Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 25 august 2013 19:04

Rudňania v Dlhej Vsi vsietili štyri góly, ale jeden do vlastnej brány a tak víťazstvo pripadlo domácim Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Víťaznú vlajku mužstiev I. triedy vo futbale po 3. kole na hornom Gemeri nesú futbalisti Dlhej Vsi, ktorí doteraz nestratili ani bod. Za nimi kráčajú Bystrania a Drnavci. Spolu získali v tomto kole po sedem bodov, ale lepším skóre sú na druhom mieste tabuľky Rožňavskobystrania, ktorí po dlhšom čase získali s výbornými Vyšnoslancami bod. Aj keď vo Vyšnej Slanej prvýkrát hosťujúci brankár lovil v tomto ročníku loptu raz zo siete, výsledok je pre hostí veľmi cenným. Prekvapujúce sa dostali medzi prvé miesta najmä Dlhoveskí, ktorí v tomto kole vsietili Rudnej tri góly, a i keď hostia zaznamenali štyri, jeden z nich putoval do vlastnej siete a to rozhodlo o víťazstve i troch bodov pre domácich. V derby zápase Drnava s Krh. Dlhou Lúkou získala body po jednoznačnom výkone a tak vidieť, že v tomto ročníku berú majstrovské zápasy doma vážne. Vážne problémy mali však s vyplňaním zápisu o tomto stretnutí, na ktorom sa dlho objavoval výsledok 7:2, čo značne mýlilo sledujúcich zápasy na sieti. Najvyšším rozdielom víťazstvo dosiahli Štítničania, keď v zápase

deklasovali Lokomotívu Dedinky 7:0, ktorá stále drží na chvoste tabuľky Čierneho Petra.

Výsledky 3. kola I. triedy: 
Slavošovce - Jabloňov n/T 1:0, Vyšná Slaná - Rožňavské Bystré 1:1, Drnava - Krh. Dlhá Lúka 4:2, Dlhá Ves - Rudná 4:3, Bohúňovo - Vlachovo 3:0, Honce - Hrhov 3:3, Štítnik - Dedinky 7:0.

 Najlepší strelci 1. triedy po 3 kolách:

5 - gólov: Ján Čižmár (Krh. Dlhá Lúka),
4 – góly: Ján URBAN (R. Bystré), Jozef RENCSOK (Drnava), Norbert KÖVESDI (Dlhá Ves),  
3 - góly: Miroslav MÁZIK (Drnava), Ján ROCHL (Štítnik), atď.

Zápasy 1. triedy 4. kolo: Rudná – Bohúňovo, Rožňavské Bystré - Jablonov n/Turňou, Hrhov – Slavošovce, Vlachovo – Honce, Krasnohorská Dlhá Lúka - Klas Dlhá Ves, Dedinky – Drnava, Vyšná Slaná – Štítnik.

Výsledky zápasov II. triedy – 3. kolo:

Dobšiná B – Čoltovo 0:2, Krh. Dlhá Lúka B – Ml. Brzotín 4:2, Gemerská Hôrka B – Pača 4:2, Lipovník – Kružná 5:1.

Najlepší strelci II. triedy po 3 kole:

5 – M. Baláž (Čoltovo)

3-  Vl. Zsóri (G. Hôrka B), O. Kerekes, Ro. Zagiba (obaja Lipovník)

2 - Ja. Gebe, Pa. Klárik, Ro. Podraczký (všetci Krh. D. Lúka), R. Imre (Kružná), To. Šofranko (G. Hôrka B), atď.

Zápasy II. triedy 4. kolo: Čoltovo – Kružná, Pača – Lipovník, Ml. Brzotín – Gem. Hôrka B, Nižná Slaná – Krh. Dlhá Lúka B, Dobšiná B – Plešivec.

 {jcomments on}

 

 

Čítať 2195 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:45