pondelok, 10 júl 2017 13:39

Futbalové súťaže riadené ObFZ Rožňava budú mať od nového ročníka ligové názvy

Napísal(a) ld
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Medzi víťazmi uplynulého futbalového ročníka v súťažiach riadených ObFZ Rožňava sa ocitli aj dorastenci Baníka Rožňavské Bystré. Po prvýkrát v histórii futbalového klubu z tejto bývalej baníckej obce si vybojovali cenné víťazstvo v súťaži. Pohár za víťazstvo v dorasteneckej I triede prevzal na Riadnej konferencii predseda TJ Baník Rožňavské Bystré Marek Ďurský. Na obrázku prvý zprava v klubových farbách Baníka. Po jeho pravej ruke je predseda ObFZ v Rožňave Ján Džubák, prezident FK Gemerská Hôrka Jaroslav Švehla s pohárom za 2. miesto v súťaži dorastu a podpredseda ObFZ Ján Chanas. Medzi víťazmi uplynulého futbalového ročníka v súťažiach riadených ObFZ Rožňava sa ocitli aj dorastenci Baníka Rožňavské Bystré. Po prvýkrát v histórii futbalového klubu z tejto bývalej baníckej obce si vybojovali cenné víťazstvo v súťaži. Pohár za víťazstvo v dorasteneckej I triede prevzal na Riadnej konferencii predseda TJ Baník Rožňavské Bystré Marek Ďurský. Na obrázku prvý zprava v klubových farbách Baníka. Po jeho pravej ruke je predseda ObFZ v Rožňave Ján Džubák, prezident FK Gemerská Hôrka Jaroslav Švehla s pohárom za 2. miesto v súťaži dorastu a podpredseda ObFZ Ján Chanas.

V priestoroch Základnej školy akademika Jura Hronca v Rožňave sa 5.7. 2017 uskutočnilo zasadnutie Riadnej konferencie ObFZ. Otvoril ju a viedol predseda ObFZ Rožňava pán Džubák. Okrem iného vyhodnotil predseda ŠTK pán Ján Šmelko súťaže riadené ObFZ v Rožňave. Klubom na prvých troch miestach boli odovzdané ceny. Vyhlasovali sa aj najlepší strelci súťaží. V novom ročníku sa budú súťaže riadené ObfZ Rožňava volať nasledovne VI. liga dospelí (14 mužstiev) - bývalá I. trieda. Nový ročník súťaže začína prvým kolom,

logo obfzrv aktoré bude 6. augusta. VII. liga dospelí  (bývalá II. trieda) bude mať 11 účastníkov a prvé kolo bude  20. augusta. IV. liga dorast,  III. liga žiaci a Prípravka U-11 ObFZ (už aj táto súťaž bude musieť prebiehať cez ISSF). Mládežnícke súťaže štartujú 26. augusta. V diskusii sa viaceré kluby zhodli na tom, že majú problém s vytvorením mládežníckych družstiev.

 

(LD)

Čítať 2436 krát Naposledy zmenené streda, 12 júl 2017 13:23

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!