sobota, 23 október 2010 19:04

Hostia z Medzeva boli v dorasteneckom futbale v Drnave neschopnejší v zakončovaní

Napísal(a) HCKošice_19
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Drnava - Medzev 4:0 (3:0). Góly: Šoltés 2, Herczeg 2. V dnešnom domácom piatoligovom dorasteneckom vystúpení Drnavy sa o všetkom rozhodlo už v prvom polčase medzi 19. až 31. minútou. Presne počas tejto dvanásťminutovky zaznamenala Drnava všetky tri góly prvého polčasu. Rozhodoval Haviarik. Na zápas bolo zvedavých asi 25 fanúšikov.
Od prvých minút sa hralo pred oboma bránkami, no hostia bolí tí, ktorí boli neschopnejší v zakončení. Domácim sa tiež nedarilo, Görgei a Šoltés pozahadzovali svoje šance. V 19. min sa odkliala brána hostí pre Drnavčanov. Akciu začal kapitán Emödi, ktorý vysunul Čelovského, ten

zacentroval a aj keď z problémami, ale Herczeg otvoril skóre. 1:0. V 23.min sa dostal do brejku Šoltés, jeho strela opečiatkovala žrďku a odrazenú loptu poslal Herczeg do brány. 2:0. V 31. min. sme boli svedkami najkrajšieho momentu zápasu. Spolupráca Emödiho a Šoltésa viedla ku tretiemu gólu. Od stredu ihriska si 5 krát vymenili loptu, Emödi potiahol akciu až ku bráne, kde pre Šoltésa ponúkol gól do odkrytej brány. 3:0. Viac sa však už v 1. polčase nestalo a tak do kabíny šli tími za stavu 3:0.
V druhom polčase sa hra ustálila v strede poľa. Emödi viackrát vysunul útočníkov na brankára, no Herczeg a Šoltés dokázali vynechať aj nemožné. Hostia tiež nevymysleli nič, no predsa mali jednu obrovskú šancu, avšak útočník hostí dokázal z metra prehlavičkovať opustenú domácu bránu. Tréner Bakoš poslal na ihrisko aj Roba Szöcsa s Jaroslavom Sojákom, ktorí dali silu útokom Drnavy, a z toho pramenil aj štvrtý gól. Szöcs zabojoval na rohu nahral Kilimovi a ten po dvoch pekných kľučkách vystrelil nechytateľne a tak stanovil konečný výsledok zápasu  4:0.
Zostava Drnavy: 22 - Dávid Vozár – 5 - Norbert Kovács, 3 – Patrik Kovács, 13 - Ján Kovács, 6 - Róbert Kardos – 9 - Jakub Čelovský, 4 - Florián Emödi (C), 8 - Tamás Cseh(63.min. 7 - Robert Szöcs) – 10 - Kilian Šoltés, 2 - Attila Görgei (74. min. 11 - Jaroslav Soják), 12 - Atila Herczeg.
HCKošice_16

Ostatné výsledky 10. kola:  Veľká Ida – Jasov 1:2, Rudňany – Kechnec 4:2, Helcmanovce – Domaňovce 5:0

{jcomments on}

Čítať 2210 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!