Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 12 august 2012 20:50

Na čele jednotky po druhom kole zaujala miesto Drnava s impozantným skóre 11:0 Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Druhé kolo futbalových zápasov 1. triedy mohlo priniesť zaujímavé výsledky. Mohlo, nebyť toho, že do Rožňavského Bystrého nepricestovali futbalisti FC z neďalekého Brzotína. Márne sa preto pripravovali domáci a ich fanúšikovia, aby videli pekný zápas. Márne. Ostatné dopovie riadiaci orgán, v ktorom to tiež nie je všetko o.k., keď v priebehu týždňa oznámil predseda ŠTK vzdanie sa funkcie i všetkých ostatných funkcií v okresnom futbale. O vzruch je teda postarané. Vzruchu bolo dosť aj na ihriskch, na ktorých sa hralo. Priniesli najmä gólovú úrodu v zápasoch v Betliari a v Dlhej Vsi, ale aj vo Vlachove i v Hrhove. Ani v Jablonove n/T to nebolo oveľa menej. Neskóroval už

iba nováčik súťaže Dedinky, ktoré hrali s drnavčanmi a prehrali doma hladko 0:3. Na začiatku súťaže, ako nováčikovi, bude potrebné na prvé zápasy zabudnúť, ale aj poučiť sa z nich a rýchlo predýchať ich výsledky. Len diváci v Bystrom sa nedočkali nielen gólov, ale ani súpera. Pravda, že nie v každom zo spomenutých obcí vyhrali domáci. Ale to už napovie výsledková časť komentáru. Namiesto komentára z Bystrého sa ozval tréner Baníka pán Ľubomír Gallo, ktorý sa vyjadril na tému, čo prinesie mužstvám nový spôsob registrácie hráčov, keď napísal: "Čo sa týka novej registrácie, vybavovania prestupov a hosťovaní hráčov, tak bude to mať prínos aj pre kluby v nižších súťažiach. Horšie to už bude s písaním elektronických zápisov o stretnutí, pretože je potrebné mať notebook a samozrejme signál pre internet na ihrisku a osobu, ktorá to môže urobiť (klubový manažér). Sám som zvedavý ako sa to rozbehne a ujme." 
Výsledky: Rožnavské Bystré – FC Brzotín – hostia nepricestovali, Jablonov n/T – Vyšná Slaná 2:2, Hrhov – Bohúňovo 3:3, Vlachovo – Rudná 3:4, Betliar – Slavošovce 6:2, Dlhá Ves – Krh. Dlhá Lúka 2:6, Dedinky – Drnava  0:3.

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA I. TRIEDY
PO NEÚPLNOM 2. KOLE:


 














3. kolo I. triedy 19.8.2012:

Drnava - Rožňavské Bystré, Krh. Dlhá Lúka - Dedinky, Slavošovce - Dlhá Ves (sobota), Rudná - Betliar, Bohúňovo - Vlachovo, Vyšná Slaná - Hrhov, FK Brzotín - Jablonov n/T.

{jcomments on}

 

Čítať 2157 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:28