pondelok, 29 júl 2013 18:52

Gemerská Poloma v prípravnom zápase tesne podľahla Gemerskej Hôrke

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Gemerská Poloma – Gemerská Hôrka 1:2 (0:0). Gól G. Polomy: Miloš Gallo. Zostava Gemerskej Polomy: Š. Tomášik – M. Kováč, Ľ. Hatvaník, D. Grác, M. Chochol – J. Benedik, Mil. Gallo, P. Gere, M. Fecko – A. Krága, B. Milko. Striedal M. Seman. Zápas rozhodoval Július Gyenes.
V rámci letnej prípravy na nový futbalový ročník 2013/2014 Gemerská Poloma odohrala dňa 28. 7. 2013 na domácom ihrisku prípravný zápas s Gemerskou Hôrkou. Mužstvá nenastúpili v najsilnejších zostavách, keď domácim chýbali Mišina, Mar. Gallo, Marchevský, M. Ďuriček, Z. Greško, R. Greško, Šubovič, hosťom zase chýbali piati hráči.
Zápas otvorila rozohrávka hostí. Prvý polčas bola hra mužstiev vyrovnaná. Čakalo sa na chybu súpera. V strede poľa boli o niečo kombinačne lepší hostia. Tí si, ale výraznú šancu na strelenie gólu nevypracovali. Kopali dva priame kopy, oba boli nepresné. Domáci mali šance po priamych kopoch. Strely Mil. Galla brankár hostí chytil. Z rohových kopov sa na oboch stranách útočníci nepresadili. Strela Benedika bola nepresná. Domáci brankár zasahoval trikrát, hosťujúci viackrát. Domáci stopéri viackrát odvrátili nakopnuté lopty hostí. Po faule na Fecka kopal priamy kop Chochol. Jeho strelu brankár hostí vyrazil. Hralo sa medzi oboma šestnástkami. Polčas tak skončil bez gólov.


Do druhého polčasu nastúpili domáci bez B. Milka. V tomto polčase sa diváci dočkali aj gólov. Hra bola spočiatku vyrovnaná. Domáci sa po faule na ich útočníka v šestnástke dožadovali penalty. Rozhodca ju však neodpískal a odišiel z ihriska. Hra bola na niekoľko minút prerušená. Po prehovorení sa rozhodca vrátil. Domáci zlepšili bránenie. Najväčšiu šancu mal Krága z pravej strany jeho strelu chytil brankár. Potvrdilo sa nedáš – dostaneš. Domácej obrane nevyšla ofsajdová pasca, pravý útočník z nájazdu prekonal domáceho brankára. 0:1. V týchto momentoch sa viac darilo Gemerskej Hôrke. Podarilo sa jej zvýšiť náskok. Po tlaku Hatvaníkovi v šestnástke domácich nevyšiel odkop. K lopte sa dostal hráč hostí a zblízka prekonal Tomášika. 0:2. Domáci museli hru otvoriť. Tým boli hostia častejšie na ich polovici. Domáci brankár zasahoval asi štyrikrát. Strela Gráca z 30 metrov bola nepresná. Strelu Fecka brankár vyrazil. Domáci ohrozili brankára hostí asi štyrikrát, ten si s ich strelami poradil. Napokon po spolupráci Chochola s Mil. Gallom domáci skórovali, strela Mil. Galla z 20 metrov skončila v sieti. 1:2. V závere zápasu sa domáci snažili vyrovnať. Stav sa už nezmenil.
Bc. Štefan Tomášik

 

 

Čítať 2313 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!