Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 13 október 2013 19:45

Tréner Vlachova po zápase s Dedinkami: "Proti sebe hrali slepí a jednookí"

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

FO Vlachovo - Lokomotíva CHZ Dedinky 4:1 (1:1). Góly: Gallo a Kožár po 2x, za hostí Šipula. Pred peknou diváckou kulisou - vyše 80 divákov - rozhodoval hlavný arbiter Macko. Sympatická divácka návštevnosť nemusí ľutovať čas strávený na tribúne, pretože domáci začali veľmi aktívne. Veď napokon súrne potrebovali vyhrať nad súperom, s ktorým bojujú o posledné priečky v tabuľke. Už v 7. min. domáci hráč - podotýkam najlepší hráč domáceho tímu - Vysoký - po peknom úniku trafil brvno nestarnúceho brankára hostí Ogurčáka a v 9. min. domáci hráč Kožár  z 5 metrov hlavou minul bránku !!!. Domáci mladí hráči hrali na jeden dotyk a stále dobíjali a ohrozovali bránu hostí. V 16. min Kožár vystrelil, brankárovi lopta vypadla a Gallo otvoril skóre - 1:0. Domáci pôsobili trochu plytkým dojmom a práve preto inkasovali. Hostia vyrovnali v 20. min. po krásnej uličke mladým Śipolom 1:1. A tak sa skončil aj prvý polčas.

Druhý polčas ovplyvnilo zranenie kanoniera hostí Nováka, ktorý musel striedať v 52. minúte. To bola voda na mlyn domáceho mužstva a po fatálnych chybách obrancov,

ako aj brankára hostí, domáci svojou nátlakovou hrou pridali ďalšie góly.Hralo sa pred výbornou kulisou, ktorí ocenili potleskom svojich miláčikov. Na margo stretnutia vedúci mužstva hostí pán Revay povedal: "Prehrali sme troma vlastencami." Hráč hosti Stano Ogurčák: "Tretí gól - to bola moja veľká chyba, ale aj to sa stáva."

Tréner domáceho mužstva pán Gecelovský sa vyjadril takto: "Proti sebe hrali slepí a jednookí!!!

Ladislav Székely

 

Čítať 2122 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:52