nedeľa, 02 apríl 2017 22:11

Zlatý odznak SFZ si prevzal aj bývalý aktívny futbalista a funkcionár Ondrej Mladší z Revúckej Lehoty

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)
Ondrej Mladší (z ľava tretí) pri preberaní Zlatého odznaku SFZ s najvyššími funkcionármi SFZ: Richard Havrila, I. viceprezident SFZ a predseda VsFZ, Ján Kováčik, prezident SFZ a Jozef Kliment, generálny sekretár SFZ.. Ondrej Mladší (z ľava tretí) pri preberaní Zlatého odznaku SFZ s najvyššími funkcionármi SFZ: Richard Havrila, I. viceprezident SFZ a predseda VsFZ, Ján Kováčik, prezident SFZ a Jozef Kliment, generálny sekretár SFZ.. SFZ

V hoteli Senec dňa 31. marca 2017 rokovali delegáti najvyššieho orgánu Slovenského futbalového zväzu. Po otvorení, schválení programu a voľbe funkcionárov konferencie boli Zlatým odznakom SFZ ocenení: Peter Dubovský (in memoriam),  Miroslav Král, Jozef Kšiňan, Juraj Obložinský, Ladislav Petráš, Juraj Pilát a na Gemeri náš dobre známy Ondrej Mladší. Na ocenenie bol navrhnutý VsFZ, za dlhoročnú činnosť vo futbale a pri príležitosti jeho životného jubilea – 80 rokov. 

Aktívne hrával najmä v Baníku, neskôr v Magnezite Jelšava. Od roku 1970 pôsobil 22 rokov ako rozhodca, neskôr ako delegát stretnutí, kde na rôznych stupňoch súťaží absolvoval viac ako 1 200 zápasov. Do roku 1996 bol predsedom ObFZ Rožňava, kde za svoj najväčší úspech považuje vydarenú organizáciu finále Československého pohára medzi Spartakom Trnava a Spartou Praha v roku 1986 v Jelšave. Od roku 1997 bol členom Rady SsFZ a členom VV a Rady ObFZ v Rimavskej Sobote, kde až do roku 2013 vykonával aj funkciu predsedu odvolacej komisie. Za prácu vo futbale bol okrem iného ocenený aj pamätnou medailou SFZ – pri príležitosti jeho životného jubilea – 70 rokov.
Gratulujeme nášmu krajanovi Ondrejovi Mladšiemu z Gemera k udeleniu Zlatého odznaku SFZ a želámu mu ešte hodne zdravia a potešenia zo športových úspechov svojich nasledovníkov.

(Zdroj: sfz.sk)

MG od

 

 

 

Čítať 2907 krát Naposledy zmenené pondelok, 03 apríl 2017 17:28

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!