utorok, 23 máj 2017 16:43

Rozhovor s futbalistom Sokola Bohúňovo Adriánom Szaniszlóm: Pred sezónou sme chceli byť vyššie

Napísal(a) Ing. Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Futbalisti Sokol Bohúňovo, súťažiaci v I. triede ObFZ Rožňava na jar 2017. Futbalisti Sokol Bohúňovo, súťažiaci v I. triede ObFZ Rožňava na jar 2017. Archív Š. T.

Futbalový klub Sokol Bohúňovo vznikol v roku 2008. Mužstvo pôsobilo v II. triede do roku 2011, kedy postúpilo do I. triedy ObFZ Rožňava. V sezóne 2016 – 2017 mužstvo zimovalo po jeseni na 11. mieste. Náš spolupracovník Ing. Štefan Tomášik pripravil rozhovor s hráčom Adriánom Szaniszlóm.

Ako hodnotíš jesennú časť?
Umiestnenie mužstva korešponduje s dochádzkou a kvalitou mužstva. Nevyšlo nám pár zápasov (napr. v Honciach), na iné zase neprišli kľúčoví hráči, naposledy ani brankár. Pred sezónou sme chceli byť vyššie, ale, žiaľ, sa to nepodarilo. Spokojní sme s bezgólovými remízami, ktoré sme dosiahli s lídrami súťaže.
Ako prebiehala zimná príprava?
Zimná príprava prebiehala v nedeľu popoludní v hale. Odohrali sme prípravné zápasy s Čoltovom 5:0 a Betliarom 3:0.
saniszlo adrian 1Došlo k zmenám v kádri?
Posilnili sme káder o Gergelyovcov z Gemera, Horvátha z Plešivca a Orvosa z Gemerskej Hôrky. Z pracovných dôvodov absentuje Antony a Demko je po zranení.
Ako hodnotíš doterajšie zápasy jarnej časti?
Úvodný zápas s Rudnou nám vyšiel, keď sme vyhrali 4:1. V nasledujúcom kole sme cestovali do silnej Kružnej, ktorá chcela byť šťukou jari a chceli sme uspieť, žiaľ, jediná chyba rozhodla o tesnej prehre. V útoku sme boli "jaloví" a nedokázali sme prevahu pretaviť na gól.

V Jablonove n/Turňou nám absentovali obaja brankári. Do brány som opäť išiel ja a po veľkej chybe išli domáci do vedenia. Domáci nás brejkami porazili a až za stavu 3:0 sme sa prebrali. Bez brankára nemôžeme pomýšľať na body. Prehra 4:1 mrzí.

Na zápas s Betliarom sme nastupovali s vedomím, že sme ich v príprave hladko zdolali, ale realita bola iná. Prvú šancu zahodil síce Szaniszló, ale viac z hry mali hostia. Boli pohyblivejší, behaví a nebezpeční. Zápas to bol bojovný a hostia zahodili pár šancí. Jediný gól rozhodol v prospech hostí po individuálnej peknej akcii. Následne sme cestovali v skrátenom týždni na dva zápasy u súpera. Oba sa skončili 3:1 v náš neprospech, keď sme mali v oboch kopu šancí, aj smolu a nemohúcnosť. V oboch sme mohli bodovať, žiaľ, nestalo sa.
Ing. Štefan Tomášik

 

 

Čítať 1880 krát Naposledy zmenené streda, 24 máj 2017 08:52

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!