pondelok, 12 august 2013 14:02

Gemerská Poloma v prvom kole bodovala na pôde súpera z Geče Doporučený

Napísal(a) Bc. Št. Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Geča - Gemerská Poloma 2:2 (2:1). Góly Gemerskej Polomy: Chochol, Maroš Gallo. ŽK: Ďuriček, Benedik, Mil. Gallo. Zostava Gemerskej Polomy: Mišina – Chochol, Hatvaník, Grác, Fecko – Benedik, Mar. Gallo, Gere, Ďuriček – Mil. Gallo, B. Milko. Striedali 75. min Boroš (Ďuriček), 85. min. Kováč (Mil. Gallo). V prvom kole 6. ligy – K – G cestovala Gemerská Poloma do Geče. Zo základnej zostavy nechýbal žiaden hráč, chýbal akurát Šubovič. Zápas sa začal rozohrávkou domácich. V úvodných piatich minútach si domáci vytvorili prevahu, hostí nepustili za svoju polovicu. Výraznú šancu si nevypracovali. Hostia prišli s cieľom brániť a spoliehať sa na rýchle protiútoky. Domáci pokračovali v tlaku, Mišina zasahovať nemusel. Po dvoch brejkoch hostí boli faulovaní B. Milko a Mil. Gallo. Z prvého priameho kopu strelu Mil. Galla brankár vyrazil. Z druhého sa hostia ujali vedenia. Chochol strelou k pravej žrdi z 20 metrov prekonal domáceho gólmana. 0:1. Z následnej akcie po rozohrávke domáci vyrovnali. Domáci hráč prekonal Mišinu priamo z rohu. 1:1. Domáci väčšinou útočili, hostia väčšinou bránili. Z prevahu nevyťažili nič, keď výrazné šance si nevypracovali. Po rohu

z pravej strany však G. Poloma opäť inkasovala. Po centri, ktorý nemal hosťujúci brankár, domáci hráč skóroval. V závere polčasu sa hralo viac v strede ihriska. 

Do druhého polčasu nastúpili mužstvá bez zmien. Hra sa veľmi nezmenila. V tomto polčase si gólové príležitosti vypracovali aj hostia. V 60. min. po spolupráci Ďuriček – Mar. Gallo hostia skórovali, Mar. Gallo sa dostal do nájazdu a prekonal domáceho brankára. 2:2. Domáci sa snažili odpovedať. Dvakrát v poslednej chvíli prekazili ich akcie Hatvaník a Grác. Z ďalšieho rohu sa domácim nepodarilo skórovať. Mišina musel zasahovať trikrát, jedna strela domácich bola nepresná. Hostia odpovedali po dvoch brejkoch. V prvom prípade Mil. Gallo nepreloboval domáceho brankára, v druhom bola strela Milka z pár metrov nepresná. V závere hostia výsledok ubránili, jednu strelu vyrazil Mišina. Zápas tak skončil remízou.
Bc. Štefan Tomášik

 

Čítať 1853 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!