Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 20 október 2013 18:32

Vedúci Bohúňova, pán Csík, po zápase s Honcami: "Naši chlapci hrali veľmi dobre a hlavne prejavili túžbu po víťazstve. Tak sa má hrať!"

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Sokol Bohúňovo - Družstevník Honce 4:0 (3:0). Góly: Doboš, Ferencz, Dorkin Kulik. Pred 80 divákmi rozhodoval Nemčko, ktorý udelil pre domácich hráčov až 4 karty, z toho 3 žlté a jednu červenú a jedna žltá sa ušla aj pre hosťujúci tím.
Dvanáste kolo okresnej súťaže 1. triedy určilo za súperov hráčov z Bohúňova a hráčov z Honiec. Domáci hráči sa predstavili uceleným výkonom a dá sa konštatovať, že od úvodného hvizdu išli za svojím predsavzatím. Hostia v prvom polčase sa zmohli len na jednu priamu strelu na bránu domáceho mužstva, ale bohužiaľ - aj medzi deťmi je to málo. Domáci získali prevahu neustálym napádaním a svoju snahu zúžitkovali aj gólmi.
Rýchli mladí útočníci svojím pohybom urobili vietor v obrane hostí. V 14. min. ušiel obrane domáci Csík a peknou strelou trafil brvno. V 16 min. po krásnom slalome Borbely netrafil bránu hostí.
V 30. min. po rohovom kope brankár hostí kopom vyrazil center do brvna a odrazená lopta sa dostala priamo pred Doboša. Ten už vedel, čo má robiť: 1:0. V 42. min. domáci hráč Ferencz po nádhernej prihrávke Borbélyho perfektne trafil - 2:0.

O minútu ušiel pomalej obrane hostí Dorkin a stanovil polčasový výsledok na 3:0. V 53. min. ušiel najlepší hráč domáceho mužstva Dorkin, ale brankár hostí Gere sa nedal prekvapiť. V 55. min. spravil domáci brankár chybu, chytil loptu pred pokutovým územím a bol správne vylúčený. Potom prevzali hru hostia, ale niektoré propagačné pokusy náhradný bránkar - hráč z poľa - ľahko zlikvidoval. V 89. min. po chybe brankára hostí striedajucí hráč Kulik hravo upravil stav na konečných 4:0. Na margo stretnutia Tréner hostí pán Gallo takto komentoval stretnutie: "Domáci vyhrali zaslúžene, ale našich nebudem komentovať". Vedúci domáceho mužstva pán Csík: "Chlapci hrali veľmi dobre a hlavne túžili po víťazstve. Takto sa má hrať."

Ladislav Székely

 

Čítať 2187 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:02