utorok, 08 máj 2012 21:01

Séria neporaziteľnosti Jovíc sa neskončila ani u susedov v derbyzápase s Pačou Doporučený

Napísal(a) Tomáš Sopócy
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

FK Pača - TJ Mladosť Jovice 1:6 (0:3). G: Zagiba - Lovaš 4, Gebe, Grecmacher. Minulú nedeľu 6.5.2012 cestovali Jovičania na horúcu pôdu Pače s úmyslom priniesť si domov nejaký ten bodík. Počasie prialo futbalu, čo prilákalo na ihrisko účastníka II. triedy celkom slušnú divácku návštevu. Začiatok zápasu 16. kola patril domácemu mužstvu, ktoré sa viac dostávalo do 16-tky súpera. Najprv domáci hráč nastrelil brvno a neskôr musel brankár hostí strelu jedného z domácich hráčov vyrážať na roh. Potom však prevzali iniciatívu hostia... Najprv Grecmacher nedoklepol loptu do prázdnej brány, ale asi o 5 minút neskôr sa hostia radovali z úvodného gólu, keď sa presadil Lovaš. Hostia ešte do

prestávky v krátkom časovom úseku asi dvoch minút pridali ďalšie dva góly, čo definitívne zlomilo domáce mužstvo.
Druhý polčas začal tlakom domácich, ale tí sa nevedeli presadiť cez dobre fungujúcu obranu hostí, ktorú umne dirigoval Szabó. Hosťom sa podarilo vsietiť štvrtý gól, a už bolo jasné, že Jovice si odnesú domov tri body. Hostia ešte potešili svojich fanúšikov ďalšími dvoma gólmi taktiež v krátkom časovom rozmedzí. Bodku za zápasom dal domáci útočník, ktorý z 5-ťky hlavou zaznamenal čestný úspech pre svoje mužstvo.
Séria neporaziteľnosti Jovíc pokračuje ďalej a Jovičania sa už teraz tešia na domáci duel s mužstvom Ml. Brzotín a o týždeň čaká na Jovice ťažký súper z Dediniek, čo bude určite veľmi zaujímavý zápas.
Zápas korektne rozhodoval R. Farkaš, asistentom bol G. Rási a delegátom pán Uhrín.
Jovice: Sopócy - Tomi, Szabó, Nagy ©, Doboš, Klárik, Tomi ml., Rusznyák, Gebe, Lovaš, Grecmacher.
Matúš Sopócy

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA II. TRIEDY ZÁPASOV HRANÝCH VONKU PO 16. KOLE














NAŠA POZNÁMKA:
Futbalisti Mladosť Jovice si držia neporaziteľnosť od 11. kola, keď predtým prehralo naposledy v Kečove 4:2 a držalo sa stále na chvoste tabuľky. Odvtedy ako jediné mužstvo II. triedy stratilo v majstrovských zápasoch iba jeden bod. Medzi najcennejšie skalpy im patria víťazstvá nad Rožňavou B 4:2, s Čoltovom 9:1, v Štítniku 3:1. Ale nik od nich nečakal ani víťazstvo v Pači 6:1. Potešiteľný je i gólový pomer 26:8, ktoré dosiahli v posledných šiestich kolách. Lepší majú iba Dedinky 25:7, ale ozaj nepatrný. Celkove im doteraz v tabuľke patrí piate miesto a ich túžbou je zachovať si neporaziteľnosť v tomto ročníku II. triedy čo najdlhšie. Čakajú ich vonku najmä dva ťažké zápasy a to v Dedinkách a s Rožňavou B. Uvidíme, ako v nich mladí Jovičania herne i výsledkovo dopadnú. Ale palce im držíme aj tak. (MG-OD)

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA II. TRIEDY ZOSTAVENÁ Z VÝSLEDKOV 11.-16. KOLA:


















{jcomments on}

Čítať 2072 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:46

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!