 3:0 (1:0). Zostava Gemerskej Polomy: Mišina – Chochol, Hatvaník, Grác, Marchevský – Benedik, Gere, Mar. Gallo, Ďuriček – Mil. Gallo, Lipták. Striedali: Šubovič, Kováč. ŽK: Chochol.
Komentár: V 12. kole VI. ligy Košicko – Gemerskej skupiny cestovala Gemerská Poloma do Turne n/B. Nenastúpila v najsilnejšej zostave, keď niektorí hráči chýbali. Do zostavy sa vrátil Marchevský.
Zápas začal rozohrávkou hostí. Po pár minútach hry musel zasahovať Mišina. Na druhej strane center Benedika z ľavej strany kryl Rebej. Domáci mali prevahu v poli, hostia väčšinou bránili. Výraznú šancu si nevypracovali. Jeden roh kryl Mišina. V prvých pätnástich minútach boli v hre hostí nepresnosti. Potom hostia hru spresnili, strela Gereho išla tesne vedľa bránky domácich. Hostia viac útočili po ľavej strane, menej využívali Mil. Galla. Po faule na hráča hostí v šestnástke domácich nebol odpísaný faul. Priamy kop Miloša Galla vyrazil jeden z domácich hráčov rukou, rozhodca ruku neodpískal. Iný priamy kop toho istého hráča Rebej kryl. Hostia si v tomto polčase

vypracovali dve gólové príležitosti (20. a 32. minúta), ktoré nepremenili. Napríklad, po vyrazenej strele dorážku Ďuričeka vykopol domáci hráč, hlavička Gereho išla do brvna. V závere polčasu nešťastne inkasovali. Strelu domáceho hráča z 25 metrov stečoval do protipohybu Mišinu Grác, 1:0. Jeden brejk domácich zmaril Hatvaník.

Do druhého polčasu nastúpili hostia v nezmenenej zostave. V priebehu troch minút inkasovali dva góly po individuálnych chybách v obrane. Pri prvom hneď po rozohrávke a kombinačnej akcii skóroval domáci hráč do prázdnej bránky. 3:0. Hostia sa snažili znížiť stav. Tréner Ferenc vymenil posty Ďuričekovi a Liptákovi. Do hry prišiel Šubovič namiesto Miloša Galla. Hostia si opäť vypracovali dve príležitosti. Napr. Marchevský asi z piatich metrov netrafil bránku. Z dvoch rohov Maroša Galla hostia veľa nevyťažili. Ďalšiu šancu hostí mal Lipták, ktorý dokopával vyrazenú loptu. Domáci hru kontrolovali, domáci tréner vystriedal troch náhradníkov. Po faule na Šuboviča mali k dispozícii hostia priamy kop, z ktorého veľa nevyťažili. Domáci dotiahli zápas do víťazného konca.
Bc. Štefan Tomášik

VÝSLEDKY MUŽSTIEV VI. LIGY v TOMTO KOLE: 

TJ Cementár Turňa n/B

FK Gemerská Poloma

3

:

0

FK Košická Nová Ves

MŠK Ďurkov

0

:

0

FK Geča 73

TJ Družstevník Budimír

10

:

2

FK Krásnohorské Podhradie

TJ Tatran Betliar

1

:

1

MFK Dobšiná

TJ Kokšov-Bakša

1

:

1

MFK Ťahanovce

FK Gemerská Hôrka

3

:

1

TJ Družstevník Malá Ida

TJ FK Vyšné Opátske "B"

1

:

1

Čítať 2059 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17