Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 27 máj 2012 20:35

Otázka o tom, kto postúpi do I. triedy je pre Dedinky, Paču a Rožňavu B stále otvorená Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Neviem, čo sa stalo v 19. kole II. triedy s vedúcimi Dedinkami, ktoré tak vysoko podľahli v Štítniku 2:5. Tri kolá pred koncom súťaže je to na toto mužstvo pomerne vysoké sústo, ale zrejme ináč to dopadnúť so štítnickou rezervou pre nich ani nemohlo. Prekvapuje, že do Rožňavy nepricestovalo Kečovo, ktoré tak v prípade kontumácie vytvára dobrú situáciu pre rezervu Rožňavy v boji o postupové miesto do vyššej súťaže. Zdá sa však, že "flintu do žita“ v boji o postup nezahodili ešte ani Pačania, ktorí si v tomto kole doma hladko poradili s Hončanmi a vysoko nad nimi zvíťazili v pomere 6:0. Svoj štandard si zachovali aj naďalej Jovičania, ktorí doma nezaváhali s Rakovnicou a hladko ju porazili. Ukazuje sa, že budú mať

rozhodujúce slovo aj v poslednom zápase ročníka s rožňavskou rezervou. Výsledky 19. kola: Pača - Honce 6:0, Nižná Slaná - Ml. Brzotín 2:2, Štítnik B - Dedinky 5:2, Jovice - Rakovnica 6:2, Čoltovo - Plešivec 2:1, Rožňava B - Kečovo (hostia neprišli).
Posledné tri zápasy hrajú prvé tri mužstvá takto: 20. kolo: Honce – Rožňava B, Dedinky – N. Slaná, Ml. Brzotín – Pača; 21. kolo: PačaDedinky, Čoltovo – Rožňava B; 22. kolo: Rožňava B – Jovice, Rakovnica – Pača, Dedinky – Ml. Brzotín.

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA II. TRIEDY PO 19. KOLE:














{jcomments on}

 

Čítať 2249 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:34