nedeľa, 09 október 2011 18:06

Jovice vyhrávali v Rakovnici 3:1, aby ich nakoniec stihol krutý osud Doporučený

Napísal(a) Maťo23
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rakovnica - Jovice 4:3 (1:1), góly za hostí: T. Gebe 3. R. A. Farkaš. Na zápas 8. kola II. triedy MO cestovali Jovice do Rakovnice s cieľom odčiniť minulú domácu prehru s Dedinkami. Počas zápasu fúkal dosť nepríjemne vietor, čo poznačilo celý jeho priebeh. Rakovnica hrala v prvom polčase s vetrom, a tak sa často dostávali pred bránu hostí. Prvú strelu domácich ešte stihol brankár hostí kryť, ale neskôr sa dostal kapitán domácich do brejku a ten pohodlne premenil 1:0. Rakovničania stále hrýzli, vypracovali si šance, ale nemierili presne, až na jednu strelu z voleja, ktorú brankár hostí kryl. Na konci prvého polčasu sa hosťom podarilo vyrovnať zásluhou Gebeho 1:1.


V druhom polčase zasa mali výhodu hostia, keďže hrali s vetrom. Svoj úspech korunovali dvoma gólmi v krátkom časovom rozmedzí a odrazu bol stav 1:3.  Domáci sa však nevzdávali. Najprv sa zaskvel gólman hostí,  keď strelu domáceho hráča vytlačil nad bránu a potom zachytil aj zblokovanú loptu. Domáci naďalej neskladali zbrane a dosiahli kontaktný gól 2:3. Mužstvo Jovíc verilo konečne v prvé víťazstvo, ale to sa napokon nekonalo. Asi 5 minút pred koncom zahrávali domáci priamy kop, brankár hostí strelu vyrazil nad seba, avšak tiesnený domácim hráčom už nedokázal  ďaleko vyraziť loptu, tá sa dostala k domácemu hráčovi a ten vyrovnal 3:3.
V závere stretnutia po prieniku domáceho hráča sa kopal pokutový kop, ktorý s prehľadom premenil domáci kapitán a zabezpečil tak víťazstvo pre svoje mužstvo. 4:3. Hostia boli veľmi nahnevaní na rozhodcu, avšak treba si priznať, že zápas si prehrali sami. Konečný rezultát je pre Jovice vzhľadom na priebeh zápasu veľmi krutý, ale taký je futbal. Na budúci týždeň privítajú Jovice mužstvo Plešivca a konečne by už mohli bodovať v domácom prostredí naplno.
Jovice: Sopócy M. - Tomi, Nagy (C), Albert, Plošnica, Klárik, Doboš, Czinka, Spišák, Gebe, Lindák.
Maťo23

Ostatné výsledky 8. KOLA II. TRIEDY:
Honce - Pača 3:5
Brzotín - Nižná Slaná 4:4
Dedinky - Štítnik "B" 3:3
Rakovnica - Jovice 4:3 
Plešivec - Čoltovo 1:3
Kečovo - Rožňava "B" 0:2

TABUĽKA II. TRIEDY PO 8. KOLE:












{jcomments on}

Čítať 2313 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!