×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/9kolo/r_h
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/9kolo/r_h
štvrtok, 19 apríl 2012 14:27

Hončania vsietili prvý gól v zápase do brány Jovíc, ale domov nakoniec odišli naprázdno Doporučený

Napísal(a) Matúš Sopócy
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Jovice - Honce 2:1 (1:1). Góly: P. Krága, M. Doboš - Pásztor, R: L. Gyenes, DZ: Gonos. Zostava Mladosť Jovice: Sopócy - Tomi, Szabó, Plošnica, Nagy ©, Doboš, Lovaš, Tomi ml., Krága, Ruzsnyák, Grecmacher.
Minulú nedeľu, v 13. kole II. triedy, privítalo družstvo Mladosti Jovíc súpera z Honiec s cieľom vyhrať aj druhý svoj domáci zápas. Hráči domácich si však boli vedomí, že to nebude taký ľahký zápas, ako ten minulý proti Čoltovu. Začiatok zápasu veľa vzruchu nepriniesol, lebo sa hralo prevažne medzi 16-kami. Asi v prvej polovici prvého polčasu musel pre zranenie odstúpiť hráč hostí Gallo, čo asi troška narušilo hernú

koncepciu mužstva hostí. Prvá strela na bránu hostí smerovala z priameho kopu, ale skončila len v náručí domáceho brankára, avšak asi o 10 minút neskôr už brankár domácich také šťastie nemal. Strelu z priameho kopu neudržal a Pásztor nemal problém so zakončením 0:1. Domáci však neskladali zbrane, snažili sa, ale vždy zlyhali v zakončení. V závere 1. polčasu bol v 16-tke faulovaný hráč domácich a pískala sa penalta. Či bola oprávnená, o tom nech si urobí názor každý, kto tam bol a videl to. Patrik Krága 11-tku bezpečne premenil, a tak sa išlo do šatní s výsledkom 1:1.
V druhom polčase už viac dominovali domáci, ale hostia statočne odolávali. Opäť mali domáci problémy so zakončením. Obrovskú šancu spálil Doboš, keď asi z 5 metrov netrafil takmer prázdnu bránu hostí. Avšak tento hráč si to vynahradil asi o 10 minút neskôr, keď jeho krížna strela nakoniec skončila v sieti a v tábore domácich prepukla obrovská radosť. 2:1. To prebiehala 85. minúta. Hostia sa však nevzdávali, ale strely z diaľky už domáceho brankára nezaskočili a Jovičania napokon tesné víťazstvo udržali.
Jovičania zatiaľ nestratili v jarnej časti ani bod, čo je síce potešiteľné, ale až v ďalších zápasoch sa ukáže, na čo vlastne toto nové mužstvo má. Hráči hostí možno cítia krivdu za pokutový kop a niektoré výroky rozhodcu, ale treba si priznať, že nemali nejakú veľkú šancu na skórovanie, takže pozápasové vyhrážky a urážky na adresu rozhodcu neboli celkom opodstatnené. V nasledujúcom kole cestujú Jovičania do Štítnika, a dúfajú, že neprerušia svoju víťaznú sériu!
Napísal: Matúš Sopócy

TABUĽKA II. TRIEDY PO 13. KOLE                      TABUĽKA II. TRIEDY PO 2 JARNÝCH KOLÁCH















{jcomments on}

 

Čítať 2104 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!