×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/rudna
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/rudna
nedeľa, 27 október 2013 20:16

Po zápase Rudnej s Vyšnou Slanou chválili výkony obidvoch mužstiev, ale aj rozhodovanie mladého rozhodcu

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rudná - Vyšná Slaná 4:2 (1:1). Góly: Óvary 2, Vysoký a Ćapó po 1, za hostí P. Rogos a Molčan. Rozhodoval Béreš. V Rudnej sa stretli dve mužstvá, ktoré sú na horných miestách tabuľky I. triedy a obe chceli predviesť pekný útočný futbal. To sa im aj podarilo!!!
Predzápasové prognózy - starosta Rudnej, pán Kerekeš: „Pevne verím, že moji zverenci podajú dobrý výkon a vyhráme nad kvalitným súperom. Mimochodom, so súperom máme dobré vzťahy a takto chceme pokračovať!" Pán Fifik, kapitán hostí: „Prišli sme bodovať a pevne verím, že aj uspejeme."
Už v 5. min. zápasu domáci pohrozili, ale Domik veľkú šancu zahodil. O dve minúty Liptái – mimochodom, motor mužstva hostí - zahodil veľmi dobrú šancu a v 13. min ten istí hráč z 18 metrov trafil len brankára. V 23. min. domáci Domik ušiel, ale brankár hostí vystihol jeho úmysel. V 31. min. Kontra poslal krásnu uličku a Óvary už vedel, čo má spraviť. 1:0. O štyri minúty Liptai vysunul Rogosa a ten z 20 metrov vymietol pavučinu brány.1:1.

V druhom polčase sa pokračovalo útočným atakom z obidvoch strán. V 50. min. Čapó perfektne prihral Vysokému, ktorý upravil stav na 2:1. Radosť domácich trvala len pár minút, lebo Liptai prihral Molčanovi a bolo 2:2. Hostia v snahe bodovať otvorili obranu a to domáci perfektne využili. V 64. min. Čapó vysunul Óvaryho a ten vedľa brankára loptu ľahko zasunul na 3:2. V 68. min. Vysoký nádherným pasom prihral Čapovi a ten stanovil výsledok na konečných 4:2. Veľkých ovácií od divákov sa dostalo obidvom mužstvám za ich predvedený výkon.
Na margo stretnutia - tréner hostí pán Krištóf: „Nemám náladu komentovať." Kapitán hostí pán Fifik: „Hralo sa slušne, prehrali sme zaslúžene. Chceli sme vyhrať a preto sme otvorili obranu, čo hráči domáceho mužstva patrične využili. 
Starosta Rudnej pán Kerekeš: „Musím pochváliť hráčov hostí za dobrý výkon a hlavne, že hrali slušne a hrali pekný útočný futbal. Rád by som tiež zdoraznil, že mladý rozhodca výborne a správne rozhodoval.“ Pán Juhász, dlhoročný hráč Rudnej takto komentoval: „Počas mojej aktívnej činnosti som sa nestretol s takým objektívnym rozhodcom.“
Pán Molčan, člen výboru TJ z Vyšnej SLanej: „Musím pochváliť mladého rozhodcu.Tieto slová nás musia potešiť"
Ladislav Székely

 

Čítať 1728 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:36

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!