×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/6kolo/rak
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/6kolo/rak
Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 22 apríl 2012 22:22

Vlachovská omladina proti Hrhovu splnila svoj cieľ a dokázala získať tri body Doporučený

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

FO Vlachovo - FK Hrhov 2:1 (0:1). Domáca omladina, ktorá mala vekový priemer sotva 20 rokov, nastúpila s odhodlaním, že musia prelomiť smolu a bolo by dobre pokoriť súpera. Začiatok však neveštil nič dobré. Hostia ovládli pole a nebezpečne podkurovali domácej obrane. Tí boli pod stálym tlakom a po chybe zákonite inkasovali. 0:1. Posila z Dobšinej, Záhoranský, mal na kopačke obrovskú šancu po chybe obrany hostí, ale prekopol. V prvom polčase to bola iba tá jediná šanca domácich. Hostia sa mohli štyrikrát chytať za hlavu, keď nepremenili viaceré svoje šance. Ale aj o tom je futbal. V prvom polčase kľudne mohlo byť aj 0:4.

V druhom polčase domáci vystriedali a tentoraz mladé mužstvo sa začalo lepšie pohybovať a šance si vypracovali aj oni. Začali si veriť a po zdanlivo stratenej lopte vyrovnali. 1:1. A dokonca po skrumáži dali aj rozhodujúci gól. 2:1. Hostia v druhom polčase si mysleli, že sa už nemôže nič stať, prestali hrať svoju hru a len raz ohrozili domácu bránu. Pred 100 divákmi dobre rozhodoval A. Farkaš. Góly: za domácich Kožár, Molda a za hostí Gruylo. Za zmienku ešte stojí zranenie hráča hostí, keď nešťastne spadol a musela ho do nemocnice odviezť záchranka.
Po zápase povedali: člen výboru FO Vlachovo pán Gecelovský: "Naší mladí hráči v prvom polčase mali rešpekt, a potom sa hra vyrovnala a so šťastím máme 3 body." Tréner hostí pán Ahmed Konya: "Som nahnevaný na svojich hráčov. Mohli sme v prvom polčase vyhrávať 0:4 a po zbabraní druhého polčasu už nemám slov. Veď si to chlapci odskáču."
Ladislav Székely
{jcomments on}

Čítať 1990 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:03