streda, 16 august 2017 23:27

V Rožňave sa uskutočnilo stretnutie členov a priaznivcov bežeckého klubu Gemerunners Doporučený

Napísal(a) PeM
Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Dňa 14. augusta 2017 sa v 100P Bare v Rožňave uskutočnilo stretnutie členov a priaznivcov bežeckého klubu Gemerunners. Jeho cieľom bolo určiť smerovanie klubu, dohodnúť sa na prvotných krátko- a strednodobých cieľoch, a takisto zoznámiť sa s novými členmi klubu. Po úvodnom privítaní prebehlo hlasovanie o vyslovení dôvery novej predsedkyni klubu, Henriete Pulenovej, ktorá sa jednoznačným výsledkom hlasovania ujala tohto postu a nahradila tak doterajšieho predsedu Ondreja Andrejka.

Následne sa slova ujal Peter Mikuš, ktorý v krátkosti oboznámil prítomných o priebehu tvorby klubových dresov, ktoré boli následne rozdané. Na konci stretnutia sa všetci prítomní členovia spoločne odfotili, a historický okamih zvečnili zvlášť aj členovia, ktorí dostali nové dresy. 

rv gemerunners dresy 2Po oficiálnej časti stretnutia nasledovala voľná diskusia a búrka mozgov ohľadom smerovania klubu, jeho cieľov a aktivít. Členovia si za svoje prvé úlohy stanovili propagáciu klubu, zvýšenie jeho povedomia, jeho rozširovanie a nábor nových členov a záujemcov o bežecký šport v okresoch Rožňava, Revúca a Rimavská Sobota. K efektívnemu fungovaniu klubu ako občianskeho združenia patrí aj čo najskoršie vytvorenie vlastného bankového účtu.

Veľa práce nás čaká aj na rozvíjaní vlastnej webovej stránky (klub už disponuje vlastnou Facebookovskou stránkou s veľmi čulou komunikáciou), či okolo vytvorenia bavlnených fanúšikovských tričiek pre našich podporovateľov a rodinných príslušníkov.

Samozrejmosťou aj v nastávajúcom období bude vzájomná podpora členov, rady a tipy pre začínajúcich a menej skúsených bežcov, ale aj zdieľanie obľúbených bežeckých tratí medzi bežcami a organizovanie spoločných behov na asfalte aj v teréne.

Je čas pustiť sa do práce.
Veríme, že sa náš klub bude rýchlo rozrastať, a zo stretnutia na stretnutie sa nás zíde čoraz viac.

PeM

Čítať 2669 krát Naposledy zmenené streda, 16 august 2017 23:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!