×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/futbal/drnava/turnaj
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/futbal/drnava/turnaj
pondelok, 25 jún 2012 12:30

Víťazný pohár Turnaja dorastencov Drnava 2012 si odnášajú Moldavčania Doporučený

Napísal(a) Florián Emödi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V nedeľu 24.6.2012 sa na drnavskom ihrisku uskutočnil Turnaj dorastencov - Drnava 2012. Účastníkmi turnaja boli Moldava nad Bodvou, Turňa n/B., Krásnohorské Podhradie a domáci hráči Drnavy. Hralo sa systémom každý s každým, 2 x 20 minút. Zápasy rozhodovali striedavo Haviarik a Macko. Na hráčov po zápase čakala pečená klobása a vychladená kofola. Na prvé 3 miesta turnaja čakal pohár, pre štvrtého bola pripravená cena útechy. Tak sa poďme  pozrieť ako to dopadlo:

1. zápas: DRNAVA - Turňa n/B 3:1 (0:1)

Drnavčania v 1. kole dostali prijateľného súpera a chceli turnaj otvoriť víťazstvom. V prvom polčase išli za svojim cieľom, vybojovali si vynikajúce šance, no pri zakončení zlyhali. Turňa sa len zriedkavo dostávala pred bránu, no na konci polčasu sa kombináciou dostali za obranu Drnavy a otvorili skóre. 0:1. Polčas. Drnava však do druhého polčasu vykročila tou správnou nohou. Emödi zahrával štandartku, každý očakával center do vápna, no kapitán domácich svojou prihrávkou našiel osamoteného Maliňáka na okraji šestnástky a ten z voleja nechytateľne vyrovnal. 1:1. Bol to asi najkrajší gól celého turnaja. Vyrovnanie Drnavu povzbudilo a konto súpera ešte zaťažili dvoma gólmi. Ďalší výstavný kúsok pridal K. Šoltés, opäť po kombinácií Maliňáka s Emödim. 2:1. A konečné skóre stanovil po centri Vozára Herczeg. 3:1.

2. zápas: Krh. Podhradie - Moldava nad Bodvou 0:3 (0:2)

Favoriti turnaja Moldavčania začali turnaj s Krh. Podhradím. No začiatok zápasu priniesol tlak Krh. Podhradia na prekvapenie každého. Avšak prvá strela mierená na ich bránu skončila v sieti. 0:1. Po tomto góle Moldava už diktovala tempo. Ešte do polčasu sa im podarilo vsietiť ďalší gól. 0:2. V druhom polčase už Moldava nehrala na 100%, ale i tak pridali ďalší gól a stanovili konečné skóre 0:3.

3. zápas: Turňa - Krh. Podhradie 0:1 (0:0)

Zápas, ktorý priniesol najmenej gólov. Obe mužstvá sa dlho herne trápili, šance si vytvorili tak na rovnako no v 1. polčase nepadol gól. V druhom polčase to vyzeralo tiež na remízu, no po dlhom odkope brankára Podhradia sa najlepšie zorientoval ich kapitán Lükő a ten sa z nájazdu nemýli, stanovil tak aj konečné skóre 0:1.

4. zápas: Moldava nad Bodvou - DRNAVA 2:1 (1:1)

Najkvalitnejší zápas turnaja. Drnavčania chceli prekvapiť favorita z Moldavy, čo sa im takmer podarilo. Dlho sa hralo takticky, zmenu priniesla až 13. minúta prvého polčasu. Brankárovi Drnavy Halászovi vypadla z ruky strela a po kontakte s útočníkom rozhodca ukázal na biely bod. Hostia z penalty otvorili skóre a každý čakal, že Drnavčanom podlomili gólom kolená. No nestalo sa tak. Ďalší exportný zásah Drnavy už o minútu zabezpečil Čelovský, ktorý svojou strelou určite nezanechal pavučinu v ľavom vinkli. 1:1. V druhom polčase Moldavčania pridali na tempe a v 8. minúte druhého polčasu šli opäť do vedenia. 2:1. No Drnava neskladala zbrane. Najprv Emödiho ďalekonostná strela len tesne minula bránku a Šoltés z priameho kopu trafil priestor brány, ale brankár Moldavy jeho strelu vytlačil na roh. Chýbalo kus šťastia, no Moldava si udržala víťazstvo 2:1.

5. zápas: Moldava nad Bodvou - Turňa n/B 10:1 (6:0)

Zápas, ktorý priniesol až 11 gólov. Turňa postavila na zápas hráčov z lavičky a Moldava i s 50%-ným výkonom „roztrhala“ svojho súpera. Hostia zaznamenali čestný úspech z penalty za stavu 6:0 pre Moldavu. Moldava týmto výsledkom zavŕšila svoje víťazstvo na turnaji. 

6. zápas: DRNAVA - Krh. Podhradie 3:0 (2:0)

Zápas o 3.miesto, ktoré jednoznačne vyznelo v prospech Drnavy. Už v 1. minúte sa presadil Čelovský a nasmeroval tým svoje mužstvo na správnu cestu za víťazstvom. O pár minút nato skvele zacentroval ten istý hráč, našiel tak K. Šoltésa, ktorý zvýšil už na 2:0. A tak sa šlo aj na polčas. V druhom polčase sa snažili Podhradčania o niečo viac ako v prvom, no gólového úspechu sa nedočkali, ba ešte inkasovali. Čelovský našiel opäť skvelou prihrávkou Šoltésa, tentoraz mladšieho Bryana a ten stanovil skóre na 3:0.

TABUĽKA TURNAJA DORASTENCOV - DRNAVA 2012

Mužstvo

Zápasy

Výhry

Remízy

Prehry

Skóre

Body

 

 

 

 

 

 

 

1. Moldava n/B

3

3

0

0

15:2

9

2. DRNAVA

3

2

0

1

7:3

6

3. Krh. Podhradie

3

1

0

2

1:6

3

4. Turňa n/B

3

0

0

3

2:14

0

Florián Emödi

{gallery}sport/futbal/drnava/turnaj{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2017 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:03

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!