utorok, 11 október 2016 23:02

Niekoľko postrehov Jerguša Barnáka z majstrovských futbalových zápasov MFK Dobšiná

Napísal(a) Ing. Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Naši dvaja zástupcovia v V. futbalovej lige - FK Gemerská Hôrka a MFK Dobšiná - majú po 10. kolách svorne dvanásť bodov. Obidve mužstvá vyhrali 3 zápasy, 3-krát remízy a 4 zápasy prehrali. V tabuľke je lepšie na tom FK Gemerská Hôrka, ktorá je na 8. mieste a Dobšiná na 10. Rozhodli o tom iba pomocné body v tabuľke pravdy,

ktoré má Dobšiná -3 a Gemerská Hôrka 0. Napriek tomu, že v ostatnom kole obidve mužstvá hrali vonku, a stratili po tri body, poskytol nám 21-ročný hráč MFK Dobšiná Jerguš Barnák niekoľko informácií o predchádzajúcich stretnutiach. 
"Domáci zápas s Gemerskou Hôrkou, ktorý sme odohrali ešte v 5. kole, bol z našej strany výborný a otočili sme ho z 0:1 na konečných 4:1. Hrali sme ako jeden kolektív, takisto ako 2 zápasy vonku v Turni n/T a v Períne. Žiaľ, v obidvoch sme vypustili koniec zápasu, a tak sme len remizovali. Domáci zápas s Kokšov-Bakša bol vyrovnaný. Polčas sme dominovali a polčas zas nás super pritlačil, ale dokázali sme vyhrať. Zápas v Košickej Novej Vsi nás poškodili rozhodcovia, keď nám neuznali regulárny gól a dali červenú kartu len nám, hoci si myslím, že mali dať aj domácemu hráčovi," vysvetľoval Barnák.

Pripravil: Ing. Štefan Tomášik

 

 

Čítať 1793 krát Naposledy zmenené štvrtok, 13 október 2016 13:54

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!